Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak mi dojeli z mesta. Bunda koupena a za chvilku do prace na nocni. Ty dny leti tak rychle, ze clovek nestihne vsechno co by chtel.
Čauky všem. Mohla bych se k vám přidat? Ve středu jedu na konzultaci k 1. IVF a podat žádost na schválení od pojišťovny. Moje procházka neplodností je v podpisu.
A jako lyže a hory mě taky dost baví. Naposledy jsem byla týden ve Francii (před 5 lety)- La Plagne - úžasný a dokonce jsem tam jela již těhotná (naprostý zázrak po 1,5 roce snažení před 1. konzultací v CARu)) aniž bych to věděla. Jistý podezření bylo až když jsem tam opakovaně poblila sjezdovku červeným svařákem.
Podruhý už takovou kliku mít zajisté nebudu, i kdybych jela na konec světa. Takže bych byla moc ráda, kdybych si měla s kym pokecat o věcech, který se mi s mužem moc řešit nedaří. ![]()
Ahoj 79kate,
vitam te mezi nami. Ja musim jit teprve sepsat zadost,dneska mi mela dr. psat,ale asi zapomela, tak jestli do vecera nenapise tak se ji ozvu a uvidime kdy si me pozve na sepsani zadosti o leky. Muzu se zeptat kolik ti je?
Jasan. Je mi 32. Takže už žádná laňka, ale zase ne úplně stará houska, co??
jak se to všechno blíží, tak začínám mít trochu staženou řiťku, jak to všechno dopadne.
tak to se neboj nejsi asi sama,ja jsem nervni jako pes jak to dopadne s nama. Mam takovy obdobi,ze bych nekdy pockala a pak zase obdobi,ze se nemuzu dockat. No a ted prave mam to obdobi,ze se nemuzu dockat a uz bych chtela mit prcka nejlip v naruci jak v brichu ![]()
proste magor no ![]()
Strsim : Jéééé,nádhera - fotky úžasný a tam by nám bylo krááááááásně
to mám ráda. Tak uvidíme jak to vše dopadne , kdyžtak budou Alpy
..já jsem se na chvíli utrhla do práce ,aby se neřeklo:)
Vítám nováčka
tak já to tu pomalu balím a chystám se domůůůůůůůůů tak se tu mějte krásně papa
večer ještě nakouknu
mapos - taky mi hrabe
Já mám naprosto regulérní strach. Jsem se zdravím fakt smolařka a je pro mě těžký připustit si dobrej výsledek. Ta neplodnost je fakt blbá a pitomá.
A máš naprostou pravdu, už aby bylo v náručí. To těhotenství je taky jeden velkej strach.
Jaký vyšetření máš za sebou???
Já mám pouze 3× laparo - bez endometriozy, veliké srůsty, se kterýma stejně nikdo nic neudělá. Neprůchodnej zbylej vejcovod. HP - v normě. Imuno a genetiku nedělali z důvodu toho, že jedno dítě již máme. SPG - velice dobrý.
No ja mam hormonalni profil, ten jsem si ho nechala delat znovu, pak mam genetiku na trombo. mutace, dal mam za sebou hsg. Manzel ma spormio kazdou chvilku slusny vysledek a ma vysetreni prostaty a preleceny zanet
Ach tak.Zase jsem o něco chytřejší. Nebojteee , dnešní technologie jsou dobrý ,takže oni to vymyslí
každnym dnem to mají lepší a lepší ![]()
Nám mudr řekl, že nejsem ani tak moc neplodná, jako že spíš mám technický problém. Bez funkčních trubek opravdu neotěhotním, i kdybych si dala nohu za krk (i když tu si tam dám, jen mi ta noha nejde zpátky).
Při prvním těhotnění jsem neměla ovulace a měla jsem neustálý záněty, zjizvený úpony a vejcovody. Měla jsem jít do CARu a po closťáku a Pregnylu se zázrakem podařilo.
Podruhý jsem otěhotněla první měsíc snažení, poprvé jsem se cítila jako ty prvošťouchové. Jako hezký, ale já netěhotním takhle rychle. A taky že průser - prasklý vejcovod s krvácením do břicha, okamžitě na sál a vymalováno.
Vám našli něco, co by bylo důvod opakovaných potratů?? A zvažujete PGD při IVF?? Nebo něco jinýho? Možná už jsi to psala, ale já si to všechno nepamatuju.
co zpusobilo opakovane potraty nevim , dr. si mysli, ze to bylo spatnou hladinou tsh