ICSI a dvě embrya

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
113
22.10.11 15:45

Holky tak jsme nakonec transferovali jednu expandujici blastocystu dle embryolozky spickove kvality… ta druha blastocysta sla do mrazacku… ted uz jsem par dni po ET a citim se skvele. Nevim jestli to je moje imaginarni predstavivost, ale od te doby mam prujem, kovovou chut v puse a spatne v noci spim. Navic muj pes ode dne prijezdu z nemocnice uz vubec neprijde. Driv mi spala na hrudi a byla porad u me. Ted to dela manzelovi, kteremu nikdy na hrudi nelezela a me totalne ignoruje. Tak drzte nam palecky a mejte se hezky :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
23.10.11 10:57

držím - a dej vědět, jak to dopadlo !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
29.10.11 21:42

Ahoj Holky, tak nevim jestli je vsechno ztraceno nebo ne, ale zacala jsem vcera to byl 8. den po ET spinit, dnes rano jsem se vzbudila cela spocena s velkou bolesti zad, ale ne podbrisek me nebolel, ale mela jsem pocit jako, ze dostanu MS, ale jen jsem zacala vice spinit (je to az tmave hnede) obcas i trocha krve, ale klasicka MS to neni. Dopoledne mi zada uz neboleli. Nicmene je to presne v terminu kdyby jsem MS mela za normalnich okolnosti dostat. Mate nektera s tim zkusenost? Je jeste nejaka nadeje, ze o to jedine embryjko, ktere mi zavedli neprijdu? Vzhledem k tomu, ze se dnes jedna o den 9. po ET, tak si ani test nedelam. Pujdu az 3.11. na krev. Moc dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
29.10.11 22:05

takovou zkušenost nemám, já jsem špinila, ale jen úúúúúúplně slaboučce, růžově.

Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
30.10.11 14:40

Já mám bohužel špatnou zkušenost,9-tý den jsem začla špinit, 10-tý den jsem měla špinění tak jak popisuješ ty a během dne se mi rozjela mrcha :cert: Odpočívej, snaž se být v klidu. Moc držím pěsti ať to dobře dopadne a špinění je jen z uhnizďování embrýska :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
30.10.11 14:53
Sisi137 píše:
Já mám bohužel špatnou zkušenost,9-tý den jsem začla špinit, 10-tý den jsem měla špinění tak jak popisuješ ty a během dne se mi rozjela mrcha :cert: Odpočívej, snaž se být v klidu. Moc držím pěsti ať to dobře dopadne a špinění je jen z uhnizďování embrýska :pankac:

Tak uz je to bohuzel v haji… rozjela se mi MS :-( :-( :-( :-( Ach jo :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
30.10.11 14:57

To mě moc mrzí :hug: vím jak se teď asi cítíš-já to mám v živé paměti…drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
30.10.11 15:34
Sisi137 píše:
To mě moc mrzí :hug: vím jak se teď asi cítíš-já to mám v živé paměti…drž se :hug:

Dekuji moc :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital