Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tybláho,tak já mám ..ehm.. : Decapeptyl ,Gonal , Agolutin … pak mám : Kyselinu listovou , vaginální tobolky a pak nějaký estrofem ,ale ten nevím na co je.A samozřejmě,že tu mám 3Ox jehlu , 30× stříkačky…no…mám toho dost ![]()
Pajul píše:
Tybláho,tak já mám ..ehm.. : Decapeptyl ,Gonal , Agolutin … pak mám : Kyselinu listovou , vaginální tobolky a pak nějaký estrofem ,ale ten nevím na co je.A samozřejmě,že tu mám 3Ox jehlu , 30× stříkačky…no…mám toho dost
OPU?! To je zase co za zkratku??hihi..jestli myslíš odběr vajíček,tak mi říkali,že bych měla 31.10. a nebo 2.11. ,záleží jak dostanu MS,přesný datum se dozvím v úterý příští týden na ultrazvuku.Ale myslím si,že půjdu 2.11. ,tak nějak a ty ?
Pajul píše:
OPU?! To je zase co za zkratku??hihi..jestli myslíš odběr vajíček,tak mi říkali,že bych měla 31.10. a nebo 2.11. ,záleží jak dostanu MS,přesný datum se dozvím v úterý příští týden na ultrazvuku.Ale myslím si,že půjdu 2.11. ,tak nějak a ty ?
podle MS? tu by jsi už snad mít vůbec neměla ne?
…mě vychází OPU na konec příštího týdne
![]()
Já mám asi ten dlouhý protokol.Injekce beru už 12dní a teď jsem dostala MS(dnes),a beru i ten Decapeptyl i Gonal(od čtvrtka).Takže 2× denně - injekce..a pak po oplodnění si budu píchat 30X do zadku.Ani nevím proč ![]()
Pajul - mě to čeká příští cyklus, poprvé, takže sladká nevědomost. Začátkem listopadu to vypukne.
Všem přeju dobrou noc a zítra navečer juknu, co novýho. Dřív se na net nedostanu.
Mějte se ![]()
Hoope : Takže to mám fakt skoro stejný o pár dní..ASpoň budem čekat na // ![]()
Pajul píše:
Já mám asi ten dlouhý protokol.Injekce beru už 12dní a teď jsem dostala MS(dnes),a beru i ten Decapeptyl i Gonal(od čtvrtka).Takže 2× denně - injekce..a pak po oplodnění si budu píchat 30X do zadku.Ani nevím proč
Pajul píše:
Hoope : Takže to mám fakt skoro stejný o pár dní..ASpoň budem čekat na //
Hoope: Popravdě jak se znám , tak si ani ten test neudělám. Když jsme se snažili normálně ,tak jsem plašila každý měsíc a pak při IUI , jsem se na to vykašlala a třeba jsem měla i 14dní zpoždění MS.Počkala jsem až na krev.Vždycky jsem cítila,že nejsem těhu.A ten test - nechci ho zase vidět s / ..takže i kvůli strachu - nevím ,jestli so ho udělám
a jestli nebudu ,tak jsem se dneska domluvila s manželem a pojedem do těch Alp ![]()
Uvidíme,teď kecám,že si ho neudělám a pak se budu klepat ![]()
![]()
![]()
![]()
- nebudu plánovat
,ale ty ALPY - to jsem dneska hned hlásila u dveří:D
tak me dr. uz odpovedela, nestihla se podivat pac mela dneska plno klientek tak se podiva zitra a napise mi. Ale nejradeji bych zasla hned tento tyden sepsat zadost o ty leky,abych si to mohla hned vyzvednout.
Nevite kam se to posila jestli kdyz jsem metal-aliance jestli to budou shvalovat v olomouci nebo to musi jit pres prahu? Kdyby to bylo v olomouci tak bych si tam i skocila at je to co nejdriv mam tam manzelovu tetu a ta sedi v kanclu s dr.,tak to asi budou ti co to schvaluji
Pajul píše:
Hoope: Popravdě jak se znám , tak si ani ten test neudělám. Když jsme se snažili normálně ,tak jsem plašila každý měsíc a pak při IUI , jsem se na to vykašlala a třeba jsem měla i 14dní zpoždění MS.Počkala jsem až na krev.Vždycky jsem cítila,že nejsem těhu.A ten test - nechci ho zase vidět s / ..takže i kvůli strachu - nevím ,jestli so ho uděláma jestli nebudu ,tak jsem se dneska domluvila s manželem a pojedem do těch Alp
mapos píše:
tak me dr. uz odpovedela, nestihla se podivat pac mela dneska plno klientek tak se podiva zitra a napise mi. Ale nejradeji bych zasla hned tento tyden sepsat zadost o ty leky,abych si to mohla hned vyzvednout.
Nevite kam se to posila jestli kdyz jsem metal-aliance jestli to budou shvalovat v olomouci nebo to musi jit pres prahu? Kdyby to bylo v olomouci tak bych si tam i skocila at je to co nejdriv mam tam manzelovu tetu a ta sedi v kanclu s dr.,tak to asi budou ti co to schvaluji