1. IVF listopad, prosinec 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9693
20.10.11 22:14
Pajul píše:
Já zatím netloustnu a už si to píchám asi 14dní.Jsem trošku nafouklá,ale vše zapnu.Akorát prsa - ty mi asi nejspíš malinkato vyrostly.Změny žádné nepociťuji.

Tak to je dobře , právě jsem myslela , že se po těch injekcích tloustne …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
20.10.11 22:14

:nevim: :nevim: :nevim: nic šílenýho…řekla bych tak 1kg nahoře…ale to je podle mě proto že teď spíše sedím…a kalhoty taky dopnu…trochu to tlačí ale nic extra :) :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
20.10.11 22:15

Hoope : Taky si myslím. Já se strašně těsím na příští týden na ultrazvuk :D:D jsem normální ?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
20.10.11 22:16
mishka123 píše:
Pajul píše:
Já zatím netloustnu a už si to píchám asi 14dní.Jsem trošku nafouklá,ale vše zapnu.Akorát prsa - ty mi asi nejspíš malinkato vyrostly.Změny žádné nepociťuji.
Tak to je dobře , právě jsem myslela , že se po těch injekcích tloustne …
:nevim: :nevim: :nevim: podle mě záleží na hormonech…některá tloustne ale je to podle mě málo % :nevim: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
20.10.11 22:16
Pajul píše:
Hoope : Taky si myslím. Já se strašně těsím na příští týden na ultrazvuk :D:D jsem normální ?:D
:mrgreen: :mrgreen: budou ti koukat na vejce??? :) :mrgreen: …já mám UTZ v sobotu :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
20.10.11 22:17

Míšo,asi jak kdo…Já se cítím jen nafouklá nebo jak kdybych se přejedla.Jinak nic…Chlupy taky nemám :D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
20.10.11 22:18

Hoope : To vííííš…vejce,vejce,vajíčka budou kontrolovat. Minule to bylo docela dobrý. Bez prášků ,bez ničeho - na levé straně 13 a na pravé 11.To je dobrý,ne ?:),tak jsem zvědavá kolik jich tam bude teď,když je ještě podporujem:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
20.10.11 22:20
Pajul píše:
Hoope : To vííííš…vejce,vejce,vajíčka budou kontrolovat. Minule to bylo docela dobrý. Bez prášků ,bez ničeho - na levé straně 13 a na pravé 11.To je dobrý,ne ?:),tak jsem zvědavá kolik jich tam bude teď,když je ještě podporujem:D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no já ještě žádné minule neměla tak jsem zvědavá :D.....doufám že tam budou aspoň dvě :D
jinak jsi pěkná slípka :d nakvokat tolik vajec :D Velikonoce jsou až v dubnu :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
20.10.11 22:21
Pajul píše:
Míšo,asi jak kdo…Já se cítím jen nafouklá nebo jak kdybych se přejedla.Jinak nic…Chlupy taky nemám :D:D

no snad nenarostou potom mě :D ono to ještě potrvá než se k tomu dopracuju k těm injekcím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741
20.10.11 22:23
mishka123 píše:
motylek27 píše:
mishka123 píše:
A tloustne se nějak po těch injekcích nebo to dělá v člověku nějaké změny ? Nebo nic ?
Nevím :think: :nevim: nemám zkušenost
Motýlku ty jsi v jaké fázi IVF ?

Zatím v žádné, čekáme na výsledky z genetiky´, pak bych chtěla udělat vyšetření hormonální profil a pak se uvidí jestli bude moc jít manžel na operaci M/T a když ne tak budeme muset jít do dárce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
20.10.11 22:23

Hoope : No,na to,že v červnu jsem měla asi jen 6 :D:D a daly mi nějaké prášky,aby pomohly a už je neberu,tak je to vcelku slušný výkon:D ,tak budu držet palce ať jich tam máš dostatek. No,abych to taky nezakřikla ,abych nekoukala v úterý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
20.10.11 22:24

Míšo a vy jste už podali žádost na pojišťovnu , nebo ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
20.10.11 22:24

:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: jdu snít..... :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
20.10.11 22:25
Pajul píše:
Hoope : No,na to,že v červnu jsem měla asi jen 6 :D:D a daly mi nějaké prášky,aby pomohly a už je neberu,tak je to vcelku slušný výkon:D ,tak budu držet palce ať jich tam máš dostatek. No,abych to taky nezakřikla ,abych nekoukala v úterý :D

já už to chci mít taky za sebou :( :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
20.10.11 22:26
Pajul píše:
Míšo a vy jste už podali žádost na pojišťovnu , nebo ?

nn no já nevím jestli to vůbec bude k něčemu … není mi ještě 23 … a co jsem četla tak se to platí až od 23 let ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí