Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Pajul píše:
Já jsem tak zvědavá na úterý co mi řeknou
Budu ti držet palečky . Já jsem taky zvědavá co mi řekne … doufám , že se ten srůst bude moct léčit jinak než laparkou už na ni nechci
a hlavně jsem zvědavá co ten můj zatracenej folikul
Pajul píše:
Já jsem tak zvědavá na úterý co mi řeknou
Hoope : 4dny,jo?!:D Takže v sobotu jakože odebrání ? No,tak ty to máš už za dveřma,ne?
Pajul píše:
Já jsem taky koukala,ale naštěstí moje kamarádka bydlí v Anglii a bude mi dováže věcičky z Benettonu ( pochopitelně za úplně jinou cenu),tak se těším,ale začnu až po 4-5měsíci nakupovat. Dřív ne.
Pajul píše:
Hoope : Já si to říkám pořád ( to co říkáš) nechci kouřit když budu těhotná.Chudák dítě.
nejde jen o těhu…už teď mu děláš domov a co potom kojení…to je úplně nejhorší… ![]()
Hoope : Já víím,ale nechápu proč dupačky z Benettonu tady stojí 500Kč a v Londýně 40kč ![]()
![]()
Hoope píše:Pajul píše:
Já jsem taky koukala,ale naštěstí moje kamarádka bydlí v Anglii a bude mi dováže věcičky z Benettonu ( pochopitelně za úplně jinou cenu),tak se těším,ale začnu až po 4-5měsíci nakupovat. Dřív ne.![]()
![]()
já si koupím co se mi bude líbit a na značku pěkně kašlu
…a malej prcek toho tolik nepotřebuje
Já koukám po netu a budu asi nakupovat na netu ![]()
mishka123 píše:Pajul píše:Budu ti držet palečky . Já jsem taky zvědavá co mi řekne … doufám , že se ten srůst bude moct léčit jinak než laparkou už na ni nechci
Já jsem tak zvědavá na úterý co mi řeknoua hlavně jsem zvědavá co ten můj zatracenej folikul
co máš s folikulem??? ![]()
Hoope máš pravdu
,měla bych si to doprdele uvědomit. Pardon,že jsem sprostá. Já to všechno vim , nevim proč kouřim !!!!!!!!!!!!
Pajul píše:
Hoope : Já víím,ale nechápu proč dupačky z Benettonu tady stojí 500Kč a v Londýně 40kč
No já bych řekla , že tam mají i mnohem víc věcí … I hezčích než se dováží sem ![]()
Miško neboj , oni udělaj to co je potřeba. Připraví tělo pro miminko -)))))
Hoope píše:Říkal , že byl prázdnejmishka123 píše:co máš s folikulem???Pajul píše:Budu ti držet palečky . Já jsem taky zvědavá co mi řekne … doufám , že se ten srůst bude moct léčit jinak než laparkou už na ni nechci
Já jsem tak zvědavá na úterý co mi řeknoua hlavně jsem zvědavá co ten můj zatracenej folikul
Pajul píše:
Hoope : 4dny,jo?!:D Takže v sobotu jakože odebrání ? No,tak ty to máš už za dveřma,ne?
Pajul píše:
Hoope máš pravdu,měla bych si to doprdele uvědomit. Pardon,že jsem sprostá. Já to všechno vim , nevim proč kouřim !!!!!!!!!!!!
prostě to vydrž…vím že je to šílený, prošla jsem si tím sama…ale vydrž to!!! Věř mi že za týden to bude lepší a za 14 dní už v pohodě!!!!
![]()