1. IVF listopad, prosinec 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9693
21.10.11 22:35
Hoope píše:
mishka123 píše:
Hoope píše:
mishka123 píše:
Hoope píše:
mishka123 píše:
Hoope tak to držím palečky :) ať jich je co nejvíc :) :palec:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nepotřebuju jich hodně…potřebuju jen dvě dokonalý a aby to aspoň jedno zvládlo!!! :D už nechci jít podruhé :):pankac: :pankac: :pankac: …jak to máš naplánované ty? Nechceš si udělat popisek? :)
My za sebou máme jen první vstupní konzultaci :-)
já ještě nic nevím :/ jen přítelovo vyšetření …
Až okolo 7. jdu na odběry až se dostaví mrška
:) my od první návštěvy což bylo 1.9.2011 došli až sem…a to jsme z toho čekali měsíc a půl na manželův spermio, dostal léky :)…ale když budeš chtít hned udělají to všechno do měsíce, pokud teda nebudou chtít genetiku :) :palec:
Fakt ? Právě , že sestrička mi říkala , že musíme počkat … tak teda já už mám z toho guláš …
a na co čekat?..jeden měsíc vyšetření a další začneš a mezi tím než budeš píchat tak se pošlou popíry na pojišťovnu :) :palec: :palec:

No v úterý jdu ještě k tomu doktorovi , tak to se ho zeptám … To by bylo super :) by se to i do těch Vánoc možná stihlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
21.10.11 22:37

tak ono záleží Hoope jestli budou chtít dělat přítelovi nějaké testy… Podle mě jestli Miška psala že měl blbě zoperovanou kýlu tak zřejmě je genetika v pořádku, ale standardně dělají i genetiku při nulovém spg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
21.10.11 22:38
Strsim píše:
tak ono záleží Hoope jestli budou chtít dělat přítelovi nějaké testy… Podle mě jestli Miška psala že měl blbě zoperovanou kýlu tak zřejmě je genetika v pořádku, ale standardně dělají i genetiku při nulovém spg.

Zeptám se toho doktora a snad budu v úterý chytřejší . No sestra ani o žádných testech nemluvila ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
21.10.11 22:42

Tak já se loučím ukážu se v neděli večer . Pá lidičky a hoope držím ti palečky :mavam:
Dobrou noc a krásný víkend :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
21.10.11 22:43

Miško užij si to
a máš krásný podpisek :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
21.10.11 22:44
Strsim píše:
tak ono záleží Hoope jestli budou chtít dělat přítelovi nějaké testy… Podle mě jestli Miška psala že měl blbě zoperovanou kýlu tak zřejmě je genetika v pořádku, ale standardně dělají i genetiku při nulovém spg.

jo jo vím, sem psala, že poklud budou dělat genetiklu a tak, tak že je to delší :)…ale jinak by to nemuselo být tak dlouhé :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
21.10.11 22:45
mishka123 píše:
Tak já se loučím ukážu se v neděli večer . Pá lidičky a hoope držím ti palečky :mavam:
Dobrou noc a krásný víkend :huban:
:mavam: :mavam: :mavam: pá pá…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
22.10.11 09:11

Ahojky , tak jsem dneska zase tady :-)
ráno mi nebylo dobře , tak přítel odjel sám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
22.10.11 11:01

Zdravíííííííím, Hoope tak coooooo ? Jsem napnutá :D:D

Miško , ajééj,mě bylo zase včera večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
22.10.11 11:04
Pajul píše:
Zdravíííííííím, Hoope tak coooooo ? Jsem napnutá :D:DMiško , ajééj,mě bylo zase včera večer.

to je to počasí . Taky by mě zajímalo jak dopadlo Hoope :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
22.10.11 11:06

Věřim,že dobře :-)..mě to čeká v úterý. v 8h ráno jdu na ultrazvuk a v 11h jdu na trhání osmičky :D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
22.10.11 11:07
Pajul píše:
Věřim,že dobře :-)..mě to čeká v úterý. v 8h ráno jdu na ultrazvuk a v 11h jdu na trhání osmičky :D:D

Jejda to budeš mít zase den co? Budu ti držet palečky já jdu v úterý na gyndu kvůli srůstům a jestli se mi tvoří vajíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
22.10.11 11:10

A já se docela těšim. Ráno se dozvím jak rostou moje vajíčka , a půjdu k zubařce s dobrou náladou,udělá cvak a jedu do práce :D:D:D:D..Třeba tě pošlou i na laparoskopii ,aby ti srůsty daly pryč.Odkud jsi ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
22.10.11 11:13
Pajul píše:
A já se docela těšim. Ráno se dozvím jak rostou moje vajíčka , a půjdu k zubařce s dobrou náladou,udělá cvak a jedu do práce :D:D:D:D..Třeba tě pošlou i na laparoskopii ,aby ti srůsty daly pryč.Odkud jsi ?

Z Prahy to nejhorší , že před 3 rokama jsem je měla taky a na úplně stejném vaječníku a byla jsem na laparce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
22.10.11 11:15

Aha.Tak budu na tebe myslet.Oni ti je daj pryč a pak IVF půjde samo :-)))) Ty jo,vy jste tady všichni - Praha a okolí…a já Karlovy Vary :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí