1. IVF listopad, prosinec 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1166
17.10.11 16:14

Tak mi dojeli z mesta. Bunda koupena a za chvilku do prace na nocni. Ty dny leti tak rychle, ze clovek nestihne vsechno co by chtel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
17.10.11 16:15

Čauky všem. Mohla bych se k vám přidat? Ve středu jedu na konzultaci k 1. IVF a podat žádost na schválení od pojišťovny. Moje procházka neplodností je v podpisu.
A jako lyže a hory mě taky dost baví. Naposledy jsem byla týden ve Francii (před 5 lety)- La Plagne - úžasný a dokonce jsem tam jela již těhotná (naprostý zázrak po 1,5 roce snažení před 1. konzultací v CARu)) aniž bych to věděla. Jistý podezření bylo až když jsem tam opakovaně poblila sjezdovku červeným svařákem.
Podruhý už takovou kliku mít zajisté nebudu, i kdybych jela na konec světa. Takže bych byla moc ráda, kdybych si měla s kym pokecat o věcech, který se mi s mužem moc řešit nedaří. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
17.10.11 16:20

Ahoj 79kate,

vitam te mezi nami. Ja musim jit teprve sepsat zadost,dneska mi mela dr. psat,ale asi zapomela, tak jestli do vecera nenapise tak se ji ozvu a uvidime kdy si me pozve na sepsani zadosti o leky. Muzu se zeptat kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
17.10.11 16:26

Jasan. Je mi 32. Takže už žádná laňka, ale zase ne úplně stará houska, co??
jak se to všechno blíží, tak začínám mít trochu staženou řiťku, jak to všechno dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
17.10.11 16:29

tak to se neboj nejsi asi sama,ja jsem nervni jako pes jak to dopadne s nama. Mam takovy obdobi,ze bych nekdy pockala a pak zase obdobi,ze se nemuzu dockat. No a ted prave mam to obdobi,ze se nemuzu dockat a uz bych chtela mit prcka nejlip v naruci jak v brichu :D
proste magor no :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
17.10.11 16:37

Strsim : Jéééé,nádhera - fotky úžasný a tam by nám bylo krááááááásně :-)))) to mám ráda. Tak uvidíme jak to vše dopadne , kdyžtak budou Alpy :D ..já jsem se na chvíli utrhla do práce ,aby se neřeklo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741
17.10.11 16:41

Vítám nováčka :mavam: tak já to tu pomalu balím a chystám se domůůůůůůůůů tak se tu mějte krásně papa :mavam: :mavam: večer ještě nakouknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
17.10.11 16:48

mapos - taky mi hrabe :zed: Já mám naprosto regulérní strach. Jsem se zdravím fakt smolařka a je pro mě těžký připustit si dobrej výsledek. Ta neplodnost je fakt blbá a pitomá.
A máš naprostou pravdu, už aby bylo v náručí. To těhotenství je taky jeden velkej strach.
Jaký vyšetření máš za sebou???
Já mám pouze 3× laparo - bez endometriozy, veliké srůsty, se kterýma stejně nikdo nic neudělá. Neprůchodnej zbylej vejcovod. HP - v normě. Imuno a genetiku nedělali z důvodu toho, že jedno dítě již máme. SPG - velice dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
17.10.11 16:50

Kate : co to je SPG ? Já ty zkratky ještě moc neumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
17.10.11 16:51

No ja mam hormonalni profil, ten jsem si ho nechala delat znovu, pak mam genetiku na trombo. mutace, dal mam za sebou hsg. Manzel ma spormio kazdou chvilku slusny vysledek a ma vysetreni prostaty a preleceny zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
17.10.11 16:51

spermiogram

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
17.10.11 16:53

Ach tak.Zase jsem o něco chytřejší. Nebojteee , dnešní technologie jsou dobrý ,takže oni to vymyslí :-))) každnym dnem to mají lepší a lepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
17.10.11 17:13

Nám mudr řekl, že nejsem ani tak moc neplodná, jako že spíš mám technický problém. Bez funkčních trubek opravdu neotěhotním, i kdybych si dala nohu za krk (i když tu si tam dám, jen mi ta noha nejde zpátky).
Při prvním těhotnění jsem neměla ovulace a měla jsem neustálý záněty, zjizvený úpony a vejcovody. Měla jsem jít do CARu a po closťáku a Pregnylu se zázrakem podařilo.
Podruhý jsem otěhotněla první měsíc snažení, poprvé jsem se cítila jako ty prvošťouchové. Jako hezký, ale já netěhotním takhle rychle. A taky že průser - prasklý vejcovod s krvácením do břicha, okamžitě na sál a vymalováno.
Vám našli něco, co by bylo důvod opakovaných potratů?? A zvažujete PGD při IVF?? Nebo něco jinýho? Možná už jsi to psala, ale já si to všechno nepamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
17.10.11 17:18

pgd pri ivf??? Nevim co to je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
17.10.11 17:19

co zpusobilo opakovane potraty nevim , dr. si mysli, ze to bylo spatnou hladinou tsh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí