1. IVF listopad, prosinec 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2168
17.10.11 21:06

Tybláho,tak já mám ..ehm.. : Decapeptyl ,Gonal , Agolutin … pak mám : Kyselinu listovou , vaginální tobolky a pak nějaký estrofem ,ale ten nevím na co je.A samozřejmě,že tu mám 3Ox jehlu , 30× stříkačky…no…mám toho dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
17.10.11 21:14
Pajul píše:
Tybláho,tak já mám ..ehm.. : Decapeptyl ,Gonal , Agolutin … pak mám : Kyselinu listovou , vaginální tobolky a pak nějaký estrofem ,ale ten nevím na co je.A samozřejmě,že tu mám 3Ox jehlu , 30× stříkačky…no…mám toho dost :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kyselinu mám taky :D ale je to jen doplněk… :D:mrgreen: :mrgreen: kdy by jsi měla mít OPU?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
17.10.11 21:17

OPU?! To je zase co za zkratku??hihi..jestli myslíš odběr vajíček,tak mi říkali,že bych měla 31.10. a nebo 2.11. ,záleží jak dostanu MS,přesný datum se dozvím v úterý příští týden na ultrazvuku.Ale myslím si,že půjdu 2.11. ,tak nějak a ty ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
17.10.11 21:20
Pajul píše:
OPU?! To je zase co za zkratku??hihi..jestli myslíš odběr vajíček,tak mi říkali,že bych měla 31.10. a nebo 2.11. ,záleží jak dostanu MS,přesný datum se dozvím v úterý příští týden na ultrazvuku.Ale myslím si,že půjdu 2.11. ,tak nějak a ty ?

podle MS? tu by jsi už snad mít vůbec neměla ne? :D…mě vychází OPU na konec příštího týdne :D :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
17.10.11 21:25

Já mám asi ten dlouhý protokol.Injekce beru už 12dní a teď jsem dostala MS(dnes),a beru i ten Decapeptyl i Gonal(od čtvrtka).Takže 2× denně - injekce..a pak po oplodnění si budu píchat 30X do zadku.Ani nevím proč :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
17.10.11 21:25

Pajul - mě to čeká příští cyklus, poprvé, takže sladká nevědomost. Začátkem listopadu to vypukne.
Všem přeju dobrou noc a zítra navečer juknu, co novýho. Dřív se na net nedostanu.
Mějte se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
17.10.11 21:26

Hoope : Takže to mám fakt skoro stejný o pár dní..ASpoň budem čekat na // :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
17.10.11 21:29
Pajul píše:
Já mám asi ten dlouhý protokol.Injekce beru už 12dní a teď jsem dostala MS(dnes),a beru i ten Decapeptyl i Gonal(od čtvrtka).Takže 2× denně - injekce..a pak po oplodnění si budu píchat 30X do zadku.Ani nevím proč :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no já dostala 21.DC synarel a ten jsem si začala stříkat do nosu. Stříkala jsem 14 dní a odedneška jsem nabrala ještě ty injekce :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
17.10.11 21:30
Pajul píše:
Hoope : Takže to mám fakt skoro stejný o pár dní..ASpoň budem čekat na // :-)
:palec: :palec: :palec: no jo!!! :)…ale já jsem kliďák :D nebudu testovat nijak dopředu, možná počkám až na krev :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
17.10.11 21:34

Hoope: Popravdě jak se znám , tak si ani ten test neudělám. Když jsme se snažili normálně ,tak jsem plašila každý měsíc a pak při IUI , jsem se na to vykašlala a třeba jsem měla i 14dní zpoždění MS.Počkala jsem až na krev.Vždycky jsem cítila,že nejsem těhu.A ten test - nechci ho zase vidět s / ..takže i kvůli strachu - nevím ,jestli so ho udělám :D a jestli nebudu ,tak jsem se dneska domluvila s manželem a pojedem do těch Alp :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
17.10.11 21:36

Uvidíme,teď kecám,že si ho neudělám a pak se budu klepat :D:D:D:D:D - nebudu plánovat :-) ,ale ty ALPY - to jsem dneska hned hlásila u dveří:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
17.10.11 21:37

tak me dr. uz odpovedela, nestihla se podivat pac mela dneska plno klientek tak se podiva zitra a napise mi. Ale nejradeji bych zasla hned tento tyden sepsat zadost o ty leky,abych si to mohla hned vyzvednout.
Nevite kam se to posila jestli kdyz jsem metal-aliance jestli to budou shvalovat v olomouci nebo to musi jit pres prahu? Kdyby to bylo v olomouci tak bych si tam i skocila at je to co nejdriv mam tam manzelovu tetu a ta sedi v kanclu s dr.,tak to asi budou ti co to schvaluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
17.10.11 21:39
Pajul píše:
Hoope: Popravdě jak se znám , tak si ani ten test neudělám. Když jsme se snažili normálně ,tak jsem plašila každý měsíc a pak při IUI , jsem se na to vykašlala a třeba jsem měla i 14dní zpoždění MS.Počkala jsem až na krev.Vždycky jsem cítila,že nejsem těhu.A ten test - nechci ho zase vidět s / ..takže i kvůli strachu - nevím ,jestli so ho udělám :D a jestli nebudu ,tak jsem se dneska domluvila s manželem a pojedem do těch Alp :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no jo…tak budeme čekat na krev spolu :D…a pokud nebudu těhu tak ty Alpy dáváme taky :D :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
17.10.11 21:40
mapos píše:
tak me dr. uz odpovedela, nestihla se podivat pac mela dneska plno klientek tak se podiva zitra a napise mi. Ale nejradeji bych zasla hned tento tyden sepsat zadost o ty leky,abych si to mohla hned vyzvednout.
Nevite kam se to posila jestli kdyz jsem metal-aliance jestli to budou shvalovat v olomouci nebo to musi jit pres prahu? Kdyby to bylo v olomouci tak bych si tam i skocila at je to co nejdriv mam tam manzelovu tetu a ta sedi v kanclu s dr.,tak to asi budou ti co to schvaluji
:palec: :palec: :palec: podepíšeš to v CAR a než dostříláš Synarel tak to pošlou zpět :D :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
17.10.11 21:42

Synarel je na co to musi mit kazdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie