1. IVF listopad, prosinec 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2168
23.10.11 10:15

Jmenuje se : Allen Carr ( spisovatel) Snadná cesta jak přestat kouřit

Je to pán , který kouřil 100denně a nemohl se to odnaučit.Je to angličan a prostě nějak přestal ( on to tam popisuje) a začal dělat kurzy pro kuřáky a mělo to úspěšnost,tak udělal knížku a ta má taky úspěšnost. Moje 2 kamarádky si ji přečetli a přestali kouřit a jsou v pohodě,tak uvidíme co to udělá se mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
23.10.11 10:17
Pajul píše:
Jéžiš marja , týden…já si říkám , když spim 10h a vydržim to bez cigára,proč bych nemohla normálně,ale už jde na mě absťák :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ne ne…víš co ještě pomáhá? :)…nakup si lízátka :).....třeba smetanové, nebo Colové , nebo z lékárny bez cukru :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
23.10.11 10:18
mishka123 píše:
Pajul píše:
Jéžiš marja , týden…já si říkám , když spim 10h a vydržim to bez cigára,proč bych nemohla normálně,ale už jde na mě absťák :D
To překonáš … já jsem byla s tátou na lyžích … no on ty mé cigára nemá rád … Tak mi řekl , že doufá , že nebudu kouřit … Jsem držela , asi 3 dny bez cigára … Pak jsem si 4 den musela dát jedno večer … Pak zase nic a pak jsem zase začala , až jsme byli doma …
:palec: :palec: :palec: důležité je, aby si člověk když už nemůže vydržet zapálil jednu a pak zase dlouho nic!!! :pankac: :pankac: …jinak je to pořád ten stejný klolotoč…chce to zabavit mysl :) :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
23.10.11 10:19
Pajul píše:
Jmenuje se : Allen Carr ( spisovatel) Snadná cesta jak přestat kouřitJe to pán , který kouřil 100denně a nemohl se to odnaučit.Je to angličan a prostě nějak přestal ( on to tam popisuje) a začal dělat kurzy pro kuřáky a mělo to úspěšnost,tak udělal knížku a ta má taky úspěšnost. Moje 2 kamarádky si ji přečetli a přestali kouřit a jsou v pohodě,tak uvidíme co to udělá se mnou.
Že bych jí taky zkusila :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
23.10.11 10:22

No,uvidíme.Já si dám cigáro a nechutná mi ,protože vim,že nemůžu kouřit.Já nechci kouřit až budu těhotná :( Miško,zkus to.Moje kámošky přestaly,tak snad taky přestanu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
23.10.11 10:31
Pajul píše:
No,uvidíme.Já si dám cigáro a nechutná mi ,protože vim,že nemůžu kouřit.Já nechci kouřit až budu těhotná :( Miško,zkus to.Moje kámošky přestaly,tak snad taky přestanu :D

Už se na ní koukám na internetu … :-) a asi si ji objednám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
23.10.11 10:40

Knížka objednaná a ještě jsem objednala přítelovi ( sice asi předčasně ) knížku pro tatínky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
23.10.11 10:41

:mrgreen: :mrgreen: :)…holky držím vám palečky!!! Jste šikovné!!! :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
23.10.11 11:07

Miško ,uvidíš. Moc hezky to tam popisuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
23.10.11 11:10
Pajul píše:
Miško ,uvidíš. Moc hezky to tam popisuje :-)

Dám určo vědět :) jak to se mnou a s knížkou pokračuje potom :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
23.10.11 13:18

:mrgreen: :mrgreen: sem teď 2 hodiny vařila…blé…a za 30 minut mě vezmě manžel na dobrou kávičku a pak jedme s malým na motokáry :D :palec: :palec: jopí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
23.10.11 13:23
Hoope píše: :mrgreen: :mrgreen: sem teď 2 hodiny vařila…blé…a za 30 minut mě vezmě manžel na dobrou kávičku a pak jedme s malým na motokáry :D :palec: :palec: jopí!!!

Se máš já uklízím :-) ať je tady čisto než příjde přítel … Asi pak půjdu něco upéct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
23.10.11 13:25
mishka123 píše:
Hoope píše: :mrgreen: :mrgreen: sem teď 2 hodiny vařila…blé…a za 30 minut mě vezmě manžel na dobrou kávičku a pak jedme s malým na motokáry :D :palec: :palec: jopí!!!
Se máš já uklízím :-) ať je tady čisto než příjde přítel … Asi pak půjdu něco upéct
:mrgreen: :mrgreen: já uklidím až večer :)…ráno nevstávám tak prostě budu uklízet večer :) :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
23.10.11 13:35

Já jsem teď dovařila.Dělala jsem bram.kaši a kuřátko …teď jdu dělat palačinky i pro návštěvu…A manžílek dělá KONEČNĚ lišty :D:D,ještě jsem nekouřila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
23.10.11 13:52
Pajul píše:
Já jsem teď dovařila.Dělala jsem bram.kaši a kuřátko …teď jdu dělat palačinky i pro návštěvu…A manžílek dělá KONEČNĚ lišty :D:D,ještě jsem nekouřila :D

Ty jo tak to se dobře držíš :) držím palečky , ať to vydrží .
No my žijeme ještě tak na půl na stavbě :) kupovali jsme byteček , tak ho ještě děláme rekonstrukci , ale už se to blíží ke konci …
Noo palačinky mě nenapadli , že bych udělala palačinky místo koláče :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital