1. IVF listopad, prosinec 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
21.10.11 09:58
mishka123 píše:
Strsim píše:
jj Miško - někdo je nešťastný z tisíců (že Hoope) a někdo je nadšený ze 4 spermijek…Víš co jestli píšeš že mu zanedbali operaci kýly tak je možné, že prostě má jen nějaké srůsty a spermijky nemůžou jen ven…
Noo i to je možné , aby jsme pak neměli školku :D ale to asi ne … ale třeba by to pomohlo i k těm dvoum třem …

jak snad - určitě to pomůže :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
21.10.11 09:59
Strsim píše:
Maru ještě musíš zvládnou lyže - nepřeskakuj tu zimu tak rychle :mrgreen: :jazyk:jééé holky já bych si šla zalyžovat… už mě svrbí nožky - ale na druhou stranu doufám že mě budou svrbět ještě dlouho :jazyk:
Manža mi říkal, že is přece aspoň modrou na Přemyslově snad budu moc sjet, ale uzemnila jsem ho že určitě ne. Jediná šance nazout lyže bude pokud budu učit kamarádčinu holčičku lyžovat - na žlutém mamlasplazu bych tom ohla zvládnout… jen jako ukázka

No já mám jet v únoru na lyže s tátou … Rodiče o ničem neví , nechcem jim to říkat … pak akorát přineseme botičky a to už pochopí :D
Ale pokud se to povede , tak asi na lyže mám smůlu … Ale to mi vůbec nevadí , hlavně kdyby byl mimísek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
21.10.11 10:02
Strsim píše:
mishka123 píše:
Strsim píše:
jj Miško - někdo je nešťastný z tisíců (že Hoope) a někdo je nadšený ze 4 spermijek…Víš co jestli píšeš že mu zanedbali operaci kýly tak je možné, že prostě má jen nějaké srůsty a spermijky nemůžou jen ven…
Noo i to je možné , aby jsme pak neměli školku :D ale to asi ne … ale třeba by to pomohlo i k těm dvoum třem …
jak snad - určitě to pomůže :hug:

A vy jste mršky léčily ? Byli jste na opce nebo stačili jen vitamínky ?
No já si říkám furt , že třeba to bude něco co půjde třeba odstranit a třeba by to bylo ok … No musíme teď mít naději … A to všichni co tu jsme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
21.10.11 10:02

Miško únor je ještě daleko - uvidíš jak to celé dopadne… ono ještě budou určitě dělat testy, možná by stálo za to zkusit změnit životosprávu přítele, nasadit vitamínky a zopakovat spg ještě jednou za 2-3 měsíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
21.10.11 10:05

Miško my jsme jezdili do ISCARE ke Kočímu - je to androlog a zkoušeli jsme léčit manžu. Má problém ve varlatech - při vývoji se mu skládaly z obyčejných „stavebních“ buněk, ne z funkčních… takže má omezenou spermatogenezi. je otázkou do jaké míry.
Bohužel nám ale léčba nepomohla. takže jsme to ukončili a dohodli jsme že raději zkusíme operaci. No a do toho v Olomouci našli v jednom spg ty 4 spermijky… Podle embryoložky to prý vypadá, že tam nějaké ložisko spermatogeneze je, jen je prostě malé…

Ale vím o holčině, kteří měli málo spermijků, pak najednou byli na 0 a léčbou se dostali na miliony - takže je to strašně proměnlivé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
21.10.11 10:07
Strsim píše:
Miško únor je ještě daleko - uvidíš jak to celé dopadne… ono ještě budou určitě dělat testy, možná by stálo za to zkusit změnit životosprávu přítele, nasadit vitamínky a zopakovat spg ještě jednou za 2-3 měsíce…

No ty vitamínky určo nasadíme … Já možná taky začnu nějaký brát … To snad nebude proti tomu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
21.10.11 10:09
Strsim píše:
Miško my jsme jezdili do ISCARE ke Kočímu - je to androlog a zkoušeli jsme léčit manžu. Má problém ve varlatech - při vývoji se mu skládaly z obyčejných „stavebních“ buněk, ne z funkčních… takže má omezenou spermatogenezi. je otázkou do jaké míry.
Bohužel nám ale léčba nepomohla. takže jsme to ukončili a dohodli jsme že raději zkusíme operaci. No a do toho v Olomouci našli v jednom spg ty 4 spermijky… Podle embryoložky to prý vypadá, že tam nějaké ložisko spermatogeneze je, jen je prostě malé…Ale vím o holčině, kteří měli málo spermijků, pak najednou byli na 0 a léčbou se dostali na miliony - takže je to strašně proměnlivé…

Aha tak to mě mrzí :( nevím v týhle době je to prostě divný . Ty co nechtějí mimčo ho mají a ty co ho chtějí mají problémy … No život si asi nevybereme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
21.10.11 10:09

Miši tobě stačí obyčejná listovka - dražší je pak FEMIBION 800 - který doporučují (teda aspoň v FN Olomouc)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
21.10.11 10:10

Miško nadruhou stranu tohle prověří vztah jako nic jiného na světě… Když tohle všechno projdeš - pořád s „hrozbou“ dráce - tak si nedovedu představit co by vás mohlo rozdělit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
21.10.11 10:19
Strsim píše:
Miši tobě stačí obyčejná listovka - dražší je pak FEMIBION 800 - který doporučují (teda aspoň v FN Olomouc)

Děkuji juknu na internet na ten prášek a nevíš o nějakém pro mužskýho ? Já jsem právě někde našla nějaké léky , ale je jich moc …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
21.10.11 10:20
Strsim píše:
Miško nadruhou stranu tohle prověří vztah jako nic jiného na světě… Když tohle všechno projdeš - pořád s „hrozbou“ dráce - tak si nedovedu představit co by vás mohlo rozdělit.

No taky si myslím , že pokud pár projde tímhle vším tak ho to spojí ještě víc . Teda musím zaklepat , že zatím žádné problémy co se týče vztahu nemáme … a navzájem se podporujeme v tomhle …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
21.10.11 10:25

Miši nevím - nám Kočí doporučil jen PROFERTIL (myslím) ale stojí 1000 kč na měsíc 8-o docela palba. A u nás by stejně nepomohl… takže spíš je lepší zkombinovat různé levnější vitamínky - ten profertil to má všechno nadávkované v jedné tabletě - určitě to na emiminu někde najdeš rozepsané - já si nemůžu uvědomit kde to je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
21.10.11 12:22
Strsim píše:

:) ??? já jsem byla nešťastná c tisiců??? :think: :think: …nemáme jich tisíc..nespletla jsis mě z někým?? :(…já jsem skakala 10m vysoko když našli na zamražení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
21.10.11 12:24

Promiň broučku - asi spletla… jen envím s kým - už se mi to začíná motat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
21.10.11 12:27
Strsim píše:
Promiň broučku - asi spletla… jen envím s kým - už se mi to začíná motat :think:
:palec: :palec: :palec: v pohodě :)…vždyť jsme spolu na záčátku řešili že máme 0% :)…a chtěli jsme ke kočímu a Martasovi taky hrozila T/
M :)…a pak nám našli 12% a zamrazili :)…kdyby náhodou nenašli příští týden ani jednu :) :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí