1. IVF listopad, prosinec 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9693
21.10.11 21:40
Pajul píše:
Taky si říkám :D

A jaký jsi měla den ? Pěkná zima dneska …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
21.10.11 21:45
Pajul píše:
Hoope : Držím ti zítra palce :-)))
:mavam: :mavam: :mavam: ahojky holky :D já byla pařit :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
21.10.11 21:52
Hoope píše:
Pajul píše:
:mavam: :mavam: :mavam: ahojky holky :D já byla pařit :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:) no já za chvíli mizím a ukážu se až v neděli večer … Jedem k přítelově mamče na víkend a teď se půjdeme tulit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
21.10.11 21:56

teda to byla ale rychlá pařba Hoope

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
21.10.11 22:00
mishka123 píše:
Hoope píše:
Pajul píše:
:mavam: :mavam: :mavam: ahojky holky :D já byla pařit :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:) no já za chvíli mizím a ukážu se až v neděli večer … Jedem k přítelově mamče na víkend a teď se půjdeme tulit :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jo jo užívej pak budeš mít útrum :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
21.10.11 22:01
Strsim píše:
:mrgreen: :mrgreen: od 18 do 21 hod…ale jen pro mě :d…museli jsme domu na včeličku a odpočívat ať nemám zítra unavené folíčky :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
21.10.11 22:02
Hoope píše:
mishka123 píše:
Hoope píše:
Pajul píše:
:) no já za chvíli mizím a ukážu se až v neděli večer … Jedem k přítelově mamče na víkend a teď se půjdeme tulit :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jo jo užívej pak budeš mít útrum :D

:) jj snad nebude na dlouho :-D
musíme si užít dokuď to jde :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
21.10.11 22:03
Hoope píše:
Strsim píše:
:mrgreen: :mrgreen: od 18 do 21 hod…ale jen pro mě :d…museli jsme domu na včeličku a odpočívat ať nemám zítra unavené folíčky :D

Jej ty už jdeš zítra na odběr ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
21.10.11 22:08
mishka123 píše:
Hoope píše:
Strsim píše:
:mrgreen: :mrgreen: od 18 do 21 hod…ale jen pro mě :d…museli jsme domu na včeličku a odpočívat ať nemám zítra unavené folíčky :D
Jej ty už jdeš zítra na odběr ?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ne neteprve na UTZ tam mi řekne kolik jich tam přibližně je jak sou velký a upraví mi možná dávky Gonalu :) :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
21.10.11 22:10

Hoope tak to držím palečky :) ať jich je co nejvíc :)
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
21.10.11 22:12
mishka123 píše:
Hoope tak to držím palečky :) ať jich je co nejvíc :) :palec:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nepotřebuju jich hodně…potřebuju jen dvě dokonalý a aby to aspoň jedno zvládlo!!! :D už nechci jít podruhé :):pankac: :pankac: :pankac: …jak to máš naplánované ty? Nechceš si udělat popisek? :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
21.10.11 22:17
Hoope píše:
mishka123 píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nepotřebuju jich hodně…potřebuju jen dvě dokonalý a aby to aspoň jedno zvládlo!!! :D už nechci jít podruhé :):pankac: :pankac: :pankac: …jak to máš naplánované ty? Nechceš si udělat popisek? :)

My za sebou máme jen první vstupní konzultaci :-)
já ještě nic nevím :/ jen přítelovo vyšetření …
Až okolo 7. jdu na odběry až se dostaví mrška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
21.10.11 22:21
mishka123 píše:
Hoope píše:
mishka123 píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nepotřebuju jich hodně…potřebuju jen dvě dokonalý a aby to aspoň jedno zvládlo!!! :D už nechci jít podruhé :):pankac: :pankac: :pankac: …jak to máš naplánované ty? Nechceš si udělat popisek? :)
Až okolo 7. jdu na odběry až se dostaví mrška
:) my od první návštěvy což bylo 1.9.2011 došli až sem…a to jsme z toho čekali měsíc a půl na manželův spermio, dostal léky :)…ale když budeš chtít hned udělají to všechno do měsíce, pokud teda nebudou chtít genetiku :) :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
21.10.11 22:24
Hoope píše:
mishka123 píše:
Hoope píše:
mishka123 píše:
:) my od první návštěvy což bylo 1.9.2011 došli až sem…a to jsme z toho čekali měsíc a půl na manželův spermio, dostal léky :)…ale když budeš chtít hned udělají to všechno do měsíce, pokud teda nebudou chtít genetiku :) :palec:

Fakt ? Právě , že sestrička mi říkala , že musíme počkat … tak teda já už mám z toho guláš …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
21.10.11 22:30
mishka123 píše:
Hoope píše:
mishka123 píše:
Hoope píše:
mishka123 píše:
:) my od první návštěvy což bylo 1.9.2011 došli až sem…a to jsme z toho čekali měsíc a půl na manželův spermio, dostal léky :)…ale když budeš chtít hned udělají to všechno do měsíce, pokud teda nebudou chtít genetiku :) :palec:
Fakt ? Právě , že sestrička mi říkala , že musíme počkat … tak teda já už mám z toho guláš …

a na co čekat?..jeden měsíc vyšetření a další začneš a mezi tím než budeš píchat tak se pošlou popíry na pojišťovnu :) :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí