1. IVF listopad, prosinec 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16289
22.10.11 12:13
mishka123 píše:
Ty jo , ale stejně jsem z toho nějaká zmatená .
Ani nevím co na jak dlouho bude . Kdy Vám řekli jakou léčbu budete mít ?
Nějak nechápu , že mám jít až toho 7. při mršce na odběr když ani nevím co máme podstoupit :(
:think: :think: všechno ti řeknou na té schůzce. Zeptej se!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168

Miško,já to měla úplně jinak, My jsme tam přišli i s manželem na 1.konzultaci ,která trvala 3-4hodinky.Tam nám vysvětlil co s náma vlastně je atd…a co by pro nás bylo lepší IVF.Jenže,říkal,že jsem mladá ať zkusím IUI,abych toh pak nelitovala,ale doktor byl přesvědčen,že IVF bude nejlepší cesta při který nám dává 80%.Takže jsme šli na IUI a nic pochopitelně.Po druhém IUI jsme zažádali papíry na pojišťovnu ,protože jsme si dávali měsíc pauzu,protože jsme měli svatbu,tak jsem chtěla klídek a užít si to.Hned po svatbě mi dali papíry , léky atd..a jedu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289

Holky musím!!!! přijdu tak za hodinku a půl… :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
22.10.11 12:14

Hoope Pááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
22.10.11 12:14
Hoope píše:
Holky musím!!!! přijdu tak za hodinku a půl… :mavam: :mavam: :mavam:

Zatím pá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
22.10.11 12:15
Pajul píše:
Miško,já to měla úplně jinak, My jsme tam přišli i s manželem na 1.konzultaci ,která trvala 3-4hodinky.Tam nám vysvětlil co s náma vlastně je atd…a co by pro nás bylo lepší IVF.Jenže,říkal,že jsem mladá ať zkusím IUI,abych toh pak nelitovala,ale doktor byl přesvědčen,že IVF bude nejlepší cesta při který nám dává 80%.Takže jsme šli na IUI a nic pochopitelně.Po druhém IUI jsme zažádali papíry na pojišťovnu ,protože jsme si dávali měsíc pauzu,protože jsme měli svatbu,tak jsem chtěla klídek a užít si to.Hned po svatbě mi dali papíry , léky atd..a jedu :-)

No v úterý z toho doktora vytáhnu všechno …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
22.10.11 12:17

Jen se pořádně na všechno ptej. Já na co jsem se chtěla zeptat ,tak jem si napsala na papír a přišla jsem a ptala se :D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
22.10.11 12:18
Pajul píše:
Jen se pořádně na všechno ptej. Já na co jsem se chtěla zeptat ,tak jem si napsala na papír a přišla jsem a ptala se :D:D

JJ , z něj budu dolovat informace asi hodinu , ale pro dobrou věc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
22.10.11 12:20

Neboj , já tam byla 4hodiny :D:D a pusa se mi nezastavila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
22.10.11 12:23
Pajul píše:
Neboj , já tam byla 4hodiny :D:D a pusa se mi nezastavila :D
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
22.10.11 12:50

a už to chápu musím čekat na hormonální profil :) no kdybych četla tak sem se nemusela pořád takhle blbě ptát :)) takže se omlouvám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
22.10.11 13:57

Tak jsme se přejedli :D,teďkon si dávám cigárko - moje poslední z krabičky a nechci si jít koupit dalši ,takže uvidíme jak dlouho mi to vydrží,ale už jsem na sebe naštvaná,že kouřim.Za chvíli jedem na 3 návštěvy,uffff..tak máme co dělat. Tak papa večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
22.10.11 13:59
Pajul píše:
Tak jsme se přejedli :D,teďkon si dávám cigárko - moje poslední z krabičky a nechci si jít koupit dalši ,takže uvidíme jak dlouho mi to vydrží,ale už jsem na sebe naštvaná,že kouřim.Za chvíli jedem na 3 návštěvy,uffff..tak máme co dělat. Tak papa večer
:think: :think: já jsem včera taky podlehla a da si 3 cigára :)…ale táím to pro mě zase skončilo :)…nemám no to chuť jen velmi zřídka :) :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
22.10.11 14:05

Jo to si taky říkám s těma cigárama , že přestanu , ale nějak to nejde :(( …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
22.10.11 14:11

No,mě už bolí i hlava když si dám cigáro a to je z toho,protože kouřim tak 10denně a kouřím s pocitem,že bych neměla…Je to hnus ! Můj TOmáš už nekouří 2dny.Frajer :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí