1. IVF listopad, prosinec 2011

• Fotoalbum (58)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1166
12.10.11 23:29

1.ivf listopad,prosinec 2011

Ahoj,

doufam, ze se sem pridaji dalsi kandidatky,ktere ceka 1.ivf v tomto obdobi. Tento mesic naposledy zkousime sami a pak jdu hned na konzultaci a zaciname nase prvni ivf. Jsem z toho nervozni. Celou dobu jsem si prala,aby tento okamzik nastal a kdyz se to blizi zacinam byt nervozni. Klidne uvitam i holky co jdou v tomto obdobi na sve dalsi ivf a nam nezkusenym priblizi tento zakrok. Diky vsem za prispevky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33916
13.10.11 00:18

Ahojky..mě je 35let a taky nemám ještě žádné dítko.Mám za sebou 3.ivf a v listopadu mě čeká 3.ket :pocitac: jednou jsem otěhotněla z ketu mimoděložně a byly mě odebrány vejcovody.Tak to zkouším dála snad to vyjde znova.Něco už málo mám za sebou tak poradím když budu moct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
13.10.11 00:34

Ahoj,

chtela jsem se zeptat jaky ti delali vysetreni pred ivf. Ja mam hormonalni profil, sledujou mi SZ mam hypofunkci, byla jsem na HSG a mam vysetreny trombocytarni mutace. Muj muz mam prelecenyzanet prostaty a spermio kazdou chvili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
13.10.11 00:40
mapos píše:
Ahoj,chtela jsem se zeptat jaky ti delali vysetreni pred ivf. Ja mam hormonalni profil, sledujou mi SZ mam hypofunkci, byla jsem na HSG a mam vysetreny trombocytarni mutace. Muj muz mam prelecenyzanet prostaty a spermio kazdou chvili.

Nám dělali genetiku a imuno a vše bylo v naprostém pořádkuhttp://www.smajlici163.wz.cz/…/emoce36.gif spermiogram máme ok takže v tomhle ti asi neporadím.Mám i dvě laparky a taky vše v pořádku a v srpnu jsem si ted nechala dělat hysteroskopii a též je vše v pořádku.U nás není kromě těch vejcovodů žádná chyba.Jinak mám nižší progesterob,ale to se upravilo dávkováním Utrouše tak by to mělo být taky ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
13.10.11 00:51

no uvidime co mi jeste udelaji jak tam pujdu v listopadu. Ale myslim,ze dodela jen nejaky krevni testy a pujdeme na to. Docela jsem nervni pac nevim do ceho jdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
13.10.11 00:57
mapos píše:
no uvidime co mi jeste udelaji jak tam pujdu v listopadu. Ale myslim,ze dodela jen nejaky krevni testy a pujdeme na to. Docela jsem nervni pac nevim do ceho jdu.

Nám taky braly v car krev a zjištovalo se co bylo pro ně potřeba.Určo vím jak se cítíš..poprvý jsem se taky moc bála,ale dá se to..uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
13.10.11 08:46

Ja mela prvni ivf ve svych 24 letech v dubnu2011 a hned uspesna. Proto vam vsem preji at to vyjde na prvni pokus:) kdyby jste se chteli na neco zeptat tak odpovim. Meli jsme totiz oboustranny problem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
13.10.11 08:49

Za dva a pul mesice bych mela porodit zdravou holcicku:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
13.10.11 15:05

Tak to moc gratuluji. Ja jsem ted psala svoji dr. a ona rikala at dojdu pred MS a ze mi dat hned leky. Jen me zarazi, ze tady ma skoro kazdy imuno a genetiku a ja ne. Mam strach ,aby jsme to nepodstoupili a nakonec jsem zase potratila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
13.10.11 16:41

Asi nad tim nesmis tak premyslet, nekdy je lepsi nevedet. Co kdyby ti ne genetice rkli ze mas 50procentni sani na downuv syndrom jako moji sestrenici a ona ted nechce dite. Pritom by se ji mohlo narodit normalni zdrave mimi. Maminky co cekaji prirozene taky nemaji gnetiku. My ji mit museli kvuli tomu ze manzel nema ledvinu tak jestli to neni dedicne ale nevim jestli ji delali i mne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
13.10.11 22:53

Asi mas pravdu. No nic lepsi je nepremyslet a spise jenom verit lekarum a delat to co oni rikaji.
Snad uz se taky dockame miminka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
14.10.11 07:24

Vim presne jak se citis:( a preji aby vse dopadlo na jednicku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
14.10.11 07:26

Hlavne se niceho neboj a embryjka si nechej zavest dve!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
14.10.11 11:12

Jo asi mas pravdu, necham si dve a bude.Po nedeli jdu k dr. a musime pry sepsat zadost o leky na ivf tak jsem zvedava jak to vsechno bude dlouho trvat pry asi 3-4 tydny
Uz ted vim, ze budu nervozni a hrozne nedockava. Ale tesim se az to vsechno budu mit za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
14.10.11 11:54

ahojky holky - můžu se přidat?
já jsem zrovna začala celé kolečko IVF. Mám předepsaný dlouhý protokol, v pondělí (2DC) jsem vyfasovala po UTZ včeličku dipherline a teď budu do 25.10. čekat na další kontrolu. pak bych měla začít píchat injekce.
Jinak mi je 31, dítko nemám, krom vyššího prolaktinu (dlouhodobě stabilní úroveň) a nižšího AMH bych měla být v pořádku. Vzhledem k manželově azoospermii jsem na laparku ani jiná vyšetření ani nešla a rovnou nám bylo doporučeno ISCI spojené s chirurgickým odběrem spermií u manžela. To vše po 3/4 roce neúspěšné léčby manžílka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí