Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jmenuje se : Allen Carr ( spisovatel) Snadná cesta jak přestat kouřit
Je to pán , který kouřil 100denně a nemohl se to odnaučit.Je to angličan a prostě nějak přestal ( on to tam popisuje) a začal dělat kurzy pro kuřáky a mělo to úspěšnost,tak udělal knížku a ta má taky úspěšnost. Moje 2 kamarádky si ji přečetli a přestali kouřit a jsou v pohodě,tak uvidíme co to udělá se mnou.
Pajul píše:
Jéžiš marja , týden…já si říkám , když spim 10h a vydržim to bez cigára,proč bych nemohla normálně,ale už jde na mě absťák
mishka123 píše:Pajul píše:To překonáš … já jsem byla s tátou na lyžích … no on ty mé cigára nemá rád … Tak mi řekl , že doufá , že nebudu kouřit … Jsem držela , asi 3 dny bez cigára … Pak jsem si 4 den musela dát jedno večer … Pak zase nic a pak jsem zase začala , až jsme byli doma …
Jéžiš marja , týden…já si říkám , když spim 10h a vydržim to bez cigára,proč bych nemohla normálně,ale už jde na mě absťák
Pajul píše:Že bych jí taky zkusila
Jmenuje se : Allen Carr ( spisovatel) Snadná cesta jak přestat kouřitJe to pán , který kouřil 100denně a nemohl se to odnaučit.Je to angličan a prostě nějak přestal ( on to tam popisuje) a začal dělat kurzy pro kuřáky a mělo to úspěšnost,tak udělal knížku a ta má taky úspěšnost. Moje 2 kamarádky si ji přečetli a přestali kouřit a jsou v pohodě,tak uvidíme co to udělá se mnou.
No,uvidíme.Já si dám cigáro a nechutná mi ,protože vim,že nemůžu kouřit.Já nechci kouřit až budu těhotná
Miško,zkus to.Moje kámošky přestaly,tak snad taky přestanu ![]()
Pajul píše:
No,uvidíme.Já si dám cigáro a nechutná mi ,protože vim,že nemůžu kouřit.Já nechci kouřit až budu těhotnáMiško,zkus to.Moje kámošky přestaly,tak snad taky přestanu
Už se na ní koukám na internetu …
a asi si ji objednám ![]()
Knížka objednaná a ještě jsem objednala přítelovi ( sice asi předčasně ) knížku pro tatínky ![]()
Pajul píše:
Miško ,uvidíš. Moc hezky to tam popisuje
Dám určo vědět
jak to se mnou a s knížkou pokračuje potom ![]()
sem teď 2 hodiny vařila…blé…a za 30 minut mě vezmě manžel na dobrou kávičku a pak jedme s malým na motokáry
jopí!!!
Hoope píše:![]()
sem teď 2 hodiny vařila…blé…a za 30 minut mě vezmě manžel na dobrou kávičku a pak jedme s malým na motokáry
![]()
![]()
jopí!!!
Se máš já uklízím
ať je tady čisto než příjde přítel … Asi pak půjdu něco upéct
mishka123 píše:Hoope píše:Se máš já uklízím![]()
![]()
![]()
jopí!!!
ať je tady čisto než příjde přítel … Asi pak půjdu něco upéct
Já jsem teď dovařila.Dělala jsem bram.kaši a kuřátko …teď jdu dělat palačinky i pro návštěvu…A manžílek dělá KONEČNĚ lišty ![]()
,ještě jsem nekouřila ![]()
Pajul píše:
Já jsem teď dovařila.Dělala jsem bram.kaši a kuřátko …teď jdu dělat palačinky i pro návštěvu…A manžílek dělá KONEČNĚ lišty,ještě jsem nekouřila
Ty jo tak to se dobře držíš
držím palečky , ať to vydrží .
No my žijeme ještě tak na půl na stavbě
kupovali jsme byteček , tak ho ještě děláme rekonstrukci , ale už se to blíží ke konci …
Noo palačinky mě nenapadli , že bych udělala palačinky místo koláče ![]()