Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Pajul píše:
Hoope : Já jsem včera zrovna přemýšlela,že si ty těhotenský kalhoty koupim,protože jak jsem trošku nafouklá,tak všechno dopnu,ale je mi to tip ťop:D tak nevíííííííííííímco budu nosit:D
já to taky zapnu, ale když si sednu a chvilku sedím tak mi to v břichu pne a pak tam začne píchat…
…chodím s rozepnutým knoflíkem. ![]()
Hoope v úterý jdu na ultrazvuk,takže mi říkali,že bych měla jít 31.10. - 2.11. na odběr..pár dní po tobě
Pajul píše:
Hoope : Já jsem včera zrovna přemýšlela,že si ty těhotenský kalhoty koupim,protože jak jsem trošku nafouklá,tak všechno dopnu,ale je mi to tip ťop:D tak nevíííííííííííímco budu nosit:D
No já jsem přemýšlela , že snad koupím něco předem ať mám pak klid ![]()
Hoope : Já taky..ještě,že mám práci kde se stojí.TO je sílá.v HM mají za 700kč nové džíííny…krááásný..
Hoope píše:Pajul píše:já to taky zapnu, ale když si sednu a chvilku sedím tak mi to v břichu pne a pak tam začne píchat…
![]()
![]()
…chodím s rozepnutým knoflíkem.
A neměla by si třeba lepší takový ty džíny jak jsou v pase na gumu? Že by to třeba bylo pohodlnější
Pajul píše:
Hoope v úterý jdu na ultrazvuk,takže mi říkali,že bych měla jít 31.10. - 2.11. na odběr..pár dní po tobě
Pajul píše:
Míško no,ty těhotenský kalhoty asi určitě
Myslela jsem jak jsou ty džínový legíny .. ![]()
Miško,jestli všichni mluví pravdu a po odběru mi nic nebude,tak jedu do Plzně do HM pro jeansy a pak v létě když budu DOUFÁM těhotná,tak si koupim legínky…juhuuu ![]()
Budu tady ještě chvíli a pak se s vámi loučím. Máme k obědu svíčkovou a budu dělat ještě něco dobrého,takže se zase totálně přežerem ![]()
Pajul píše:
Miško,jestli všichni mluví pravdu a po odběru mi nic nebude,tak jedu do Plzně do HM pro jeansy a pak v létě když budu DOUFÁM těhotná,tak si koupim legínky…juhuuu
Pajul píše:
Hoope : Kde je ten popisek ?D
v nastavení
…dole tam si vkládáš i obrázek na ikonku
…tam napíšeš co a kdy jsi podstoupila a co tě čeká
a pak si musíš v dikuzi v pravo nahoře zapnout zobrazovat popisky
![]()
Pajul píše:
Budu tady ještě chvíli a pak se s vámi loučím. Máme k obědu svíčkovou a budu dělat ještě něco dobrého,takže se zase totálně přežerem
Jej tak to dobrou chuť ![]()