Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Hoope : Tak jsme to dělali správně. Návod jsem našla v krabičce, takže ho máme. Děkujuuuuu
ale dohadovali jsme se tady,jestli mi manžel píchnul 112,5 nebo 150 ![]()
motylek : To píchání je v pohodě
radši se na to nekoukám ,ale nic to není ![]()
motylek27 píše:
Jo tak to já taky, počkej jak budu palšit
Já taky , hnedka plaším
přítel ze mne bude mít radost
až mu budu říkat , ať to tam píchne on ![]()
mishka :To jsem si myslela taky a můj manžel je naprosto v pohodě. Já to nedokážu ,ale oni ukážou,že jsou chlapi a píchnou to:D:D
už to začíná
přítelovi říkám , že mi to bude píchat a on ne ne budu tě držet za ruku za nohu , ale píchat ti to nebudu ![]()
Pajul píše:
mishkatak si to snad rozmyslí..
No doufám , protože já jak mi něco nejde tak se mi rozklepou ruce a je to …
noo to to zase dopadne ![]()
Mishka : DOpadne to dobře … já z těch injekcí měla největší strach.Sice si to sama nepíchám:D,ale můžu ti říct,že to nic není. První a druhá injekce - asi 10min jsem nemluvila , to u mě neni normální,ale padla třetí,čtvrtá,pátá..... a já už v pohodě.
A tloustne se nějak po těch injekcích nebo to dělá v člověku nějaké změny ? Nebo nic ?
si to rozmyslí neboj, pro mimi udělá všechno
mu řekni, že prostě píchat bude ať se mu to líbí nebo ne
![]()
mishka123 píše:
A tloustne se nějak po těch injekcích nebo to dělá v člověku nějaké změny ? Nebo nic ?
Nevím
nemám zkušenost
Já zatím netloustnu a už si to píchám asi 14dní.Jsem trošku nafouklá,ale vše zapnu.Akorát prsa - ty mi asi nejspíš malinkato vyrostly.Změny žádné nepociťuji.
motylek27 píše:
si to rozmyslí neboj, pro mimi udělá všechnomu řekni, že prostě píchat bude ať se mu to líbí nebo ne
![]()
![]()
jj to by mohlo zabrat ![]()
Pajul píše:
Hoope : Tak jsme to dělali správně. Návod jsem našla v krabičce, takže ho máme. Děkujuuuuuale dohadovali jsme se tady,jestli mi manžel píchnul 112,5 nebo 150
motylek27 píše:mishka123 píše:Nevím
A tloustne se nějak po těch injekcích nebo to dělá v člověku nějaké změny ? Nebo nic ?![]()
nemám zkušenost
Motýlku ty jsi v jaké fázi IVF ?