Menší plemena psů vhodná k dětem

6
16.5.18 19:49

Plemena menších psů

Chceme mensiho pejska vhodny k detem hodny poslusny mazel ale ne aby jenom lezel. Mate nekdo napad? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
rokris
16.5.18 20:05
@Alex230 píše:
Chceme mensiho pejska vhodny k detem hodny poslusny mazel ale ne aby jenom lezel. Mate nekdo napad? :srdce:

Boloňáčka. :srdce: :srdce: Má krásnou povahu. Opravdu nelíná. Ale musí se česat a stříhat.

• Citovat
  • Upravit
59395
16.5.18 20:06

@Alex230 záleží jaký typ se Vám líbí. K dětem super kavalír, my ted máme už druhou fenku grifonka :mrgreen: Jinou rasu už nechci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
16.5.18 20:08

Lhasa Apso

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
16.5.18 20:09

@Markéta80 Jj, to jsou taky úžasný čuničky. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1155
16.5.18 20:25

Jorkšír :* jezevčík ale ten potřebuje pevnější ruku. Bišonek, větší pak zmíněný kavalír, boston.. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
16.5.18 20:27

Hlasuji pro Bisonka/bolonaka jsou úžasni, veselí, mazlici…nemivaji žádné vady, dokáží být i akční i prolezet den

Jen ta srst se musí udržovat a jako poslechnou tak tři základní povely :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
16.5.18 20:28

Jorka máme, no k dětem nic moc. |Většinou si někam zaleze a nezájem a to jsou jí 3 roky :? Grifonek je její opak, neustále chce kontakt s člověkem, není až tak křehký jako jork ale zase ne každému se líbí spláclý čumák, ale v létě dýchala normálně, grifoni nejsou tlustí takže v tomhle ok. Jediná nevýhod aže jeden nikdy nestačí tak od pondělka máme nový přírůstek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
16.5.18 20:45

@Alex230 V první řadě si ujasněte, co pejskovi můžete nabídnout, jak staré máte děti (k batoleti není úplně malé plemeno nejvhodnější - kvůli bezpečnosti psa), jaké máte zkušenosti se psy, a jestli vás nezruinuje náhlý finanční výdej kolem 10-15 tisíc (běžná cena ošetření většího úrazu psa). Podle toho se pak odvíjí jaké plemeno zvolit, a až to budete vědět je třeba si najít chovatelskou stanici a tam se vyptat na další podrobnosti ohledně plemene protože oni znají své psy a odchovy a pomůžou vám z vrhu vybrat nejvhodnější štěně pro vás. Pejsek je radost, ale mnohem víc starostí a omezení (cestování, čas věnovaný výchově a výcviku,…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
16.5.18 20:55
@catherine100 píše:
Hlasuji pro Bisonka/bolonaka jsou úžasni, veselí, mazlici…nemivaji žádné vady, dokáží být i akční i prolezet denJen ta srst se musí udržovat a jako poslechnou tak tři základní povely :mrgreen:
:palec: Slyší dobře na kuře nebo řízek. :mrgreen: Jinak jsem zapomněla napsat výše, že jsou dost vybíraví. Mají to i v charakteristice rasy.
  • Citovat
  • Upravit
16.5.18 21:04

@Alex230 my máme opravdu pidi psa - trpasličího pinče, je to mazel, ale je i sportovec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
16.5.18 21:07
@Celeste97 píše:
Jorkšír :* jezevčík ale ten potřebuje pevnější ruku. Bišonek, větší pak zmíněný kavalír, boston.. :andel:

S jezevčíkem opatrně :lol: Tam narazit na opravdu hodný kus tolerantní k malým dětem a jejich zacházení se psikem, je dost dost obtížné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
16.5.18 21:14
@Ivul87 píše:
S jezevčíkem opatrně :lol: Tam narazit na opravdu hodný kus tolerantní k malým dětem a jejich zacházení se psikem, je dost dost obtížné :mrgreen:

Jasný vím proto píšu ze potřebuje pevnější ruku :lol: já mám jorka pravděpodobně zkříženého s jezevčíkem a je to miláček :potlesk: Miluje děti, psy, dospělé.. Asi jsem měla štěstí na dobrý kus :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
16.5.18 22:16
@rokris píše: :palec: Slyší dobře na kuře nebo řízek. :mrgreen: Jinak jsem zapomněla napsat výše, že jsou dost vybíraví. Mají to i v charakteristice rasy.

Takovou rozlišovací schopnost ty moje potvory ani nemají všechno je jídlo :lol:
Včera mi sežraly i kesu oříšky než jsem stihla přijít že záchodu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
16.5.18 22:25

My mame bostonskeho teriera a je to nejlepsi pes, jakeho jsem kdy mela. Je to mazel, moc nesteka a s dvouletym synem jsou partaci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný