1. IVF listopad, prosinec 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
17.10.11 12:00

Paji a jdou sehnat fakt levné zájezdy - my jsme měli letos nabídku za 4.500,– Kč do CAVALESE - otvírat sezonu - na 4 dny od 6.12. V ceně je ubytování, pojištění a 4denní skipas - takže parádní cena… A je tam i úúúúžasná olympijská (ale to jsem už psala)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
17.10.11 12:02

Strsim:A kde si sehnala tak super cenu ? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
17.10.11 12:04

Holky, vítám nováčky…to nám to tu hezky přibývá.Je fajn, že se aspoň u někoho už něco děje, já teda budu čekat na ms a taky na schválení na pojištovně. A alpy mám taky naplánované na 5.12., ale pravda, nevím, jestli odjedu nebo ne. Radši bych samozřejmě byla těhotná, než v alpách, ale tak..uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
17.10.11 12:06

Tak u me byla navsteva a nebyla jsem tady asi 2 hodky a Vy jste se tady pekne rozkecaly :D
Ja jdu ted do sprchy a pak jedu v manzilkem do toho mesta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
17.10.11 12:07

Mapos, je fajn, že tu taky někdo studuje. Já teda taky ještě studuji, ale už bych měla končit učitelství 1.stupně. Mám toho ted nad hlavu, ale na něco je to dobré …odvádí mi to myšlenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
17.10.11 12:08

To mas pravdu,ale ja se nejak nemuzu vratit zpet k uceni nemuzu se donutit. Beru si dneska uceni na nocni tak jsem zvedava jestli se k tomu dostanu a prinutim se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
17.10.11 12:16
Pajul píše:

tak nějak ke mě doputovala - můj exšéfík takhle jezdí už 10 let otvírat sezonu - tak jsme loni jeli s ním a fakt super zážitek…
třeba tady - jedna parááádní manža stál s neteřinkou (6) a vysvětloval jí kudy se má pustit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
17.10.11 12:21

letos je to teda bez nás - švagr nemůže a neteř sebou sami brát nechceme - takže jsme to přeplánovali na ten Nassfeld.
Malá když slyšela že bychom jeli bez ní tak šla na jistotu a vytasila slzičky, že ona bez tety a strejdy jet nechce, ale že musí jet i taťka… takže jedeme za těžší prašule… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
17.10.11 12:28

Tak to my nikam nejedem, kdyz jezdime tak za slunickem,ale do hor ne. Navic ani nejsme lyzari tak nas to nejak netahne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741
17.10.11 13:09
Strsim píše:
Pajul píše:
tak nějak ke mě doputovala - můj exšéfík takhle jezdí už 10 let otvírat sezonu - tak jsme loni jeli s ním a fakt super zážitek…
třeba tady - jedna parááádní manža stál s neteřinkou (6) a vysvětloval jí kudy se má pustit…

Holky teda vy jste ale dělat mi takové chuťovky na lyžičky :-) no my jedeme teď v prosinci do Rakouska na Stubei a manžel jede v lednu ještě s klukama taky někam na lyžovačku - už to máme zaplacené a na tu operaci to stejně vypadá až po novém roce. Simi chtěla bych až budu mít v ruce všechny výsledky jet ke Kočímu a zeptat se jestli by to zkusil taky s tou léčbou jak měl tvůj manžel tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741
17.10.11 13:11
Strsim píše:
Pajul píše:

Simčo to je docela sešup :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
17.10.11 13:41

Jako Maruš já říkám, že za poukus nic nedáš. Nám sice nepomohl, ale jako první měl skutečnou snahu. Sice sis ho platila ze své kapsy a ne z veřejného pojištění, ale odpovídaly tomu i služby… Byl nonstop na telefonu, na emaily odpovídal do pár hodin (podle toho kdy jsi psala) a celkově jsem z jeho přístupu měla dobrý pocit.

Ono se to zdálo - Miška to sjela zcela s přehledem, jen v některých úsecích jí manža radil kudy… Když vyjela vajíčkem na protější svah tak se jen mrkla a říkala: „To bych nikdy nesjela“…
Neuvědomila si, že odtamtud přijela :mrgreen: a nechtěla věřit…
jinak - černá olympijská :jazyk: ale byla náááádherná - zatím nejkrásnější sjezdovka co jsem zažila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741
17.10.11 13:43

No právě četla jsem nějakou diskuzi o něm a i ty co si mi říkala, tak to k němu prostě půjdem zkusit :palec: chci pro mimi udělat prostě všechno, už mě serou s těma výsledkama :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
17.10.11 13:45

Maru jako jestli dáš 10 tis za to, že se zkusíte vyhnout operaci tak pro mě je to jasná volba. Bohužel u nás nevyšla, ale aspoň víme, že jsme udělali maximum. Říkám si, že se třeba spermoušci umoudří a přece jen nějací dobrovolně vyplují… když to zvládli už jednou :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741
17.10.11 13:47
Strsim píše:
Maru jako jestli dáš 10 tis za to, že se zkusíte vyhnout operaci tak pro mě je to jasná volba. Bohužel u nás nevyšla, ale aspoň víme, že jsme udělali maximum. Říkám si, že se třeba spermoušci umoudří a přece jen nějací dobrovolně vyplují… když to zvládli už jednou :jazyk:

No jasně, že vyplujou oni nás ty mršky prostě napínají 8-o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital