Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky tak jsme nakonec transferovali jednu expandujici blastocystu dle embryolozky spickove kvality… ta druha blastocysta sla do mrazacku… ted uz jsem par dni po ET a citim se skvele. Nevim jestli to je moje imaginarni predstavivost, ale od te doby mam prujem, kovovou chut v puse a spatne v noci spim. Navic muj pes ode dne prijezdu z nemocnice uz vubec neprijde. Driv mi spala na hrudi a byla porad u me. Ted to dela manzelovi, kteremu nikdy na hrudi nelezela a me totalne ignoruje. Tak drzte nam palecky a mejte se hezky
![]()
Ahoj Holky, tak nevim jestli je vsechno ztraceno nebo ne, ale zacala jsem vcera to byl 8. den po ET spinit, dnes rano jsem se vzbudila cela spocena s velkou bolesti zad, ale ne podbrisek me nebolel, ale mela jsem pocit jako, ze dostanu MS, ale jen jsem zacala vice spinit (je to az tmave hnede) obcas i trocha krve, ale klasicka MS to neni. Dopoledne mi zada uz neboleli. Nicmene je to presne v terminu kdyby jsem MS mela za normalnich okolnosti dostat. Mate nektera s tim zkusenost? Je jeste nejaka nadeje, ze o to jedine embryjko, ktere mi zavedli neprijdu? Vzhledem k tomu, ze se dnes jedna o den 9. po ET, tak si ani test nedelam. Pujdu az 3.11. na krev. Moc dekuji.
takovou zkušenost nemám, já jsem špinila, ale jen úúúúúúplně slaboučce, růžově.
Držím palce.
Já mám bohužel špatnou zkušenost,9-tý den jsem začla špinit, 10-tý den jsem měla špinění tak jak popisuješ ty a během dne se mi rozjela mrcha
Odpočívej, snaž se být v klidu. Moc držím pěsti ať to dobře dopadne a špinění je jen z uhnizďování embrýska ![]()
Sisi137 píše:
Já mám bohužel špatnou zkušenost,9-tý den jsem začla špinit, 10-tý den jsem měla špinění tak jak popisuješ ty a během dne se mi rozjela mrchaOdpočívej, snaž se být v klidu. Moc držím pěsti ať to dobře dopadne a špinění je jen z uhnizďování embrýska
Tak uz je to bohuzel v haji… rozjela se mi MS
Ach jo
![]()
To mě moc mrzí
vím jak se teď asi cítíš-já to mám v živé paměti…drž se ![]()
Sisi137 píše:
To mě moc mrzívím jak se teď asi cítíš-já to mám v živé paměti…drž se
Dekuji moc
![]()