Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Asi jsem tu značku blbě napsala. Měla jsem na mysli prodlouženou kultivaci embéček a preinplantační diagnostiku - jak odeberou 1 buňku a udělají nějaké gentesty.
Buďme rádi , že žijem. Teď před mým barákem srazili pána,který je mrtev a 3 auta do sebe narvali :///…bydlím přímo v centru města.No,to je síla. Asi 20min…Božeee …nic moc tedy..
Pajul. A co se to tam semlelo? Taky si vždycky uvědomím, jak je v pohodě, že jsem já i rodina v pořádku.
TO přesně nevím.Slyšela jsem velkou ránu ,tak jsem nějak nereagovala a pak jsem se koukla z okna a vidim 3 auta v sobě ,sanitku a pak jsem šla k oknu za chvíli plno policajtů atd..no,hrozný.
jj jsme tady a za chvilku byt nemusime. Vemte si treba tu hroznou vec dneska v Olomouci. Jdes po ulici a sesype se na tebe stit od baraku a chudak pani co sla po chodniku to zabilo. Fuj to je tema pryc od nej
Ahoj holky, vítám další nováčky. To je furt něco,mně teď volala mamka, že babička je ve špitálu, mrtvice, ale mohlo o být horší, mluví, cítí končetiny. Akorát se to může teprve projevit, čeká se 24 hodin.
Jinak jsem se dnes dovolala do CAR. Nahlásila jsem MS a ve čtvrtek začínám s Gonalem -
Už se těšim až to budem mít vše za sebou.
Nati86 - přeju, ať to s babičkou dobře dopadne. Já už žádnou babičku nemám a je to pěkně nanic.
Pajul - gratuluju k začátku stimulky. Už se začíná něco dít, co??? Gonal máš v peru nebo jdeš hezky hrubě do klasiky v podobě infekcí.
Já jdu do jehel, šetřím ![]()
Kate : Máme pero,ale jestli to nevyjde,tak po druhé už to kupovat nebudu.A ty už si také pícháš ,nebo už to máš za sebou ?
Pajul píše:
Kate : Máme pero,ale jestli to nevyjde,tak po druhé už to kupovat nebudu.A ty už si také pícháš ,nebo už to máš za sebou ?
Ahojky holky, já jsem dneska dostala svoji první včeličku Gonalu F. Je to celkem v pohodě!!!
Mám dávky 187,5 a další den 15 IUI
![]()
Hoope: Tak já budu mít Gonal ve čtvrtek a mám dávku 112,5
, my fakt jdeme skoro stejně
o 2dny.
Pajul píše:
Hoope: Tak já budu mít Gonal ve čtvrtek a mám dávku 112,5, my fakt jdeme skoro stejně
o 2dny.
To máš ještě méně než já
…jsem celkem ráda, sem doplácela jen 2600,– Kč
![]()
Hoop : Jojo,prý na mě musí pomalu,protože můžu dostat PCO..Já platila 2400Kč a 1000Kč v lékárně za prášky,vitamíny,injekce do zadku atd…
Pajul píše:
Hoop : Jojo,prý na mě musí pomalu,protože můžu dostat PCO..Já platila 2400Kč a 1000Kč v lékárně za prášky,vitamíny,injekce do zadku atd…