Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj holky jsem zoufala!po dlouhem snazeni mi doktor predepsal clostil.brala jsem ho po jednom prasku od 5-9dne.dneska jsem 11dc a folik 7mm.tak prej uz tenhle mesic nemam chodit na ultrazvuk,prej to nema cenu.Dalsi mesic mam zdvojit davku,ale uz tomu neverim,jsem tak moc smutna
je tady nekdo komu clostil zabral napoprve nebo napodruhe?mam takovy pocit ze uz to ten dalsi mesic nevydrzim
porad cekani..delam si graf a myslela jsem si ze je to vse ok http://www.womenzone.cz/…a/grafy.aspx?…
jaja84 píše:
ahoj holky jsem zoufala!po dlouhem snazeni mi doktor predepsal clostil.brala jsem ho po jednom prasku od 5-9dne.dneska jsem 11dc a folik 7mm.tak prej uz tenhle mesic nemam chodit na ultrazvuk,prej to nema cenu.Dalsi mesic mam zdvojit davku,ale uz tomu neverim,jsem tak moc smutnaje tady nekdo komu clostil zabral napoprve nebo napodruhe?mam takovy pocit ze uz to ten dalsi mesic nevydrzim
porad cekani..delam si graf a myslela jsem si ze je to vse ok http://www.womenzone.cz/…a/grafy.aspx?…
No 7mm je fakt málo.
Folík praská od vel cca 20mm.
Ale ještě bych další cyklus zkusila
prave ze je to hodne malo
ptala sjem se ho jestli neni mozny ze bych mela po ovu,ale rek ze nee
nechce se mi tomu verit
dneska jen potrebuju slyset ze jsou tady holky co jim zabral …
jaja84 píše:
prave ze je to hodne maloptala sjem se ho jestli neni mozny ze bych mela po ovu,ale rek ze nee
nechce se mi tomu verit
dneska jen potrebuju slyset ze jsou tady holky co jim zabral …
No po ovu neee, to by folik nebyl.
A věř tomu, je mnoho holek ,co clostík zabral.
jaja84 píše:
chci patrit mezi ty holky co jim zabral![]()
![]()
![]()
Tak mu dej ještě jeden cyklus šanci. ![]()
lokofa píše:jaja84 píše:Tak mu dej ještě jeden cyklus šanci.
chci patrit mezi ty holky co jim zabral![]()
![]()
![]()
donaga ted mi doslo a jakto ze jsi teda neotehotnela driv,kdyz jsi mela foliky?
to trvalo tak dlouho?
Ano mě zabral, hned napoprvé. Taky jsem ho brala 5-9DC, 1-0-1 a ovulace byla 17DC. Nevěš hned hlavu a určitě mu dej ještě šanci.
U někoho opravdu zabere až další stimulaci a navíc působí ještě tři měsíce po dobrání.
takze jsi brala dva za den? ja ted budu 3-7, 1-0-1.dekuju jsi zlata
snad se z toho vyspim
![]()
jaja84 píše:
takze jsi brala dva za den? ja ted budu 3-7, 1-0-1.dekuju jsi zlatasnad se z toho vyspim
![]()
Ano, brala jsem tabletu ráno a tabletu večer.
Ja clostil brala kvuli anovulaci asi 4 cykly, ovulaci jsem po nem mela jednou, tusim 18.DC. Jinak vubec. Na IVF mi prislo brzo, takze jsme to vyresili injekcni stimulaci puregonem a… viz metrik ![]()
Já jsem brala Clostil 3.-7. den, takže trošku dřív než ty a ovulaci jsem měla až kolem 15. dne. Ty jsi 11 DC, 7mm sice není žádná hitparáda, ale na druhou stranu, pokud bys to měla jako já, tak by ovulace přišla kolem 17. dne a to by folik ještě mohl dorůst. Já bych UTZ nevzdávala zkusila ho dejme tomu 14. den. Držím palce!Jo, brala jsem 1-0-0.
Ahojky, taky bych ještě neházela flintu do žita. Mě se podařilo otěhotnět hned na první pokus díky clostíku, ale pak jsem spontánně potratila, no a pak se zadařilo až na šestý pokus braní clostilu
. Taky jsem měla hodně pozdě ovulku. Držím palce ať se brzy dočkáš, vím jaké to je ubíjející to čekání