1. IVF listopad, prosinec 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16289
18.10.11 21:49
Strsim píše:
jak je možné že všechny ženské si o svých ex myslí jací jsou kreténi - říká to i kamarádka co má s ex holčičku… teda je pravda že takový chlap (bez zájmu o dítě) dítko mít může bez problémů a ten co by byl úžasný táta má smůlu :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mám i jiné ex…a se všema se bavím a jsou super…ale tenhle je kretén, protožže mě jednoho krásného dne vyhodil i s ročním dítěten na ulici před barák a nastěhoval si domů milenku.....já 300km od našich, bez auta, s věcma na chodníku......za 14 dní mi napsal č.ú a že mu mám poslat 14tis za kočárek, kterej sem si odvezla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: … už se neozval…jen měsíčně platí......malej ho nezná :)…zná jen Martina a to je jeho život :)…milují se :) :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
18.10.11 21:50

tak to je fakt hajzl 8-o ale je vidět že teď jsi sáhla lepším směrem 8-o :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
18.10.11 21:56
Strsim píše:
tak to je fakt hajzl 8-o ale je vidět že teď jsi sáhla lepším směrem 8-o :hug:
:palec: :palec: :palec: tím nejlepším:)…ale nezabilo mě to…a jsem opravdu silnější :D :D :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
18.10.11 21:58

No tak to je ale OOOOOBRRR kretén. Vždycky, když nadávám na manžela (kterej je zlatej, ale znáte to), tak si pak chci nakopat vlastní zadek za to, že jiný chlapíci můžou být 100× horší - viz tvůj ex a že si vlastně nemám na co ztěžovat.
Tak to po takových zkušenostech asi kašleš na to, jakej má chlap spermigram, ale cení se, že je to charakter, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
18.10.11 21:59

Všechno zlé je pro něco dobré - já prostě v tuto chvíli vím, že nás už nic nemůže rozdělit… celá otázka okolo miminka a všechny problémy okolo nás tak semkli, že si myslím že není nic proč bychom se měli rozejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
18.10.11 22:01
79Kate píše:
No tak to je ale OOOOOBRRR kretén. Vždycky, když nadávám na manžela (kterej je zlatej, ale znáte to), tak si pak chci nakopat vlastní zadek za to, že jiný chlapíci můžou být 100× horší - viz tvůj ex a že si vlastně nemám na co ztěžovat.
Tak to po takových zkušenostech asi kašleš na to, jakej má chlap spermigram, ale cení se, že je to charakter, co?
:palec: :palec: :palec: souhlas…a doktor mi řekl, že jedinej chlap kterej nemůže mít děti je ten co nemá koule, takže věřím, že se miminka dočkáme :)…a pokd né teď tak příště, nebo příště :))) :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
18.10.11 22:02
Strsim píše:
Všechno zlé je pro něco dobré - já prostě v tuto chvíli vím, že nás už nic nemůže rozdělit… celá otázka okolo miminka a všechny problémy okolo nás tak semkli, že si myslím že není nic proč bychom se měli rozejít.
:hug: :hug: :hug: :hug: je velké štěstí, potkat toho pravého hned na poprvé :) :palec: :palec: :palec: …jsi šťastná ženská :)…ale já se taky dočkala :)…jen mě mrzí, že Kájův táta není Martin a že máme ke společnému miminku tak trnitou cestu :)… :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
18.10.11 22:07

Jo, neplodnost je fakt festovní zkouška kvality vztahu. My už jsme mazáci, jedeme v tom podruhý a už to není taková zátěž, když už jedno dítě máme. A další věc je, že jsem se naučila poměrně velký pokoře k životu a neskutečný trpělivosti. A dost filozofie. To vůbec neni zdravý takhle na noc.
My jsme rozhodnutý jít do adopce, pokud 1 maximálně druhý IVF nevyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
18.10.11 22:21
79Kate píše:
Jo, neplodnost je fakt festovní zkouška kvality vztahu. My už jsme mazáci, jedeme v tom podruhý a už to není taková zátěž, když už jedno dítě máme. A další věc je, že jsem se naučila poměrně velký pokoře k životu a neskutečný trpělivosti. A dost filozofie. To vůbec neni zdravý takhle na noc.
My jsme rozhodnutý jít do adopce, pokud 1 maximálně druhý IVF nevyjde.
:mrgreen: :mrgreen: už jsem na adopci taky koukala, ale to asi nedáme......bojím se špatných genů :(…že mě t dítě třeba pak bude trápit nebo tak :(…a mám i strach jestli bych dokázala mezi nimi nedělat rozdíly :(..... :-( :-( :-( …na tohle mám asi špatnou povahu :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
18.10.11 22:31

já už mám v sobě adopci nějakých 5-6 let. K tomu se trochu musí dozrát. Spíš mě překvapilo, že s tim přišel manžel. Předpokládala jsem jeho razantní odmítnutí. Na člověka čekají fakt různý překvápka.
Ale to vše je hudba budoucnosti.
Holky, razím pracovat, ať si ty veeelikánský příplatky za noční práci zasloužím. Vám, co je dopřáno nocovat v domácích peřinách, přeji příjemnou noc a těm, co do sebe perou hormony, tak klidnou noc a ať ty vejce rostou!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
19.10.11 07:25

Přeji všem hezké ráno :mavam:
Já pro dnešek s prací končím, hupky dupky do sprchy schodit srst, aby se dr. nelekl, že k němu přišel na kontrolu medvěd a pak makat na vlak. Zítra kdyžtak písnu, jakpak že jsem to v CARu dopadla.
Tajně doufám, že kousnu si sama píchat injekce. Ale na člověka v životě čekají horší věci než si dávat inj.
Přeju hezký den :pankac:
P.S. Doufám, že ve vlaku po noční nevytuhnu a neskončím třeba v Linzi. To by bylo nemilé. Asi bych neměla jet mezinárodním rychlíkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741
19.10.11 10:18
Hoope píše:
Strsim píše:
jak je možné že všechny ženské si o svých ex myslí jací jsou kreténi - říká to i kamarádka co má s ex holčičku… teda je pravda že takový chlap (bez zájmu o dítě) dítko mít může bez problémů a ten co by byl úžasný táta má smůlu :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mám i jiné ex…a se všema se bavím a jsou super…ale tenhle je kretén, protožže mě jednoho krásného dne vyhodil i s ročním dítěten na ulici před barák a nastěhoval si domů milenku.....já 300km od našich, bez auta, s věcma na chodníku......za 14 dní mi napsal č.ú a že mu mám poslat 14tis za kočárek, kterej sem si odvezla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: … už se neozval…jen měsíčně platí......malej ho nezná :)…zná jen Martina a to je jeho život :)…milují se :) :mrgreen: :mrgreen:

Hoope tak to KRETÉN s velkým K. :pocitac: :pocitac: říká se že vše zlé je pro něco dobré a teď jsi štastná, veselá

Jinak přeji krásné poledne :-) :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741
19.10.11 10:20
Strsim píše:

Simčo mám stejný názor, řekla bych že nás to s manželem hodně spojilo a já ho prostě miluju a neměnila bych i když má své mouchy :-)

Příspěvek upraven 19.10.11 v 10:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
19.10.11 10:22
motylek27 píše:
Hoope píše:
Strsim píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mám i jiné ex…a se všema se bavím a jsou super…ale tenhle je kretén, protožže mě jednoho krásného dne vyhodil i s ročním dítěten na ulici před barák a nastěhoval si domů milenku.....já 300km od našich, bez auta, s věcma na chodníku......za 14 dní mi napsal č.ú a že mu mám poslat 14tis za kočárek, kterej sem si odvezla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: … už se neozval…jen měsíčně platí......malej ho nezná :)…zná jen Martina a to je jeho život :)…milují se :) :mrgreen: :mrgreen:

Hoope tak to KRETÉN s velkým K. :pocitac: :pocitac: říká se že vše zlé je pro něco dobré a teď jsi štastná, veselá

Jinak přeji krásné poledne :-) :mavam: :mavam:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jasně!!! Bylo toho víc, ale tím víc se tím teĎ bavím :D :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
19.10.11 17:12
Hoope píše:
Strsim píše:

Jéé, tak to nakonec dobře dopadlo…holky je to s těma chlapama děs. Jsem ráda, že tu nejsem jediná rozvedená. Ale nevím už kdo to psal, je pravdou, že hajzlíci mít děti můžou bez problémů, ten , kdo by je chtěl nic…ale zmáknem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí