Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jasně že to zmáknem!!!! :d já doufám už koncem příštího týdne!!!!!
![]()
Hoope píše:
jasně že to zmáknem!!!! :d já doufám už koncem příštího týdne!!!!!![]()
![]()
Moc držím palečky, uplně se těším, jak se mi to taky bude blížit..
Hoope :No,to je síla. Moje kamarádka teď prožívá něco podobného.Nakopala bych jim prdel. Hlavní je,že jsi teď spokojená ![]()
Ahoj holky , tak jsem před malou chvílí zjistila,že příští týden jdu na odebrání vajíček. Toto letí ???
Nati86 píše:Hoope píše:Moc držím palečky, uplně se těším, jak se mi to taky bude blížit..
jasně že to zmáknem!!!! :d já doufám už koncem příštího týdne!!!!!![]()
![]()
Pajul píše:
Hoope :No,to je síla. Moje kamarádka teď prožívá něco podobného.Nakopala bych jim prdel. Hlavní je,že jsi teď spokojená
Hoope: TObě už dali termín nebo jdeš nejdřív na ultrazvuk a tam ti řeknou přesnej den ?
Pajul píše:
Hoope: TObě už dali termín nebo jdeš nejdřív na ultrazvuk a tam ti řeknou přesnej den ?
UTZ mám v sobotu
… to je za rohem…to už budu stimulovat 7 den
…říkají že stimuluješ 9-12 dní…znám kočky co i 7 :d…takže tak jako tak bude OPU podle mě někdy mezi středou a sobotou další týden
![]()
Hoope: Nooooo…Taky to máš za rohem ? Já to mám před barákem ![]()
já jdu do CAR v pondělí ,tak uvidíme co mi řeknou ![]()
Pajul píše:
Hoope: Nooooo…Taky to máš za rohem ? Já to mám před barákemjá jdu do CAR v pondělí ,tak uvidíme co mi řeknou
Pajul píše:
Hoope : Teď nevím,jak to myslíš co mám za sebou ?
no co už jsi podstoupila, kolikáte IVF to je, u koho je problém a tak
![]()
hOOPE :Jo,ták.Já jsem dneska nějaká zmagořená.Je to moje první IVF.2× jsme byli na IUI,ale to nic.U nás to nemělo smysl ,ale zkusili jsme to. IVF - tomu docela věřím.Doktor nám dává 80% úspěšnosti , jak kvůli věku tak že nemáme skoro žádnou závažnou nemoc atd..Mám tam jen takovou zeĎ a přes to nejde nic ,tak proto se musí ručičkama pomoct.No,uvidíme - stát se může cokoliv.A kdyby to nevyšlo ,podruhé je šance také a potřetí ještě větší ![]()