Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
79Kate píše:
Taky mě gonal stál 2.600,– Kč. Trochu to ifko leze do peněz, co?? Docela slušná dovolená
ahoooj děvčátka - už jsem z kanceláří doma…teda jdu uklízet do garáže, ale musela jsem nakouknout…
já jsem teda zatím nedoplácela nic, snad jen za recepty ![]()
Ahoj holky, teda za celý den dočíst celou diskusi zabere i nějaký čas..ale tak vidím, že aspoň u někoho se už něco děje a budu chytřejší. Mě tady ty rozhovory s doktorem teprve čelkají. Každopádně…chápu správně, že bez pera si člověk není schopen sám píchat ty injekce?jak často se to píchá…mám v práci kolegyni, která byla dříve zdravotní sestrou, tak jsem to chtěla pořešit s ní.
Nati86- ono záleží, jaký hormony dostaneš. Je možnost mít jiný hormony s totožným účinkem s klasickýma injekcema (něco jako inzulínky), což je i finančně výhodnější. Původně jsem pero s gonalem nechtěla, ale tak nějak jsem nedostala na výběr. Ale je to asi pohodlnější. A četnost píchání se dozvím až za týden, takže informací neposloužím.
Strsim - doplácení teprve přijde ![]()
Ahojky,vy jste se rozjeli
nestačím číst
já jsem před chvílí dorazila z práce a jdu dělat nějakou večeři. Každopádně ještě nevím jakou ![]()
STRSIM ty budeš píchat taky gonal?? a ten gonal je jen v peru??
Ahoj holky gonal je v peru a je lepší než ostatní hormony. Ty ostatní jsou vyráběny s moči žen po menopauze ale gonal je už umělý. Jinak někdo má ještě navíc cetrotide a ten je v normální injekci. A já která při pohledu na injekci omdlívám jsem píchala sama a zvládla jsem to. Je to tenká, ostrá jehlička. Ani to skoro nejde cítit. A co bychom pro miminko nevydrželi. A já píchala Gonal jednou denně a 4 den jsem přibrala ten cetrotide. Dohromady jsem píchala 6 dní a sedmý den jen pregnyl na ovulaci.
A kdyby jste někdo chtěl gonal levněji tak mám ještě doma 2 pera. Samozřejmě nerozbalené balení a uschované v lednici. Spotřeba do 12/2012
Jarutko - Nějak mi neni jasný, na co ten utrejch cetrotide vlastně je. ![]()
je taky na podporu růstu folikulů. Ale to jsem měla 2 nebo 3 injekce. Myslím že mě nastimulovali tyhle 2 věci moc dobře. Mám jen jeden vaječník a měla jsem 13 folikulů a z nich 7 vajíček.
Tak to je krásná úrodička, no jsem zvadavá s čím příjdu já až budu v akci
pak mi budete dávat rady ![]()
Jarutka - tak to jseš sakra slípka ![]()
Hlavně, že se zadařilo tak rychle. Jen tiše závidím. ![]()
Motylek - a ty to máš jak? Kdy se co bude dít, kde je problém atd.
Já mám také Gonal v peru.Za půl hodinky si budu píchat jak Decapeptyl ,tak Gonal:-)
Pajul píše:
Já mám také Gonal v peru.Za půl hodinky si budu píchat jak Decapeptyl ,tak Gonal:-)