1. IVF listopad, prosinec 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1166
18.10.11 19:31

NO u nas vlastne na pricinu proc to nejde neprisli. Vse o.k.
Ona mi rekla, ze nerada taha zbytecne penize. Ja ji na jednu stranu chapu,jak k ni pujdu tak si s ni o tom promluvim,pro me je lepsi osobni jednani nez pres e-mail

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
18.10.11 19:32

nati86,

ja neplatim krom 30kc nic za konzultaci a navstevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
18.10.11 19:36

Já taky platím pouze 30,– Kč za návštěvu.Co účtujou mojí pojišťovně netuším a je mi to jedno.
Mapos - jastě, že je lepší takovou záležitost pořešit osobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
18.10.11 19:37

Ahojky holky :mavam: :mavam: :mavam:

Kate ty jsi měla holčičku z IVF???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
18.10.11 19:42

Já teda mám vždy i nějaké léky, teda měla jsem. Jinak za konzultaci a návštěvu platím 60. Pak ultrazvuky kvůli cystám. Ale zas musím říct, že je to na čas, nečekám a docela si vybírám, kdy dojedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
18.10.11 20:39

Hoope - snažili jsme se 1,5 roku. pak mi začalo hrabat, tak jsem zašla ke gyndr., že chci jít do centra. Měli jsme za sebou vyšetření - SPG, diagnostická laparo pro primární sterilitu. Dr. mi ještě zkusil Clostyl+Pregnyl, přestože pár měsíců před tím mi k dítěti nepomohl. A světe div se, povedlo se. Měla už jsem termín první konzultace do Caru. Tomu říkám klika, co?dodnes to vnímám jako největší zázrak na světě.
Podruhé to bylo rychlovka - ale mimodělož. Od té doby se snažíme 2 roky s naprosto neuspokojivým výsledkem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
18.10.11 20:43
79Kate píše:
Hoope - snažili jsme se 1,5 roku. pak mi začalo hrabat, tak jsem zašla ke gyndr., že chci jít do centra. Měli jsme za sebou vyšetření - SPG, diagnostická laparo pro primární sterilitu. Dr. mi ještě zkusil Clostyl+Pregnyl, přestože pár měsíců před tím mi k dítěti nepomohl. A světe div se, povedlo se. Měla už jsem termín první konzultace do Caru. Tomu říkám klika, co?dodnes to vnímám jako největší zázrak na světě.
Podruhé to bylo rychlovka - ale mimodělož. Od té doby se snažíme 2 roky s naprosto neuspokojivým výsledkem. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: tak tomu říkám klika :)…a budu ti moc držet palečky aby ti vyšlo i teď!!! i kdyby zkrze IVF!!!! :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
18.10.11 20:48

není důležité jak k mimisku přijdeme, hlavně že bude :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
18.10.11 21:16

Já mám dost neblahý tušení, že svou kliku jsem si již vybrala. Takže jdu do ifka dost odevzdaně, přičemž si nijak moc nepřipouštím možnost úspěchu. Opravdu si myslím, že mám vybráno.
Sakra ale chuť do boje je, to bych zase kecala, kdybych tvrdila opak.
My prostě zvítězíme, jo??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
18.10.11 21:22
79Kate píše:
Já mám dost neblahý tušení, že svou kliku jsem si již vybrala. Takže jdu do ifka dost odevzdaně, přičemž si nijak moc nepřipouštím možnost úspěchu. Opravdu si myslím, že mám vybráno.
Sakra ale chuť do boje je, to bych zase kecala, kdybych tvrdila opak.
My prostě zvítězíme, jo??? :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ivf není podle výhry…určutě bude mít malinká sourozence!!!! :) :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
18.10.11 21:26

Hoope - a jak ty jsi vybojovala synka? Šlo to hladce nebo taky boj jako o život?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
18.10.11 21:36
79Kate píše:
Hoope - a jak ty jsi vybojovala synka? Šlo to hladce nebo taky boj jako o život?
:mrgreen: :mrgreen: naprosto přirozeně, přez HA …jen s prvním mužem.....s takovým kretééééééééééééééééénem......by neměl mít děti.....
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
18.10.11 21:42

:mrgreen: no, kretén nebo ne kretén, hlavně, že máš dítě. Jsi mě fakt pobavila.
A manžel má špatnej spermio? Nebo ještě nějakou další pakárnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
18.10.11 21:44

jak je možné že všechny ženské si o svých ex myslí jací jsou kreténi - říká to i kamarádka co má s ex holčičku… teda je pravda že takový chlap (bez zájmu o dítě) dítko mít může bez problémů a ten co by byl úžasný táta má smůlu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
18.10.11 21:46
79Kate píše: :mrgreen: no, kretén nebo ne kretén, hlavně, že máš dítě. Jsi mě fakt pobavila.
A manžel má špatnej spermio? Nebo ještě nějakou další pakárnu?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jenom si s námi spermoníci hrajou na schovku :)…jinak vše v pořádku oba :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí