Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Míšo,mě je 22let a jde všechno bez problému
,tak nevím kde si to četla ?
Hoope : Dobroooou ![]()
Pajul píše:
Míšo,mě je 22let a jde všechno bez problému,tak nevím kde si to četla ?Hoope : Dobroooou
měli to psané v iscare na jejich stránkách i když lékař taky říkal , že se podá žádost na VZP . Tak asi jo .
No a to trvá as cca 4 týdny co? ![]()
Miško,to nevím.My to podali když jsme měli jít na IUI a věděla jsem,že to bude negativní,takže se to mezitím vyřizovalo.Pak jsme měli svatbu a mezitím jsem už dostala injekce,ale podle mě to tak měsíc trvá.Mě ohledně věku tedy nic neříkali.
Pajul píše:
Miško,to nevím.My to podali když jsme měli jít na IUI a věděla jsem,že to bude negativní,takže se to mezitím vyřizovalo.Pak jsme měli svatbu a mezitím jsem už dostala injekce,ale podle mě to tak měsíc trvá.Mě ohledně věku tedy nic neříkali.
No já vlastně nevím ještě nic … Jen to co nám řekli dnes a toho moc nebylo a to co jsem se dočetla .
Aha,tak vás asi ještě ta důležitá konzultace čeká. My ji měli asi 4hodiny
bylo toho moc,že jsem si pamatovala jen půlku. Budu končit. Půjdu do hajan. Dobrou noc a neboj,dopadne to dobře
Pajul píše:
Aha,tak vás asi ještě ta důležitá konzultace čeká. My ji měli asi 4hodinybylo toho moc,že jsem si pamatovala jen půlku. Budu končit. Půjdu do hajan. Dobrou noc a neboj,dopadne to dobře
Taky přeji dobrou noc přítel už mě tahá do pelíšku
tak pa pa a děkuji ![]()
dobré ráno kecaleny
![]()
teda dočíst vás to dá taky fušku… takže z toho co si pamatuju:
Vítám nováčka
Miško - nevěš hlavu - pořád není nic ztraceno. My taky neměli spermijky, teda nemáme je pořád, ale občas jich pár vykoukne, ale už jsme v pořadníku na M/T tak tiše doufáme, že když občas nějaká ojedinělá (teď naposledy 4
) vykoukne, že při operaci se najdou.
My chodili do ISCARE ke Kočímu (androlog)… docela se tam taky točí lidí - až jsem koukala…
a jinak si pamatuju jen plodnou diskusi o píchání injekcí
a kouření - já jsem nekuřák - dřív jsem na tom byla jak Motýlek - občas jsem si zapálila… Naposledy 2009 kdy umřel šéf jsem seděla před firmou a kouřila - asi ze šoku - od té doby ticho po pěšině…
mishka123 píše:Pajul píše:nn no já nevím jestli to vůbec bude k něčemu … není mi ještě 23 … a co jsem četla tak se to platí až od 23 let ?
Míšo a vy jste už podali žádost na pojišťovnu , nebo ?
Příspěvek upraven 21.10.11 v 08:00
mishka123 píše:Pajul píše:měli to psané v iscare na jejich stránkách i když lékař taky říkal , že se podá žádost na VZP . Tak asi jo .
Míšo,mě je 22let a jde všechno bez problému,tak nevím kde si to četla ?Hoope : Dobroooou
No a to trvá as cca 4 týdny co?
Dobré ráno kočenky
![]()
Tak můj dnešní den nic moc, ráno jsem se nemohla dostat do auta jak bylo zamrzlé, pak jsem vyrazila do práce a cestou jsem málem skončila v příkopě (pořád mi namrzalo přední sklo
) a v práci když jsem zalila čaj tak mi rupl hrneček a opařila si stehno
(teď mám na sobě kalhoty od šéfoví, abych tu neseděla v kalhotkách
) tak co mě ještě dneska čeká
![]()