Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Hoope píše:mishka123 píše:a na co čekat?..jeden měsíc vyšetření a další začneš a mezi tím než budeš píchat tak se pošlou popíry na pojišťovnuHoope píše:Fakt ? Právě , že sestrička mi říkala , že musíme počkat … tak teda já už mám z toho guláš …mishka123 píše:Hoope píše:My za sebou máme jen první vstupní konzultacimishka123 píše:
Hoope tak to držím palečkyať jich je co nejvíc
![]()
![]()
![]()
nepotřebuju jich hodně…potřebuju jen dvě dokonalý a aby to aspoň jedno zvládlo!!!
už nechci jít podruhé
…
![]()
![]()
…jak to máš naplánované ty? Nechceš si udělat popisek?
já ještě nic nevím :/ jen přítelovo vyšetření …
Až okolo 7. jdu na odběry až se dostaví mrškamy od první návštěvy což bylo 1.9.2011 došli až sem…a to jsme z toho čekali měsíc a půl na manželův spermio, dostal léky
…ale když budeš chtít hned udělají to všechno do měsíce, pokud teda nebudou chtít genetiku
![]()
![]()
![]()
No v úterý jdu ještě k tomu doktorovi , tak to se ho zeptám … To by bylo super
by se to i do těch Vánoc možná stihlo ![]()
tak ono záleží Hoope jestli budou chtít dělat přítelovi nějaké testy… Podle mě jestli Miška psala že měl blbě zoperovanou kýlu tak zřejmě je genetika v pořádku, ale standardně dělají i genetiku při nulovém spg.
Strsim píše:
tak ono záleží Hoope jestli budou chtít dělat přítelovi nějaké testy… Podle mě jestli Miška psala že měl blbě zoperovanou kýlu tak zřejmě je genetika v pořádku, ale standardně dělají i genetiku při nulovém spg.
Zeptám se toho doktora a snad budu v úterý chytřejší . No sestra ani o žádných testech nemluvila ..
Tak já se loučím ukážu se v neděli večer . Pá lidičky a hoope držím ti palečky ![]()
Dobrou noc a krásný víkend ![]()
Strsim píše:
jo jo vím, sem psala, že poklud budou dělat genetiklu a tak, tak že je to delší
…ale jinak by to nemuselo být tak dlouhé
![]()
mishka123 píše:
Tak já se loučím ukážu se v neděli večer . Pá lidičky a hoope držím ti palečky
Dobrou noc a krásný víkend
Ahojky , tak jsem dneska zase tady ![]()
ráno mi nebylo dobře , tak přítel odjel sám ![]()
Zdravíííííííím, Hoope tak coooooo ? Jsem napnutá ![]()
![]()
Miško , ajééj,mě bylo zase včera večer.
Pajul píše:
Zdravíííííííím, Hoope tak coooooo ? Jsem napnutáMiško , ajééj,mě bylo zase včera večer.
to je to počasí . Taky by mě zajímalo jak dopadlo Hoope ![]()
Věřim,že dobře
..mě to čeká v úterý. v 8h ráno jdu na ultrazvuk a v 11h jdu na trhání osmičky ![]()
![]()
Pajul píše:
Věřim,že dobře..mě to čeká v úterý. v 8h ráno jdu na ultrazvuk a v 11h jdu na trhání osmičky
Jejda to budeš mít zase den co? Budu ti držet palečky já jdu v úterý na gyndu kvůli srůstům a jestli se mi tvoří vajíčka
A já se docela těšim. Ráno se dozvím jak rostou moje vajíčka , a půjdu k zubařce s dobrou náladou,udělá cvak a jedu do práce ![]()
![]()
![]()
..Třeba tě pošlou i na laparoskopii ,aby ti srůsty daly pryč.Odkud jsi ?
Pajul píše:
A já se docela těšim. Ráno se dozvím jak rostou moje vajíčka , a půjdu k zubařce s dobrou náladou,udělá cvak a jedu do práce..Třeba tě pošlou i na laparoskopii ,aby ti srůsty daly pryč.Odkud jsi ?
Z Prahy to nejhorší , že před 3 rokama jsem je měla taky a na úplně stejném vaječníku a byla jsem na laparce ![]()
Aha.Tak budu na tebe myslet.Oni ti je daj pryč a pak IVF půjde samo
Ty jo,vy jste tady všichni - Praha a okolí…a já Karlovy Vary ![]()