Útulek pro psi v Brně

677
19.5.18 12:19

Útulek Brno

Dobrý den, nevíte jestli je v Brně nějaký útulek do kterého se můžeme zajít bez předešlé domluvy podívat na pejsky? Byli jsme v jednom a tam nás nepustili, že si musíme vybrat pejska přes internet a po domluvě teprve přijít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19.5.18 12:54

Já mám psa z útulku Brno - Městská policie.

V tom útulku jsou snad profíci, tak vědí, proč mají jaký pravidla tak nastavený. Většinu psů poznamená, když je někdo zahodi a opustí. Někteří psi jsou pak agresivní, musí se vykastrovat a na převýchovu, někteří nebudou vhodní na adopci nikdy. Je snad logický, že velký útulek jako Brno, kde mají hodně psů/hodně zájemců o adopci. Tak tam nemůžou nechat procházet kolem kotců 50 lidí denně, kteří se chtějí podívat jestli tam náhodou není nějaký roztomilý pejsek. Víš, co to s těma psama udělá?

Já jsem si vybrala jednoho psa přes internet, zeptala jsem se, jestli je volný, nebo už si ho někdo rezervoval. Pak jsem tam přišla psa mi půjčili na procházky, rozhodla jsem se, že si ho adoptuji. Pak jsem tam pro něj přijela autem a řekli mi, že pes měl záchvat bal agresivní, tak ho kastrovali a už k adopci není. Ale že tam mají umazelnýho kokra, jestli nechci kokra. Tak jsem šla na procházku s kokrem a mám ho doma už 5 let, a je to skvělý pes (když není uražený). Oni v tom útulku vědí, co dělají, aduptuj si psa od někudy, kde mají zásady a rozumí svojí praci, čili ti dobře poradí, abys toho psa pak nemusela vracet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný