Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Děkuji
…snad to zvládnu
…ve 13 hod si jdu pro první včeličku
…
![]()
Hoope : TO jsme na tom skoro stejně . Jak jsem ráno nadávala, že MS nikde . Tak teď se objevila a od čtvrtka 10dní Gonal a šup na odběr ![]()
Pajul píše:
Hoope : TO jsme na tom skoro stejně . Jak jsem ráno nadávala, že MS nikde . Tak teď se objevila a od čtvrtka 10dní Gonal a šup na odběr
Hoope: Jojo,přesně tak.Jsem zvědavá.Já mám takovou radost,že jsem dostala MS jako nikdy
doufám,že to je moje poslední MS ![]()
Pajul píše:
Hoope: Jojo,přesně tak.Jsem zvědavá.Já mám takovou radost,že jsem dostala MS jako nikdydoufám,že to je moje poslední MS
Hoope : já právě byla 2X na IUI a doktor mi řekl,že jsem hnusnej pesimista. Že jsem si řekla " To prostě nevyjde " a já si to vsugerovala v hlavně a prostě to nevyšlo - neříkám,že je to kvůli tadytomu,ale vysvětlil mi,že to mám brát pozitivně a zdravě negativně.Ale já to přeháněla.Tak jsem dostala vynadáno a věřim IVF - nevim,jestli na první pokus,ale věřííím
I manžel přišel domů a říkal,že doktor má pravdu,že sem v tomhle hrozná.Tak věřim ,ale i zdravě nevěřim:D
Pajul píše:
Hoope : já právě byla 2X na IUI a doktor mi řekl,že jsem hnusnej pesimista. Že jsem si řekla " To prostě nevyjde " a já si to vsugerovala v hlavně a prostě to nevyšlo - neříkám,že je to kvůli tadytomu,ale vysvětlil mi,že to mám brát pozitivně a zdravě negativně.Ale já to přeháněla.Tak jsem dostala vynadáno a věřim IVF - nevim,jestli na první pokus,ale věřííímI manžel přišel domů a říkal,že doktor má pravdu,že sem v tomhle hrozná.Tak věřim ,ale i zdravě nevěřim:D
je důležité zůstat trochu nad věcí…a tak trochu si toznechutit tím, že nebudu moci pít,chodit flámovat, jezdit nahory, budu málo spát, pořád to bude řvát a kakat
…hoď si tam vždy i tu druhou stránku věci…trochu to brát jako že ano chci to, ale když to bevyjde tak taky dobře,letos ty hory a Sivestr ještě stihnu
![]()
Hoope : Přesně tak to beru.Když to nevyjde - chystáme se na víkend do Itálie do Alp - nikdy jsem nebyla v Alpách.A ty už máš víc IVF za sebou ?
Holky, píchám si ted merional a onemocněla jsem, nevíte jestli to má nějaký vliv ?
Pajul píše:
Hoope : Přesně tak to beru.Když to nevyjde - chystáme se na víkend do Itálie do Alp - nikdy jsem nebyla v Alpách.A ty už máš víc IVF za sebou ?
Já bych radši zavolala, ale podle mě to nic není,ale pro jistotu bych si zavolala a nebo jim to řekla zítra pro tvůj klid
..Oni se tě stejně budou ptát při dotazníku na narkozu,jestli s byla v poslední době nemocná atd..teď jsem ho vyplňovala ![]()
Luciet2 píše:
Mám hned volat ??? Nebo počkat jdu tam zítra na krev
Zavolej si do CAR ![]()