Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Pajul píše:
Já zatím netloustnu a už si to píchám asi 14dní.Jsem trošku nafouklá,ale vše zapnu.Akorát prsa - ty mi asi nejspíš malinkato vyrostly.Změny žádné nepociťuji.
Tak to je dobře , právě jsem myslela , že se po těch injekcích tloustne …
nic šílenýho…řekla bych tak 1kg nahoře…ale to je podle mě proto že teď spíše sedím…a kalhoty taky dopnu…trochu to tlačí ale nic extra
![]()
Hoope : Taky si myslím. Já se strašně těsím na příští týden na ultrazvuk ![]()
jsem normální ?:D
mishka123 píše:Pajul píše:Tak to je dobře , právě jsem myslela , že se po těch injekcích tloustne …
Já zatím netloustnu a už si to píchám asi 14dní.Jsem trošku nafouklá,ale vše zapnu.Akorát prsa - ty mi asi nejspíš malinkato vyrostly.Změny žádné nepociťuji.
Pajul píše:
Hoope : Taky si myslím. Já se strašně těsím na příští týden na ultrazvukjsem normální ?:D
Míšo,asi jak kdo…Já se cítím jen nafouklá nebo jak kdybych se přejedla.Jinak nic…Chlupy taky nemám ![]()
![]()
Hoope : To vííííš…vejce,vejce,vajíčka budou kontrolovat. Minule to bylo docela dobrý. Bez prášků ,bez ničeho - na levé straně 13 a na pravé 11.To je dobrý,ne ?:),tak jsem zvědavá kolik jich tam bude teď,když je ještě podporujem:D
Pajul píše:
Hoope : To vííííš…vejce,vejce,vajíčka budou kontrolovat. Minule to bylo docela dobrý. Bez prášků ,bez ničeho - na levé straně 13 a na pravé 11.To je dobrý,ne ?:),tak jsem zvědavá kolik jich tam bude teď,když je ještě podporujem:D
Pajul píše:
Míšo,asi jak kdo…Já se cítím jen nafouklá nebo jak kdybych se přejedla.Jinak nic…Chlupy taky nemám
no snad nenarostou potom mě
ono to ještě potrvá než se k tomu dopracuju k těm injekcím
mishka123 píše:motylek27 píše:Motýlku ty jsi v jaké fázi IVF ?mishka123 píše:Nevím
A tloustne se nějak po těch injekcích nebo to dělá v člověku nějaké změny ? Nebo nic ?![]()
nemám zkušenost
Zatím v žádné, čekáme na výsledky z genetiky´, pak bych chtěla udělat vyšetření hormonální profil a pak se uvidí jestli bude moc jít manžel na operaci M/T a když ne tak budeme muset jít do dárce
Hoope : No,na to,že v červnu jsem měla asi jen 6 ![]()
a daly mi nějaké prášky,aby pomohly a už je neberu,tak je to vcelku slušný výkon:D ,tak budu držet palce ať jich tam máš dostatek. No,abych to taky nezakřikla ,abych nekoukala v úterý ![]()
Pajul píše:
Hoope : No,na to,že v červnu jsem měla asi jen 6a daly mi nějaké prášky,aby pomohly a už je neberu,tak je to vcelku slušný výkon:D ,tak budu držet palce ať jich tam máš dostatek. No,abych to taky nezakřikla ,abych nekoukala v úterý
já už to chci mít taky za sebou
![]()
Pajul píše:
Míšo a vy jste už podali žádost na pojišťovnu , nebo ?
nn no já nevím jestli to vůbec bude k něčemu … není mi ještě 23 … a co jsem četla tak se to platí až od 23 let ?