Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
mapos píše:
Hoope,jako , ze se dockas ivf az v listopadu?? Jakto ?? Ja jsem myslela, ze kdyz si zazadam ted tak do konce roku to stihnu
ne ne už jsem začala před 14 dny, ale všemu předchází hodně vyšetření a pokud není vše 100% tak přeléčení. A pak počítej tak 2 měsíce než ti dají prcky do bříška a tak 14 na // na papírku a 6 týdnů na srdíčko
…
Nati86,
ja jsem kousek od Olomouce z takove male dediny. Mam to cca 10km
Holky, máte někdo i špatnevený spermiogram?Já už přemýšlím, jak tomu pomoct. Říkám si, jestli nepiju moc kávy nebo zeleného čaje, nebo tak..ale to je asi blbost přestat teď pít kávu preventivně. Někdo si prostě sedne vedle trenek a je v tom, a někdo nic ![]()
Hoope,
my uz nejaka vysetreni mame, tedqa spis ja hormonalni profil, tsh, hsg a manzel kazdou chvilku spermio a ma prelecenou prostatu mel zanet. Tak jsem zvedava jestli pujdeme jeste na nejaky vysetreni nebo jestli uz objename leky a jdeme na to. Na leky se pry ceka 3-4 tydny to mi rikala dr.
mapos píše:
Nati86,
ja jsem kousek od Olomouce z takove male dediny. Mam to cca 10km
To je fajn, to můžem dát někdy i zcuka. A kolik ti je, jestli se můžu dočkat. Já teda 24, ale když vidím ty problémy kolem, myslím, že není na co čekat.
Nati86 píše:
Holky, máte někdo i špatnevený spermiogram?Já už přemýšlím, jak tomu pomoct. Říkám si, jestli nepiju moc kávy nebo zeleného čaje, nebo tak..ale to je asi blbost přestat teď pít kávu preventivně. Někdo si prostě sedne vedle trenek a je v tom, a někdo nic
My mame spermio lepsi a lepsi naposledy mel manzel 45 mil. dr. rikala,ze ukazkovej a 60% pohyblivost vubec nevi proc nam to nejde. Byla jsem 3× tehu ,ale pokazde potratila ![]()
mapos píše:
Hoope,my uz nejaka vysetreni mame, tedqa spis ja hormonalni profil, tsh, hsg a manzel kazdou chvilku spermio a ma prelecenou prostatu mel zanet. Tak jsem zvedava jestli pujdeme jeste na nejaky vysetreni nebo jestli uz objename leky a jdeme na to. Na leky se pry ceka 3-4 tydny to mi rikala dr.
tak to možná stihneš když ti začnou od následující mrchy
![]()
Příspěvek upraven 16.10.11 v 19:54
Me bude ted 27.10. 29 let, klidne muzeme nekdy dat scuka
muzeme zajit nekam treba na to kaficko ![]()
Nic devcata musim pustit manzela na pc. Je nedockavy ![]()
Preji dobrou noc
Mapos, jj, to je fajn.
No jinak já předpokládám, že když chodím do caru od srpna, tak teď už čekám jen na schválení pojišťovnou. Když propádnu ms na začátku listopadu, tak to bude v prosinci. Tak se snad dočkám do konce roku. Nikdo neříkal, že bych měla ještě nějaká vyšetření absolvovat.
Mapos já jsem byla na kontrole ke konci září, napsali jsme papíry pro pojišťovnu, minulé pondělí jsem si byla pro první injekci. Papíry tam sice ještě podepsané neměli, ale léky mi vydali už při sepisování té žádosti. Vím že některé holky dostanou léky až když přijde schválená žádost, já dostala už při sepsání žádosti.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď