1. IVF listopad, prosinec 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
20.10.11 14:22

Kate a ty teda teď čekáš na MS a začneš? nebo jak je to s tebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
20.10.11 14:43

Ano, ano.
Někdy kolem 6. listopadu mám dostat MS a 2 DC začínám s gonalem a dalšíma utrejchama, 6 DC UTZ a pak děj se vůle boží.
Achjooo, to je život. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
20.10.11 14:52
Strsim píše:
tak já bych zase dvojčátka brala - dítko nemáme, je otázkou teda jak to s náma celé dopadne, ale určitě jdeme do dvou embroušků… (pokud jich tolik budeme mít…)
:palec: :palec: :palec: jasně že budou…a ještě spoustu sourozenců do mrázáčku!!!! :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
20.10.11 14:54
Strsim píše:
no tak to by teda měl… Můj bude po operaci, takže pár týdnů po IVF nespíš moc chuti mít nebude, ale co pak…
Vím že holky řešili jestli sex jo nebo ne - ale netuším s jakým výsledkem…
:think: :think: když jsem byla přirozeně těhu tak jsme normálně sexovali a nebyl vůbec problém, řekla bych že hodně taky záleží na velikosti penisu, aby tě to nebolelo…jinak bych se nebála sexovat ani po IVF :)…ale až tak od 12 týdne, to už je brané jako běžné těhu :) :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
20.10.11 14:55
Strsim píše: :mrgreen: :mrgreen: Kate :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:a proč při stimulce nee??? promiň jestli se moc vyptávám… :oops:
:think: my taky při stimulce ne…doporučuje se to…podle mě kvůli infekcím a aby se tam něco nezaneslo :) :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741
20.10.11 15:21
Strsim píše:
Kate právě jsem se děsila, že ti to zakázali doktoři… tak mě bývá zle naštěstí jen jeden den a to ještě ani ne celý. A nikdy to není na lentilku… Tak uvidíme.
Přepodkládám, že manžílek po operaci chvilku nebude ready, ale jak mu budu vysvětlovat že to fakt nejde posléze - to netuším

Simi já myslím, že chlap o nic moc nepříjde si člověk poradí :-) horší to bude u nás u ženských, já se asi budu bát a nebudu z toho mít stejně nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
20.10.11 15:59

Motylek - já jsem se vyloženě těšila, že po 12tt si taky budu moct něco užít. Tak jsem to stihla jednou (docela s obavama), pak přišlo krvácení po kontrole a bylo vymalováno. Ale chuť jako byla. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
20.10.11 16:02
79Kate píše:
Motylek - já jsem se vyloženě těšila, že po 12tt si taky budu moct něco užít. Tak jsem to stihla jednou (docela s obavama), pak přišlo krvácení po kontrole a bylo vymalováno. Ale chuť jako byla. :oops:

ty jsi po 12tt přišla po styku o mimi?? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
20.10.11 16:11

Ne, zaplaťpánhůh, teď čučí doma na pohádky.
:andel:
:poblion: Ale ve 20 tt jsem začala po kontrole fest krvácet, prostě ze mě tekla červená (omlouvám se za nechutnost). Tak jsem hned hnala zpátky do nemocnice na UTZ, tam si madam žužlala palec a lebedila si, zatímco matka byla na pokraji zhroucení. Nacpali mě hormonama a jela jsem domů ležet. A takto to bylo až do porodu. Po každý kontrole (kdy do mě pan dr šoupnut zrcadla) krvácení. Proto jsem měla i zákaz sexu. Spíš mi měli zakázat KO těma proradnýma železama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
20.10.11 16:15
79Kate píše:
Ne, zaplaťpánhůh, teď čučí doma na pohádky. :andel: :poblion: Ale ve 20 tt jsem začala po kontrole fest krvácet, prostě ze mě tekla červená (omlouvám se za nechutnost). Tak jsem hned hnala zpátky do nemocnice na UTZ, tam si madam žužlala palec a lebedila si, zatímco matka byla na pokraji zhroucení. Nacpali mě hormonama a jela jsem domů ležet. A takto to bylo až do porodu. Po každý kontrole (kdy do mě pan dr šoupnut zrcadla) krvácení. Proto jsem měla i zákaz sexu. Spíš mi měli zakázat KO těma proradnýma železama.
:-( :-( :-( :-( au aua ua ua ua uauauauauauaua.....hlavně že to hraběnka zvládla a maminka taky :D:mrgreen: …já jstejně při chuti nejsem vůbec…nějak mi to nechybí :d…asi jsem vyskákaní nebo mi ty hormony tlumí i chutě :D :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
20.10.11 16:22

Hoope - sázím u tebe na hormony. já kdykoliv do sebe vpravím nějakej hormon, tak je to peklo. Pro mě teda utrogestan je naprostá smrt - 1. Furt žeru, mám pořád hlad, 2. celý den mám motolice - zejména 30 min po užití, 3. Sex je pro mě nějaký cizí slovo, který jsem nikdy neslyšela. Úplně si umím představit, tak bude vypadat přístí měsíc, kdy do sebe naperu asi 100× horší hormony než je progesteron.
Chci se optat, ty stimuluješ taky gonalem? Más pero? A jak se s nim pracuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
20.10.11 16:26
79Kate píše:
Hoope - sázím u tebe na hormony. já kdykoliv do sebe vpravím nějakej hormon, tak je to peklo. Pro mě teda utrogestan je naprostá smrt - 1. Furt žeru, mám pořád hlad, 2. celý den mám motolice - zejména 30 min po užití, 3. Sex je pro mě nějaký cizí slovo, který jsem nikdy neslyšela. Úplně si umím představit, tak bude vypadat přístí měsíc, kdy do sebe naperu asi 100× horší hormony než je progesteron.
Chci se optat, ty stimuluješ taky gonalem? Más pero? A jak se s nim pracuje?

já nemám víceméně žádné jiné vedlejší účinky než trochu tu žravost, ale v mezích normy…a jsem pomalejší, mám opožděné reákce.........a píchám Gonal f v peru......a operuje s ním nažel, já se píchnout nedokážu......pokaždé jsem půl hodiny před tím na umření a pak jako vždy zjitím, že je to úplně v pohodě :D :mrgreen: :mrgreen: a pak jsem generál…pero je super jednoduché :)…a pero má malinkatou jehličku :) :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
20.10.11 16:33

Tak to je v pohodě. To já budu operovat sama :mrgreen:
Můžu se ještě zeptat? Vy asi kvůli SPG půjdete do ICSI i PK, co? A kolik jsi doplácela za gonal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
20.10.11 17:40
79Kate píše:
Tak to je v pohodě. To já budu operovat sama :mrgreen:
Můžu se ještě zeptat? Vy asi kvůli SPG půjdete do ICSI i PK, co? A kolik jsi doplácela za gonal?

na jedno peru 900IUI asi 1300,– :)…takže za dvě 2.600,– Kč…a ICSi musíme a PK a AH nevíme na emryologovi :) :pankac: :pankac: :pankac: …nebudu se hrnout do plateb…uvidíme jestli to vyjde a když ne tak na příští IVf dáme PICSI, PK i AH :) :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
20.10.11 17:42

Taky mě gonal stál 2.600,– Kč. Trochu to ifko leze do peněz, co?? Docela slušná dovolená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí