Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Paji a jdou sehnat fakt levné zájezdy - my jsme měli letos nabídku za 4.500,– Kč do CAVALESE - otvírat sezonu - na 4 dny od 6.12. V ceně je ubytování, pojištění a 4denní skipas - takže parádní cena… A je tam i úúúúžasná olympijská (ale to jsem už psala)
Holky, vítám nováčky…to nám to tu hezky přibývá.Je fajn, že se aspoň u někoho už něco děje, já teda budu čekat na ms a taky na schválení na pojištovně. A alpy mám taky naplánované na 5.12., ale pravda, nevím, jestli odjedu nebo ne. Radši bych samozřejmě byla těhotná, než v alpách, ale tak..uvidíme.
Tak u me byla navsteva a nebyla jsem tady asi 2 hodky a Vy jste se tady pekne rozkecaly ![]()
Ja jdu ted do sprchy a pak jedu v manzilkem do toho mesta
Mapos, je fajn, že tu taky někdo studuje. Já teda taky ještě studuji, ale už bych měla končit učitelství 1.stupně. Mám toho ted nad hlavu, ale na něco je to dobré …odvádí mi to myšlenky.
To mas pravdu,ale ja se nejak nemuzu vratit zpet k uceni nemuzu se donutit. Beru si dneska uceni na nocni tak jsem zvedava jestli se k tomu dostanu a prinutim se.
Pajul píše:
Strsim:A kde si sehnala tak super cenu ?
tak nějak ke mě doputovala - můj exšéfík takhle jezdí už 10 let otvírat sezonu - tak jsme loni jeli s ním a fakt super zážitek…
třeba tady - jedna parááádní manža stál s neteřinkou (6) a vysvětloval jí kudy se má pustit…
letos je to teda bez nás - švagr nemůže a neteř sebou sami brát nechceme - takže jsme to přeplánovali na ten Nassfeld.
Malá když slyšela že bychom jeli bez ní tak šla na jistotu a vytasila slzičky, že ona bez tety a strejdy jet nechce, ale že musí jet i taťka… takže jedeme za těžší prašule… ![]()
Tak to my nikam nejedem, kdyz jezdime tak za slunickem,ale do hor ne. Navic ani nejsme lyzari tak nas to nejak netahne
Strsim píše:Pajul píše:tak nějak ke mě doputovala - můj exšéfík takhle jezdí už 10 let otvírat sezonu - tak jsme loni jeli s ním a fakt super zážitek…
třeba tady - jedna parááádní manža stál s neteřinkou (6) a vysvětloval jí kudy se má pustit…
Holky teda vy jste ale dělat mi takové chuťovky na lyžičky
no my jedeme teď v prosinci do Rakouska na Stubei a manžel jede v lednu ještě s klukama taky někam na lyžovačku - už to máme zaplacené a na tu operaci to stejně vypadá až po novém roce. Simi chtěla bych až budu mít v ruce všechny výsledky jet ke Kočímu a zeptat se jestli by to zkusil taky s tou léčbou jak měl tvůj manžel tak uvidíme.
Strsim píše:Pajul píše:tak nějak ke mě doputovala - můj exšéfík takhle jezdí už 10 let otvírat sezonu - tak jsme loni jeli s ním a fakt super zážitek…
Simčo to je docela sešup ![]()
Jako Maruš já říkám, že za poukus nic nedáš. Nám sice nepomohl, ale jako první měl skutečnou snahu. Sice sis ho platila ze své kapsy a ne z veřejného pojištění, ale odpovídaly tomu i služby… Byl nonstop na telefonu, na emaily odpovídal do pár hodin (podle toho kdy jsi psala) a celkově jsem z jeho přístupu měla dobrý pocit.
Ono se to zdálo - Miška to sjela zcela s přehledem, jen v některých úsecích jí manža radil kudy… Když vyjela vajíčkem na protější svah tak se jen mrkla a říkala: „To bych nikdy nesjela“…
Neuvědomila si, že odtamtud přijela
a nechtěla věřit…
jinak - černá olympijská
ale byla náááádherná - zatím nejkrásnější sjezdovka co jsem zažila
No právě četla jsem nějakou diskuzi o něm a i ty co si mi říkala, tak to k němu prostě půjdem zkusit
chci pro mimi udělat prostě všechno, už mě serou s těma výsledkama
![]()
Maru jako jestli dáš 10 tis za to, že se zkusíte vyhnout operaci tak pro mě je to jasná volba. Bohužel u nás nevyšla, ale aspoň víme, že jsme udělali maximum. Říkám si, že se třeba spermoušci umoudří a přece jen nějací dobrovolně vyplují… když to zvládli už jednou ![]()
Strsim píše:
Maru jako jestli dáš 10 tis za to, že se zkusíte vyhnout operaci tak pro mě je to jasná volba. Bohužel u nás nevyšla, ale aspoň víme, že jsme udělali maximum. Říkám si, že se třeba spermoušci umoudří a přece jen nějací dobrovolně vyplují… když to zvládli už jednou
No jasně, že vyplujou oni nás ty mršky prostě napínají
![]()