1. IVF listopad, prosinec 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2168
23.10.11 09:59

Takže dobré ráno :D od 20.00H NEKOUŘÍM…držím se…jsem už hoďku a půl vzhůru a já jsem si nedala cigaretu. Noooooo..uvidíme , ono to přijde :D,jdu si dát koblihy a asi kakao :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
23.10.11 10:00

prej musli tyčinku :D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
23.10.11 10:01
Pajul píše:
Takže dobré ráno :D od 20.00H NEKOUŘÍM…držím se…jsem už hoďku a půl vzhůru a já jsem si nedala cigaretu. Noooooo..uvidíme , ono to přijde :D,jdu si dát koblihy a asi kakao :D

Ty jo držím palečky , ať ti to vydrží :wink: a jinak ahojík :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
mishka123 píše:
Hoope jsem slaboch :mrgreen: včera jsem se snažila překouřit a podle tvého návodu hodit cíga do koše , ale dnes ráno jsem vstala a hned první cígo :oops:
:cert: :cert: :cert: co s tebou pekelnice…zkoušela jsis dát místo toho pořádnou snídani??? :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168

Ahoj Miško , hele, já jsem to udělala tak,že jsem si včera odpoledne už nekoupila cigarety.Takže jsem měla 4cíga a pak jsme jeli na návštěvu a dala jsem si asi 3 od mýho táty.Pak jsem přestala.Dneska jsem na sebe zvědaváCIgára koupený NEMÁM,ale přijde návštěva v 18h :D:D:D to bych si jedno mohla dát hihiih ,ale zase si nechci kupovat cigára.No,uvidíme - zkusim to takhle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
23.10.11 10:03
Hoope píše:
mishka123 píše:
Hoope jsem slaboch :mrgreen: včera jsem se snažila překouřit a podle tvého návodu hodit cíga do koše , ale dnes ráno jsem vstala a hned první cígo :oops:
:cert: :cert: :cert: co s tebou pekelnice…zkoušela jsis dát místo toho pořádnou snídani??? :think: :think:

No měla jsem míchaný vajíčka a toustík takže to na mě je docela dost :mrgreen: , ale asi to dělá kafe nebo nevím :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
23.10.11 10:04
Pajul píše:
Ahoj Miško , hele, já jsem to udělala tak,že jsem si včera odpoledne už nekoupila cigarety.Takže jsem měla 4cíga a pak jsme jeli na návštěvu a dala jsem si asi 3 od mýho táty.Pak jsem přestala.Dneska jsem na sebe zvědaváCIgára koupený NEMÁM,ale přijde návštěva v 18h :D:D:D to bych si jedno mohla dát hihiih ,ale zase si nechci kupovat cigára.No,uvidíme - zkusim to takhle :D
:palec: :palec: :palec: to máš jedničku!!!! dej si s návštěvou jedno a pak zase pohoda :)…JÁ JSEM TŘEBA VEČER MÍSTO CIGARET, VŽDY STOUPLA DO KUCHYNĚ A HRÁLA SI S JEDNOHUBKAMA :d..PROSTĚ I S JEJICH ZDOBENÍM A TAK :) :pankac: :pankac: cossy CAPSLOCK…a pak jsme si postili filmík a zobali je :) :pankac: :pankac: ..po tejdnu si na cigára už tolik nevzpomeneš :) :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
23.10.11 10:05
Pajul píše:
Ahoj Miško , hele, já jsem to udělala tak,že jsem si včera odpoledne už nekoupila cigarety.Takže jsem měla 4cíga a pak jsme jeli na návštěvu a dala jsem si asi 3 od mýho táty.Pak jsem přestala.Dneska jsem na sebe zvědaváCIgára koupený NEMÁM,ale přijde návštěva v 18h :D:D:D to bych si jedno mohla dát hihiih ,ale zase si nechci kupovat cigára.No,uvidíme - zkusim to takhle :D

Noo snižování po malých dávkách taky zabírá prý …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
23.10.11 10:06
Pajul píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no ono ti musli zajistí, že pak nemáš chutě víš? :):pankac: :pankac: :pankac: budeš mít takovej jinej pocit nasycení :) :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
23.10.11 10:06
Pajul píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no ono ti musli zajistí, že pak nemáš chutě víš? :):pankac: :pankac: :pankac: budeš mít takovej jinej pocit nasycení :) :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
23.10.11 10:07

Jéžiš marja , týden…já si říkám , když spim 10h a vydržim to bez cigára,proč bych nemohla normálně,ale už jde na mě absťák :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
23.10.11 10:08

Nebo si koupím elektornickou cigaretu :-D ta prý podle mého táty ( lékaře a protikuřácká poradna ) taky zabírá :D ale nejdřív to zkusím taky snižovat … dnes zatím jedna před hodinou …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
23.10.11 10:10
Pajul píše:
Jéžiš marja , týden…já si říkám , když spim 10h a vydržim to bez cigára,proč bych nemohla normálně,ale už jde na mě absťák :D

To překonáš … já jsem byla s tátou na lyžích … no on ty mé cigára nemá rád … Tak mi řekl , že doufá , že nebudu kouřit … Jsem držela , asi 3 dny bez cigára … Pak jsem si 4 den musela dát jedno večer … Pak zase nic a pak jsem zase začala , až jsme byli doma …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
23.10.11 10:12

Elektrickou necu , když už přestanu ,tak NIC :D…Ale čtu si pořád tu knížku , ta je dobrá. Dneska si ji asi dočtu (večer).Nemám po ní chuť na cigáro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
23.10.11 10:13
Pajul píše:
Elektrickou necu , když už přestanu ,tak NIC :D…Ale čtu si pořád tu knížku , ta je dobrá. Dneska si ji asi dočtu (večer).Nemám po ní chuť na cigáro.

Jak se jmenuje ta knížka ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital