1. IVF listopad, prosinec 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3741
20.10.11 22:26

holky dobrou nooooc :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
20.10.11 22:27
Hoope píše: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: jdu snít..... :mavam: :mavam: :mavam:

tak krásně sny :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168

Míšo,mě je 22let a jde všechno bez problému :-))))),tak nevím kde si to četla ?

Hoope : Dobroooou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
motylek27 píše:
holky dobrou nooooc :mavam: :mavam:

krásné sny :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
20.10.11 22:28

motýlku dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
20.10.11 22:28
Pajul píše:
Míšo,mě je 22let a jde všechno bez problému :-))))),tak nevím kde si to četla ?Hoope : Dobroooou :-)

měli to psané v iscare na jejich stránkách i když lékař taky říkal , že se podá žádost na VZP . Tak asi jo .
No a to trvá as cca 4 týdny co? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
20.10.11 22:30

Miško,to nevím.My to podali když jsme měli jít na IUI a věděla jsem,že to bude negativní,takže se to mezitím vyřizovalo.Pak jsme měli svatbu a mezitím jsem už dostala injekce,ale podle mě to tak měsíc trvá.Mě ohledně věku tedy nic neříkali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
20.10.11 22:32
Pajul píše:
Miško,to nevím.My to podali když jsme měli jít na IUI a věděla jsem,že to bude negativní,takže se to mezitím vyřizovalo.Pak jsme měli svatbu a mezitím jsem už dostala injekce,ale podle mě to tak měsíc trvá.Mě ohledně věku tedy nic neříkali.

No já vlastně nevím ještě nic … Jen to co nám řekli dnes a toho moc nebylo a to co jsem se dočetla .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
20.10.11 22:34

Aha,tak vás asi ještě ta důležitá konzultace čeká. My ji měli asi 4hodiny :D bylo toho moc,že jsem si pamatovala jen půlku. Budu končit. Půjdu do hajan. Dobrou noc a neboj,dopadne to dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
20.10.11 22:36
Pajul píše:
Aha,tak vás asi ještě ta důležitá konzultace čeká. My ji měli asi 4hodiny :D bylo toho moc,že jsem si pamatovala jen půlku. Budu končit. Půjdu do hajan. Dobrou noc a neboj,dopadne to dobře

Taky přeji dobrou noc přítel už mě tahá do pelíšku :-D tak pa pa a děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
21.10.11 07:42

dobré ráno kecaleny :mavam: :mrgreen:
teda dočíst vás to dá taky fušku… takže z toho co si pamatuju:

Vítám nováčka :mavam: Miško - nevěš hlavu - pořád není nic ztraceno. My taky neměli spermijky, teda nemáme je pořád, ale občas jich pár vykoukne, ale už jsme v pořadníku na M/T tak tiše doufáme, že když občas nějaká ojedinělá (teď naposledy 4 :lol: ) vykoukne, že při operaci se najdou.
My chodili do ISCARE ke Kočímu (androlog)… docela se tam taky točí lidí - až jsem koukala…

a jinak si pamatuju jen plodnou diskusi o píchání injekcí :mrgreen: a kouření - já jsem nekuřák - dřív jsem na tom byla jak Motýlek - občas jsem si zapálila… Naposledy 2009 kdy umřel šéf jsem seděla před firmou a kouřila - asi ze šoku - od té doby ticho po pěšině…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
21.10.11 07:57
mishka123 píše:
Pajul píše:
Míšo a vy jste už podali žádost na pojišťovnu , nebo ?
nn no já nevím jestli to vůbec bude k něčemu … není mi ještě 23 … a co jsem četla tak se to platí až od 23 let ?
:-) platí se to vždy, nezáleží na věku. Jen po 40roku si to platíš sama celé :) :palec:

Příspěvek upraven 21.10.11 v 08:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
21.10.11 07:58
mishka123 píše:
Pajul píše:
Míšo,mě je 22let a jde všechno bez problému :-))))),tak nevím kde si to četla ?Hoope : Dobroooou :-)
měli to psané v iscare na jejich stránkách i když lékař taky říkal , že se podá žádost na VZP . Tak asi jo .
No a to trvá as cca 4 týdny co? :-(
:palec: pojišťovna to schválí od 7-14 dnů, nikdy né déle a mezitím už můžeš začít se stimulkou :) :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741
21.10.11 09:02

Dobré ráno kočenky :mavam: :mavam:
Tak můj dnešní den nic moc, ráno jsem se nemohla dostat do auta jak bylo zamrzlé, pak jsem vyrazila do práce a cestou jsem málem skončila v příkopě (pořád mi namrzalo přední sklo :cert: ) a v práci když jsem zalila čaj tak mi rupl hrneček a opařila si stehno :cert: (teď mám na sobě kalhoty od šéfoví, abych tu neseděla v kalhotkách :mrgreen: ) tak co mě ještě dneska čeká :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
21.10.11 09:02

Maru ty máš teda dneska den :hug: raději už nic nedělej jasný???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí