Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Takže dobré ráno
od 20.00H NEKOUŘÍM…držím se…jsem už hoďku a půl vzhůru a já jsem si nedala cigaretu. Noooooo..uvidíme , ono to přijde
,jdu si dát koblihy a asi kakao ![]()
Pajul píše:
Takže dobré ránood 20.00H NEKOUŘÍM…držím se…jsem už hoďku a půl vzhůru a já jsem si nedala cigaretu. Noooooo..uvidíme , ono to přijde
,jdu si dát koblihy a asi kakao
Ty jo držím palečky , ať ti to vydrží
a jinak ahojík ![]()
mishka123 píše:
Hoope jsem slabochvčera jsem se snažila překouřit a podle tvého návodu hodit cíga do koše , ale dnes ráno jsem vstala a hned první cígo
Ahoj Miško , hele, já jsem to udělala tak,že jsem si včera odpoledne už nekoupila cigarety.Takže jsem měla 4cíga a pak jsme jeli na návštěvu a dala jsem si asi 3 od mýho táty.Pak jsem přestala.Dneska jsem na sebe zvědaváCIgára koupený NEMÁM,ale přijde návštěva v 18h ![]()
![]()
to bych si jedno mohla dát hihiih ,ale zase si nechci kupovat cigára.No,uvidíme - zkusim to takhle ![]()
Hoope píše:mishka123 píše:
Hoope jsem slabochvčera jsem se snažila překouřit a podle tvého návodu hodit cíga do koše , ale dnes ráno jsem vstala a hned první cígo
![]()
![]()
co s tebou pekelnice…zkoušela jsis dát místo toho pořádnou snídani???
![]()
No měla jsem míchaný vajíčka a toustík takže to na mě je docela dost
, ale asi to dělá kafe nebo nevím
![]()
Pajul píše:
Ahoj Miško , hele, já jsem to udělala tak,že jsem si včera odpoledne už nekoupila cigarety.Takže jsem měla 4cíga a pak jsme jeli na návštěvu a dala jsem si asi 3 od mýho táty.Pak jsem přestala.Dneska jsem na sebe zvědaváCIgára koupený NEMÁM,ale přijde návštěva v 18hto bych si jedno mohla dát hihiih ,ale zase si nechci kupovat cigára.No,uvidíme - zkusim to takhle
Pajul píše:
Ahoj Miško , hele, já jsem to udělala tak,že jsem si včera odpoledne už nekoupila cigarety.Takže jsem měla 4cíga a pak jsme jeli na návštěvu a dala jsem si asi 3 od mýho táty.Pak jsem přestala.Dneska jsem na sebe zvědaváCIgára koupený NEMÁM,ale přijde návštěva v 18hto bych si jedno mohla dát hihiih ,ale zase si nechci kupovat cigára.No,uvidíme - zkusim to takhle
Noo snižování po malých dávkách taky zabírá prý …
Pajul píše:
prej musli tyčinku
Pajul píše:
prej musli tyčinku
Jéžiš marja , týden…já si říkám , když spim 10h a vydržim to bez cigára,proč bych nemohla normálně,ale už jde na mě absťák ![]()
Nebo si koupím elektornickou cigaretu
ta prý podle mého táty ( lékaře a protikuřácká poradna ) taky zabírá
ale nejdřív to zkusím taky snižovat … dnes zatím jedna před hodinou …
Pajul píše:
Jéžiš marja , týden…já si říkám , když spim 10h a vydržim to bez cigára,proč bych nemohla normálně,ale už jde na mě absťák
To překonáš … já jsem byla s tátou na lyžích … no on ty mé cigára nemá rád … Tak mi řekl , že doufá , že nebudu kouřit … Jsem držela , asi 3 dny bez cigára … Pak jsem si 4 den musela dát jedno večer … Pak zase nic a pak jsem zase začala , až jsme byli doma …
Elektrickou necu , když už přestanu ,tak NIC
…Ale čtu si pořád tu knížku , ta je dobrá. Dneska si ji asi dočtu (večer).Nemám po ní chuť na cigáro.
Pajul píše:
Elektrickou necu , když už přestanu ,tak NIC…Ale čtu si pořád tu knížku , ta je dobrá. Dneska si ji asi dočtu (večer).Nemám po ní chuť na cigáro.
Jak se jmenuje ta knížka ?