1. IVF listopad, prosinec 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2168
17.10.11 09:15

mapos: Nevím,jestli to bylo na mě ,ale už 10dní beru Decapeptyl a od čtvrtka budu brát už Gonal.A pak už odebrat vajíčka atd..A ty ? :-)) Už si také pícháš nebo ještě máte vše před sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
17.10.11 09:16

Mapos já myslím že Motýlkovi dělali genetiku taky kvůli AZOO jako mě a manželovi

JOJO to znám - já jsem měla týden zpoždění když jsem čekala na MS kvůli začátku stimulky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
17.10.11 09:17

KDo si počká - ten se dočká,tak budu čekat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741
17.10.11 09:20
mapos píše:
a jake ti delali vysetreni na genetiku ? Ja mam jen trombocytarni mutace

Ty jo já ti už ani nevím :nevim: brali mi jednu ampulku - na chromozom myslím :nevim: :oops: :oops: , manželovi brali ampulky 3 - nemáme žádné spermíjky tak zkoumají proč tomu tak je (měl jako malej nesestouplé varle. No po novém roce se chystáme na M/T

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
17.10.11 09:23

pajul,

ja teorve budu sepisovat zadost na leky. Jsem v uplnem zacatku. Do Caru chodime 2 roky,ale zatim jen iui

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
17.10.11 09:25

mapos : aaaaha,no,já když odcházela domů s 2 tauškama narvanýma ,tak můj manžel asi 30min nepromluvil,ale v pohodě. Sám mi injekce píchá . Já bych to nezvládla.Mám fobii z injekcí.My byli taky 2× na IUI ,ale protože mám endometriozu a manžel špatný spermiogram,tak nám řekli,že IVF bude naše nejlepší cesta :-) a vy máte jaký problém ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
17.10.11 09:28

Mapos já docela koukám, že jste chodili tak dlouho do CARU a jen IUI…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
17.10.11 09:35

No my jsme to jeste nejak nehrotili porad jsme ivf odkladali, pac jsme nemeli dost penez a taky hodne splatek,ale ted jsme to uz doplatili a neco nasetrili tak jsme rekli dr. ze by jsme to uz zkusili.
No a na problem zatim zadnej neprisli. 3× jsem otehotnela ,ale pokazde potratila. 1× jsem otehotnela sama, 2× po iui,ale pak uz nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
17.10.11 09:38

:( IVF vyjde - tam je větší úspěšnost :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
17.10.11 09:40

No snad mas pravdu,jen se bojim ,abych to zase nepotratila. Ale vzdycky to bylo v uplnem zacatku ,tak budu doufat,ze ni vyberou silne embryjka a pujde to dobre :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741
17.10.11 09:43
mapos píše:
No my jsme to jeste nejak nehrotili porad jsme ivf odkladali, pac jsme nemeli dost penez a taky hodne splatek,ale ted jsme to uz doplatili a neco nasetrili tak jsme rekli dr. ze by jsme to uz zkusili.
No a na problem zatim zadnej neprisli. 3× jsem otehotnela ,ale pokazde potratila. 1× jsem otehotnela sama, 2× po iui,ale pak uz nic
:cry: :cry: IVF vám výjde na poprvé a vše bude v pořádku a budeš spokojeně těhulkovat :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
17.10.11 09:45

No ja doufam,ale bylo by super kdyby se nam to ujal vsem a mohly dal klabosit jak nam rostou briska :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
17.10.11 09:48

Ber to pozitivně :-))))Já už přemýšlím jenom takhle… a je to pro mojí psychiku jen lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
17.10.11 10:03
Nati86 píše:
Dobré ráno holky, tak hurá do práce…:-(
Hoope, asi to má každý jinak. A když první injekci,tak to už stimuluješ? Já to pochopila od dr. tak, že se vše tihne během jednoho cyklu, repektive řekl mi konkrétně cca 20 dní.

no tak to opravdu vypadá na ten krátkej…měho taky nabízel, dříve se dělal, alepak se přešlo na dlouhej, aby bylo více času vychytat zralost a tak :)…ale stihnout se to dá…já měla teď 14 dní útlum vaječníkůa teď budu 9-10 dnípíchat Gonal :)..pak odběr vajuch a transfer :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741
17.10.11 10:20
Hoope píše:
Nati86 píše:
Dobré ráno holky, tak hurá do práce…:-(
Hoope, asi to má každý jinak. A když první injekci,tak to už stimuluješ? Já to pochopila od dr. tak, že se vše tihne během jednoho cyklu, repektive řekl mi konkrétně cca 20 dní.
no tak to opravdu vypadá na ten krátkej…měho taky nabízel, dříve se dělal, alepak se přešlo na dlouhej, aby bylo více času vychytat zralost a tak :)…ale stihnout se to dá…já měla teď 14 dní útlum vaječníkůa teď budu 9-10 dnípíchat Gonal :)..pak odběr vajuch a transfer :)
:palec: :palec: super Hoope gratuluji k píchání
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital