Melír v těhotenství

5929
13.6.10 14:39

Melír v těhotenství

Ahojenky holky, chci se zeptat, jsem ve 34 týdnu těhotenství, můžu si nechat udělat melír, neuškodí to miminku? Vím že barvy jsou už dnes šetrné. A kdybych si jej dělala doma, jakou barvu koupit, od jaké značky či firmy nemáte s tím některá zkušenost? Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22093
13.6.10 14:42

Byla jsem na melíru týden před porodem a moje vlasy to nijak nepoznamenalo. A že by to mohlo ublížit miminku, to je opravdu dávno překonaná věc.

Nicméně v zájmu zdravých vlásků bych se určitě svěřila do rukou kadeřnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5929
13.6.10 14:44

Děkujii :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12837
13.6.10 15:02
Jana1989 píše:
Ahojenky holky, chci se zeptat, jsem ve 34 týdnu těhotenství, můžu si nechat udělat melír, neuškodí to miminku? Vím že barvy jsou už dnes šetrné. A kdybych si jej dělala doma, jakou barvu koupit, od jaké značky či firmy nemáte s tím některá zkušenost? Děkuji moc

Jani, miminku uz barvy opravdu neskodi, ale musim rici, ze dcera si nechavala udelat melir a chytil ji cervene! Takze ja bych si to asi rozmyslela a pockala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6216
13.6.10 18:33

miminku barva rozhodně nemůže nijak uškodit… :wink: ale určitě zajdi do kadeřnictví,protože v těhu se stáva,že barvy a zesvětlovače chytají úplně jinak než jak jsi běžně zvyklá.A taky se třeba barva rychleji vymeje a ztrácí lesk. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
13.6.10 20:43

Na melír jsem v těhotenství byla už dvakrát.. A chytl mi krásně do blond.. :nevim: Ale vždy jsem byla u kadeřnice, která o těhu věděla. Myslím, že to miminku neuškodí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí