UTZ Brno, Veveří

10178
14.6.10 10:07

UTZ Brno, Veveří

Ahoj holky, můj gynekolog mě poslal na velký UTZ do Brna na Veveří, chtěla bych vědět, jestli dělají 3D a jestli je možnost nahrát na DVD a kolik to stojí a taky kolik stojí určení pohlaví (u dvojčat), ať tam pak nestojím s otevřenou hubou, že jsem si nevzala dost peněz. Moc děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9265
14.6.10 10:13

Na Veveří je to super :palec: . Dělají 3D utz, i nahrají na DVD. Cenu ti ale bohužel neřeknu, protože jsem tam zaregistrovaná u klasického gynekologa, takže já jsem to měla levnější, respektive zadarmo :oops: . Ani jsem nevěděla, že se za určení pohlaví platí… My jsme se nechávali překvapit.
Tady mají stránky. Třeba tam něco najdeš, každopádně je tam na ně telefon, tak se můžeš zeptat paní recepční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
14.6.10 10:14

Lulushko-Na Veveří jsou moc šikovní mají i svoje stránky.
Jen nevím jak se to jmenuje tatam je vše napsáno.
Jinak podle mého ULTR stojí 3D podle mého tak do 1000.
A musíš jim říci jak jdeš do kabinky že chceš dvd a dáš jim svoje nebo ti dají to jejich ale to je i z příplatkem.
To 3.d nedělá pan dr.Vlašín ale jiná paní ju abys nebyla překvapená.
A pohlaví se nic neplatí ani u dvoučátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
14.6.10 10:18

Jen co si pamatuji tak uplně ten první ULTR v prvním trimestru stál 1450.kč.
To ti vezmou krev a pak jdeš přímo na ULTR a tam měří nosní kustku zda je počádku projasnění nebo taknějak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
14.6.10 10:22

My jsme na Veveri byli. 4D stoji 1200 Kc, dostanes i par fotecek (jestli si dobre pamatuju tak dvd jsme jim nesli svoje). Za urceni pohlavi se neplati, to je taky v cene, vetsinou se zeptaji jestli chces pohlavi vedet, pripadne si o to rekni sama, jinak tady jsou jejich stranky http://www.prenatal.cz/index.php?…
Cele to trva cca 20 minut, pokud se bude mimco schovavat tak tam muzete ztvrdnout i dyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
14.6.10 10:23

Moc vám děkuju holky, moc se těším, jedu tam už v pátek…
Přemýšlela jsem jestli se necháme překvapit, ale zvědavost vyhrála. U jednoho miminka bych to možná vydržela, ale u dvou nee :roll: :oops:
Leni, ten odkaz mi nejde zobrazit :oops: , mohla bys prosím napsat adresu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
14.6.10 10:29

Já než to vyťukám, tak adresu už dávno poslala Bubli, moc díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
14.6.10 10:37

Ahoj,jdu tam zítra, taky na ten velký,tak potom napíšu,co a jak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
14.6.10 12:00

Ahoj mě na Veveří 3D dělal dr.Vlašín :nevim: :mrgreen: nahráli dvd na to co jsme si donesli,nakonec malej nechtěl spolupracovat a mi po půlhodinovém UZ se šli projít,najíst a pak jsme se vrátili a pokračovali další půlhodinku a to už bylo super.
Fotek jsme dostali spousty a celé to před 3lety stálo 1200,– s holčinou jsem tam byla taky a to stálo 1400,–,ale to bylo ještě jinde,ale též dr.Vlašín.

Pohlaví u holčiny bylo prozrazeno nechtíc i pan dr. se omlouval že se prořekl a u klučiny jsme poznali všichni neb to nešlo přehlédnout :lol:

Přeju hodně štěstí,přejete si páreček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
14.6.10 12:46
Sabika píše:

… u klučiny jsme poznali všichni neb to nešlo přehlédnout :lol:

Přeju hodně štěstí,přejete si páreček?
:mrgreen: :mrgreen:
Děkuji, jj páreček by byl ideální, ale jak se říká, hlavně ať jsou děti zdravé
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
15.6.10 09:29

leňula2: Omlouvám se, že nepíši k tématu, ale ke komu tam chodíš na gyndu? Chtěla bych tam taky chodit, dala bys mi číslo a myslíš, že berou ještě nové pacientky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
15.6.10 17:12

Tak píšu dojmy z NT+ ultrazvuku- tzn. 11 až 13 týden těhu : s sebou těhu průkazku a plný močový měchýř. Ihned po příchodu si mně vzala dr, odebrala krev,sdělila podrobnosti kolem vyšetření, zaplatíš poplatek 1450 kč, je ti sděleno jméno lékaře,který provede vyšetření. Mně jej prováděl dr. Vlašín,na řadu jsme přišli do 20 ti min. Byla jsem tam s přítelem a mladší dcerkou. Byli vedle mne a koukali jsme společně na mimíska. Pan doktor v průběhu vyšetření seznamuje rodiče s průběhem,co zrovna měří,jak to vypadá, co se kde nachází,pokud máte nejasnosti,takže ihned víš, co a jak. Měří se nosní kůstka,šíjové projasnění,uslyšíš srdíčko a uvidíš,jak pracuje. Dále přesné stáří a velikost mimíska, jestli má všechny končetiny, nos,uši a ost. Pohlaví nám nesdělil,že si netroufá,že zatím je to pořád na pohled unisex :-) .Celé to v normálním průběhu trvá cca 10-15 min. Dostali jsme jednu fotku,za kterou jsme neplatili, na dvd nebo video se nahrává až ten 20 tý týden. Výsledk z krve mi dr. volala po cca 5 ti hodinách od vyšetření, na netu to bylo kolem 15 hod. Podrobně. Dopadli jsem velice dobře,tak držím pěsti i Tobě :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
16.6.10 10:05
Ewule0712 píše:
leňula2: Omlouvám se, že nepíši k tématu, ale ke komu tam chodíš na gyndu? Chtěla bych tam taky chodit, dala bys mi číslo a myslíš, že berou ještě nové pacientky?

Chodím k paní Čuprové. Netuším, jestli bere ještě nové pacientky. Telefon najdeš na www stránkách. Tam se volá do recepce, ne přímo do ordinace. Přeju, aby tě vzala, já jsem tam moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
16.6.10 10:44

berry4, díky moc za info :kytka: , já jdu na ten ve 20.týdnu, doufám, že je všechno jak má být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
16.6.10 11:57

Ahoj,
my byli na velkým ultrazvuku cca 14dní zpátky a mohly jsme mít za 1300 natočení 15min.dvd a fotku. DVD jsme ale nechtěli a díky bohu, protože to podle mě za ty peníze nestojí, je to krásný, ale kolikrát pak na to ještě mrkneš? A za ty peníze bys mohla koupit něco miminku :) Nechali jsme si jen za 200kč udělat fotku ve 3D a jsme spokojeni. Pohlaví řeknou bez placení!!! Jinak na Veveří jsme nesmírně spokojení, všechny doktorky a sestřičky jsou skvělý!!!!!!!!! Jen teď na tom UTZ jsme byli u dr.Vlašína, který je tam sice kapacita, ale už k němu nechci, má chování jak… Ale jinak spokojenost největší!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí