1. IVF listopad, prosinec 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1166
16.10.11 16:48

Ja jsem stale v praci,dneska to tady stoji za prd :cert: uz se tesim domu za manzilkem a az si odpocinu. Jeste pojedeme na kratkou navstevu neco vyridit a pak uz budeme spolu doma. Dr. mi slibila,ze mi v pondelio na

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luciet2
16.10.11 16:50

Ahojky holky:) já předevčírem začla píchat merional…v uterý mám kontrlu tak su zvědavá jak se to bude vyvýjet :) Jestli se tedam užu přidat :)

• Citovat
  • Upravit
6956
16.10.11 17:04

Budu drzet vsem palce:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
16.10.11 19:03

Ahoj holky, přidávám se k vám. 10.10. jsem s doktorkou podaly žádost a teď jen nevím zda se to stihne v listopadu, nebo to bude až prosinec. Snad se to stihne, chci už, ať se něco děje. Jinak teda čtu ty problémy u chlapů..holky, teˇˇd nevím, jak se to jmenuje, ale ta porucha u chlapů, jak jste na ni přišli? My teda na první spermiogram šli do Zlína, nebyl nic moc a dál se nezjišťovalo. Měli jsme někdy 3 miliony, někdy 5, takže proběhly neúspěšné inseminace, aby se neřeklo, když to pojišťovna platí, ale rovnou jsem věděla, že to bude chtít něco víc. No jinak jsem dříve hodně váhala, jestli olomouc nebo zlín, nakonec jsem zvolila Fertimed Olomouc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
16.10.11 19:17

Ahojky holky :)…vítám nováčky :)…jinak já jdu zítra na KO a pro první jehličku :)…tak snad se mi pak miminka v litospadu vrátí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
16.10.11 19:31

Co je to prosím KO, mám v tom ještě chaos?Jo a holky, někde jsem četla, že se doporučuje nechat si vložit vajíčka dvě. Ale prý od nového roku bude možnost už jen jedno??Víte o tom někdo něco??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
16.10.11 19:33
Nati86 píše:
Co je to prosím KO, mám v tom ještě chaos?Jo a holky, někde jsem četla, že se doporučuje nechat si vložit vajíčka dvě. Ale prý od nového roku bude možnost už jen jedno??Víte o tom někdo něco??

KO je kontrola u doktora :)…a zavedou ti klidně dvě i po novém roce, ale pak máš hrazené jen 3.IVF pokusy, kdežto když si necháš zavést jen jedno tak máš hrazeny 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
16.10.11 19:36

Tak jak tak vidim ja budu z Vas posledni, ja budu zadat o leky po nedeli :zed:
Ale co urcite se taky dockam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
16.10.11 19:36
Hoope píše:
Nati86 píše:
Co je to prosím KO, mám v tom ještě chaos?Jo a holky, někde jsem četla, že se doporučuje nechat si vložit vajíčka dvě. Ale prý od nového roku bude možnost už jen jedno??Víte o tom někdo něco??
KO je kontrola u doktora :)…a zavedou ti klidně dvě i po novém roce, ale pak máš hrazené jen 3.IVF pokusy, kdežto když si necháš zavést jen jedno tak máš hrazeny 4.

Aha. A je to teda stejné teď i po novém roce, jo? A hrazeny se myslí to, že doplatky na léky jsou kolem 15-20 tisíc, že. Holky, kolik to tak stojí pak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
16.10.11 19:37

Nati86 ja chodim do Reprofitu Olomouc ty jses nekde z okoli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
16.10.11 19:37
mapos píše:
Tak jak tak vidim ja budu z Vas posledni, ja budu zadat o leky po nedeli :zed:
Ale co urcite se taky dockam
:mrgreen: no já jsem taky poslední ve skupině srpen až říjen :D…přeskočila jsem až do Listopadu a to sem chodím od června :D :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
16.10.11 19:38
Nati86 píše:
Hoope píše:
Nati86 píše:
KO je kontrola u doktora :)…a zavedou ti klidně dvě i po novém roce, ale pak máš hrazené jen 3.IVF pokusy, kdežto když si necháš zavést jen jedno tak máš hrazeny 4.
Aha. A je to teda stejné teď i po novém roce, jo? A hrazeny se myslí to, že doplatky na léky jsou kolem 15-20 tisíc, že. Holky, kolik to tak stojí pak?

Za léky doplácíš podle toho kolik jich potřebuješ a tak, ale doplácíš i za nadstandardy…jak jsem ti psala, PK, AH, ICSI atd.....léky jsou to nejmenší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
16.10.11 19:43

Hoope,

jako , ze se dockas ivf az v listopadu?? Jakto ?? Ja jsem myslela, ze kdyz si zazadam ted tak do konce roku to stihnu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
16.10.11 19:45
mapos píše:
Hoope,jako , ze se dockas ivf az v listopadu?? Jakto ?? Ja jsem myslela, ze kdyz si zazadam ted tak do konce roku to stihnu :-(

No možná nebudeš. Já jsem si teprve teď měnila pojišťovnu a doktorka říkala, že u nových pojištěnců to trvá déle. Jinak prý tak deset dní. Takže já možná až prosinec, když se to nestihne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
16.10.11 19:45
mapos píše:
Nati86 ja chodim do Reprofitu Olomouc ty jses nekde z okoli?

Mapos, jj, jsem kousek od Hranic. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital