Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
NO u nas vlastne na pricinu proc to nejde neprisli. Vse o.k.
Ona mi rekla, ze nerada taha zbytecne penize. Ja ji na jednu stranu chapu,jak k ni pujdu tak si s ni o tom promluvim,pro me je lepsi osobni jednani nez pres e-mail
nati86,
ja neplatim krom 30kc nic za konzultaci a navstevu.
Já taky platím pouze 30,– Kč za návštěvu.Co účtujou mojí pojišťovně netuším a je mi to jedno.
Mapos - jastě, že je lepší takovou záležitost pořešit osobně.
Já teda mám vždy i nějaké léky, teda měla jsem. Jinak za konzultaci a návštěvu platím 60. Pak ultrazvuky kvůli cystám. Ale zas musím říct, že je to na čas, nečekám a docela si vybírám, kdy dojedu.
Hoope - snažili jsme se 1,5 roku. pak mi začalo hrabat, tak jsem zašla ke gyndr., že chci jít do centra. Měli jsme za sebou vyšetření - SPG, diagnostická laparo pro primární sterilitu. Dr. mi ještě zkusil Clostyl+Pregnyl, přestože pár měsíců před tím mi k dítěti nepomohl. A světe div se, povedlo se. Měla už jsem termín první konzultace do Caru. Tomu říkám klika, co?dodnes to vnímám jako největší zázrak na světě.
Podruhé to bylo rychlovka - ale mimodělož. Od té doby se snažíme 2 roky s naprosto neuspokojivým výsledkem. ![]()
79Kate píše:
Hoope - snažili jsme se 1,5 roku. pak mi začalo hrabat, tak jsem zašla ke gyndr., že chci jít do centra. Měli jsme za sebou vyšetření - SPG, diagnostická laparo pro primární sterilitu. Dr. mi ještě zkusil Clostyl+Pregnyl, přestože pár měsíců před tím mi k dítěti nepomohl. A světe div se, povedlo se. Měla už jsem termín první konzultace do Caru. Tomu říkám klika, co?dodnes to vnímám jako největší zázrak na světě.
Podruhé to bylo rychlovka - ale mimodělož. Od té doby se snažíme 2 roky s naprosto neuspokojivým výsledkem.
Já mám dost neblahý tušení, že svou kliku jsem si již vybrala. Takže jdu do ifka dost odevzdaně, přičemž si nijak moc nepřipouštím možnost úspěchu. Opravdu si myslím, že mám vybráno.
Sakra ale chuť do boje je, to bych zase kecala, kdybych tvrdila opak.
My prostě zvítězíme, jo??? ![]()
79Kate píše:
Já mám dost neblahý tušení, že svou kliku jsem si již vybrala. Takže jdu do ifka dost odevzdaně, přičemž si nijak moc nepřipouštím možnost úspěchu. Opravdu si myslím, že mám vybráno.
Sakra ale chuť do boje je, to bych zase kecala, kdybych tvrdila opak.
My prostě zvítězíme, jo???
Hoope - a jak ty jsi vybojovala synka? Šlo to hladce nebo taky boj jako o život?
79Kate píše:
Hoope - a jak ty jsi vybojovala synka? Šlo to hladce nebo taky boj jako o život?
no, kretén nebo ne kretén, hlavně, že máš dítě. Jsi mě fakt pobavila.
A manžel má špatnej spermio? Nebo ještě nějakou další pakárnu?
jak je možné že všechny ženské si o svých ex myslí jací jsou kreténi - říká to i kamarádka co má s ex holčičku… teda je pravda že takový chlap (bez zájmu o dítě) dítko mít může bez problémů a ten co by byl úžasný táta má smůlu ![]()
79Kate píše:no, kretén nebo ne kretén, hlavně, že máš dítě. Jsi mě fakt pobavila.
A manžel má špatnej spermio? Nebo ještě nějakou další pakárnu?