1. IVF listopad, prosinec 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16289
17.10.11 10:22

Děkuji :D…snad to zvládnu :D…ve 13 hod si jdu pro první včeličku :D :D:mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
17.10.11 10:25

Hoope : TO jsme na tom skoro stejně . Jak jsem ráno nadávala, že MS nikde . Tak teď se objevila a od čtvrtka 10dní Gonal a šup na odběr :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
17.10.11 10:33
Pajul píše:
Hoope : TO jsme na tom skoro stejně . Jak jsem ráno nadávala, že MS nikde . Tak teď se objevila a od čtvrtka 10dní Gonal a šup na odběr :-)))
:palec: :palec: :palec: super tak to budeme čekat na // spolu :D :D :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
17.10.11 10:40

Hoope: Jojo,přesně tak.Jsem zvědavá.Já mám takovou radost,že jsem dostala MS jako nikdy :D doufám,že to je moje poslední MS :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
17.10.11 10:45
Pajul píše:
Hoope: Jojo,přesně tak.Jsem zvědavá.Já mám takovou radost,že jsem dostala MS jako nikdy :D doufám,že to je moje poslední MS :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bude uvidíš :) :palec: :palec: :palec: …hlavně to neber moc vážně a osobně…pak přichází zbytečně těžké rány :)…ber to,že úspěšnost je 40% :) u 1.IVF, 60% u 2.IVF a 80% u třetího IVF, tak aby jsi se pak nehroutila kdyby to náhodou na poprvé nevyšlo :) :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
17.10.11 10:48

Hoope : já právě byla 2X na IUI a doktor mi řekl,že jsem hnusnej pesimista. Že jsem si řekla " To prostě nevyjde " a já si to vsugerovala v hlavně a prostě to nevyšlo - neříkám,že je to kvůli tadytomu,ale vysvětlil mi,že to mám brát pozitivně a zdravě negativně.Ale já to přeháněla.Tak jsem dostala vynadáno a věřim IVF - nevim,jestli na první pokus,ale věřííím :-)))) I manžel přišel domů a říkal,že doktor má pravdu,že sem v tomhle hrozná.Tak věřim ,ale i zdravě nevěřim:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
17.10.11 10:52
Pajul píše:
Hoope : já právě byla 2X na IUI a doktor mi řekl,že jsem hnusnej pesimista. Že jsem si řekla " To prostě nevyjde " a já si to vsugerovala v hlavně a prostě to nevyšlo - neříkám,že je to kvůli tadytomu,ale vysvětlil mi,že to mám brát pozitivně a zdravě negativně.Ale já to přeháněla.Tak jsem dostala vynadáno a věřim IVF - nevim,jestli na první pokus,ale věřííím :-)))) I manžel přišel domů a říkal,že doktor má pravdu,že sem v tomhle hrozná.Tak věřim ,ale i zdravě nevěřim:D

je důležité zůstat trochu nad věcí…a tak trochu si toznechutit tím, že nebudu moci pít,chodit flámovat, jezdit nahory, budu málo spát, pořád to bude řvát a kakat :D :D…hoď si tam vždy i tu druhou stránku věci…trochu to brát jako že ano chci to, ale když to bevyjde tak taky dobře,letos ty hory a Sivestr ještě stihnu :D :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
17.10.11 10:56

Hoope : Přesně tak to beru.Když to nevyjde - chystáme se na víkend do Itálie do Alp - nikdy jsem nebyla v Alpách.A ty už máš víc IVF za sebou ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luciet2
17.10.11 10:57

Holky, píchám si ted merional a onemocněla jsem, nevíte jestli to má nějaký vliv ?

• Citovat
  • Upravit
2168
17.10.11 10:59

Luciet :To nevím,ale radši to řekni v Car :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
17.10.11 11:00
Pajul píše:
Hoope : Přesně tak to beru.Když to nevyjde - chystáme se na víkend do Itálie do Alp - nikdy jsem nebyla v Alpách.A ty už máš víc IVF za sebou ?
:mrgreen: :mrgreen: je to moje 1.IVF :)…a Alpy jsou to nejkrásnější co znám :) :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
17.10.11 11:01

Hoopa : Aha,aha.A jaký máte problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luciet2
17.10.11 11:04

Mám hned volat ??? Nebo počkat jdu tam zítra na krev

• Citovat
  • Upravit
2168
17.10.11 11:08

Já bych radši zavolala, ale podle mě to nic není,ale pro jistotu bych si zavolala a nebo jim to řekla zítra pro tvůj klid :-)..Oni se tě stejně budou ptát při dotazníku na narkozu,jestli s byla v poslední době nemocná atd..teď jsem ho vyplňovala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
17.10.11 11:10
Luciet2 píše:
Mám hned volat ??? Nebo počkat jdu tam zítra na krev

Zavolej si do CAR :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek