1. IVF listopad, prosinec 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1250
20.10.11 12:32

Jarutka - taky jdu jen do jednoho. Kdyby byly dvojčata, tak jsem bezdomovec. :mrgreen:
Ne vážně, samozřejmě bych dvojčata dala a byla za ně šťastná, ale přednost dám jednomu, když už jedno hádě doma mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
20.10.11 12:41

tak já bych zase dvojčátka brala - dítko nemáme, je otázkou teda jak to s náma celé dopadne, ale určitě jdeme do dvou embroušků… (pokud jich tolik budeme mít…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
20.10.11 13:00

S dvojčatama je to u mě následovně - největší strach v těhotenství - většina se rodí předčasně, po porodu asi chvíli na Bohnice, ale ono se asi dá zvládnout všechno.
Strsim - a ty jsi teď v jaký fázi?Už jsi se stimulací začala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
20.10.11 13:08

jojo - tak na Bohnice bych to asi viděla, ale mě se líbí jak spolu ti dva dokáží existovat… Mám naštěstí úúúžasného manžela, u kterého nebudu mít problém vyhodit ho s dětmi ven abych si odpočinula, nebo prostě poklidila a nemusela přitom mít strach, jestli to všichni tři přežijí…

Já jsem zrovna ve fázi umělého přechodu - mám napsaný dlouhý protokol 2DC jsem vyfasovala injekci diphereline na zastavení fce vaječníků a v úterý jdu na kontrolní UTZ. Když bude vše OK od středy začínám píchat injekce. Mám předepsaných 7 injekcí a další středu (zřejmě 2.11.) další UTZ kontrola a bude se rozhodovat jestli budu dopíchávat nebo se stanoví termín OPU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
20.10.11 13:09

já mám naštěstí pohodovou práci (pokud teda příští středu vyhodí kolegu smradocha co práci jen předstírá), v kanceláři, většinou jen u počítače. takže bych nemusela ani na rizikové. Chtěla bych zůstat v práci, pokud mi to doktoři dovolí (snad jo…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
20.10.11 13:20

Taky mám v práci relativní klid a nehodlám jít na rizikový. Při dceři jsem taky chodila do práce, dokonce jsem sloužila 22 hodinový služby včetně nočních. Ale ve 22tt jsem začala krvácet a na rizikáč jsem musela. Jenže to jsem nevěděla, že krvácet budu po každé kontrole. Tak to bylo až do porodu. Takže to rizikový bylo vlastně zbytečný. Já se doma teda jako na rizikáči nechovala (fakt jsem byla akční). Jenom se sexem byl utrum - 9 měsíců, pak 6nedělí. Chlap by měl mít metál, co? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
20.10.11 13:24

no tak to by teda měl… Můj bude po operaci, takže pár týdnů po IVF nespíš moc chuti mít nebude, ale co pak…
Vím že holky řešili jestli sex jo nebo ne - ale netuším s jakým výsledkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
20.10.11 13:43

No se sexem to mám tak - při stimulce ani náhodou, po ETu taky ani náhodou, v případě pozitivního výsledku snažení do 12tt ani náhodou, dále podle chuti, nálady. Já budu muset být stráááášně hodná, aby to manžel ustál.
Ba ne, je dost způsobů, jak si v těhotenství poradit. Já osobně musela mít zavřený oči, páč to velký břicho pro mě bylo dost antisexy. A se zavřenýma očima jsem byla sexy laňka hubená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
20.10.11 13:59

:mrgreen: :mrgreen: Kate :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a proč při stimulce nee??? promiň jestli se moc vyptávám… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741
20.10.11 14:02
Pajul píše:
Hoope :Jak si psala,že je to už za rohem,tak já myslela,že to máš taky před barákem jako já . No,radši si jdu dneska lehnout.Nechala jsem mýho psa ve výtahu ,když jsem ho šla venčit a zapoměla jsem jaksi,že u mě není a najednou si někdo přivolal výtah z mojí Jessynečkou ,která má 2kg :D:D:D to jsem šílela , úplně jsem se zpotila.

Ahojte děvčátka :mavam: teda nesmíš tolik pracovat ať v tom výtahu jednou neusneš :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741
20.10.11 14:03
mapos píše:
Dobre rano,Vy jste teda ukecany :D
Ja dneska zacina svou dovolenou a mam tyden odpocinek od prace,ale zase se musim srotit ,abych neco umela na zkousku. Odpoledne kaficko ke kamosce a pak se zase ucit. No a zitra jedu do skoly :D

Užívej dovču a zítra do školy ti budu držet palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
20.10.11 14:07

Strsim - klidně se vyptávej, já nemám problém s hovorem o sexu. Je to život, ne?
Já mám i bez stimulace dost veliký ovulační bolesti, jsem někdy na 2-3 ibáčích denně. Trvá to vždycky tak 11-14 DC. Tak si trochu živě představuju, jak asi bude bolet zrání více než toho 1 chudáčka. Nedělám si iluze, ale můžu být příjemně překvapená.
Ale samozřejmě nejsem frigidka, když to aspoň trochu půjde, jdu směle do toho. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
20.10.11 14:08

Kate právě jsem se děsila, že ti to zakázali doktoři… tak mě bývá zle naštěstí jen jeden den a to ještě ani ne celý. A nikdy to není na lentilku… Tak uvidíme.
Přepodkládám, že manžílek po operaci chvilku nebude ready, ale jak mu budu vysvětlovat že to fakt nejde posléze - to netuším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
20.10.11 14:09

už vím - pošlu ho za panem doktorem - on mu to vysvětlí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
20.10.11 14:16

Hele já si myslím, že každej chlap, když se jedná o jeho potencionálního pokračovatele rodu, rád sleví ze svých potřeb. :mrgreen:
U nás to bylo docela v pohodě. Ono si člověk zvykne na všechno.
Manžel zas tak netrpěl, ale já jo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital