Otoky a pití

2858
12.6.10 12:14

Otoky a pití

Možná,že muj dotaz je zase úplně nesmyslně hloupý, ale zajímalo by mě…jsem na konci 37.tt…jestli mám spíše pít více nebo méně…jestli je lepší studenější či teplejší pití??? Jsem oteklá jak kosatka…tak,abych to aspon držela v tom stavu,co to je a otoky se nezvětšovaly :mrgreen: Piju převážně jeně perlivou vodu nebo Aquillu neperlivou - zdravější, krásnější :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17675
12.6.10 13:55

Podle mně pitím otoky moc neovlivníš, a kdybys pila méně, můžeš si tím naopak uškodit, hlavně v těch vedrech. :nevim: Pila bych chlazené a dostatečné množství :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
12.6.10 14:49

V tomhle počasí určitě pít a hodně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
12.6.10 14:53

No ja jen jak to ma byt…pac nekdo rika at moc nepiju,že právě tu vodu musim vypotit a ne ji tam dolejvat… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
12.6.10 14:57

Klovaso, rozhodně při otocích hodně pij (to platí pro každé roční období, i když teď je to nad slunce jasné, že se pitný režim musí doplňovat). Když budeš hodně pít, otoky se zvětšovat nebudou, právě naopak :-) Pila bych takové pití, na které ti vyhovuje, nějaké moc studené se stejně nedoporučuje :wink: Přeju ti, ať ti poslední týdny s bříškem utečou, M. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
12.6.10 15:00

No ja piju tu aquillu neperlivou,jak je ta reklama s tema misskama…zdravější krásnějčí…páč tam právě píšou,že dokaže odbouravat tuky a nadbytečné množství vody v těle… :mrgreen: Ale jeslti je to pravda a je mi to k něčemu…to u nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
12.6.10 15:15

Já bych řekla, že stačí obyč. voda :wink: Ale tou Aquillou neublížíš, podle mě ani nějak zvlášť nepomůžeš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
12.6.10 15:44

Vypotit otoky ? To už bych byla jako nudle..a nejsem.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
13.6.10 22:25

No ja se taky potim jako prasatko…takze já už bych byla jak nitenka…Jinak díky bohu už je tady akorát těch 20 stupňů :-) A když jsme u toho…máte nějaké speciální metody na odstranění otoků??? Já akorát vim: nohy vysoko, studené obklady nebo je hodit do kýblu a pak prej rajčata…že maj v sobě něco a to vypuzuje vodu…ale zda-li je to pravda nevim :mrgreen: Tak pokud máte něco vyzkoušené…hrňte to sem… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
13.6.10 23:02

Klovaso, tak to na tebe hrnu :mrgreen:
Ananas, syrovátka, koňská mast nebe Lioton (obojí na mazání), sprchovat studenou vodou, podkládat nohy, moc nesolit, kofeinové nápoje (ne po litrech a bacha na vysoký TK), kopřivový čaj…

Na závěr si neodpustím větu, ze které mít radost asi nebudeš :wink: 100% pomůže jen porod a do dvou dnů budeš mít zase nožky jako laňka :wink: Vydrž, rozumím ti :-D M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
13.6.10 23:22

Jeje to je informací…tak ananas mam na stole…čekám až trochu dozraje…tak to já si dám…konskou mastí chladivou se mažu každý večer před hají…bez studené vody už ani ránu :mrgreen: A s tim kofeinem nevim nevim…mám hrooozně chytrou knihu,jako všechny samozřejmě, a tam právě píšou,že koufein ke konci těhu nee, že právě napomáha k zadržování vody :nevim:

Jinak porod…no ehm…už se to blíží…ale pořád sem ještě nevymyslela,jak se mu vyhnout a mít miminko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jinak děkuji za rady…zejtra rejpnu ananas :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
13.6.10 23:30

Ještě se vrátím k těm kofeinovým nápojům :wink: To jsem někde četla, že to MUDr. doporučovala v poradně, prostě 2 decka Coly denně :wink: Ale nevnucuju to, to samo ne :wink:

Jak koukám, polovinu věcí už stejně děláš, o těch rajčatech jsem to taky četla, no, víc asi stejně udělat nemůžeš :wink: Na jednu stranu buď ráda, že budeš rodit v létě, aspoň můžeš běhat v pantoflích :lol: Já v nich byla nucena v prosinci 06 odjet do porodnice, bo jsem si už nebyla schopná obout kozačky :roll:

Porodu se neboj, je to sice krok do neznáma, ale dá se to :-) A to miminko za to stojí :-D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
14.6.10 23:04

Tak na otoky je nejlepší špatné počasí a zima :mrgreen: Co se trochu ochladilo,tak se to nějak zmenšilo… :-P Jupíííííí No uvidíme,jak dlouho to vydrží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
14.6.10 23:14

Klovaso, no vidíš, aspoň něco :-) A neboj, do konce června se nemá oteplit, tak to třeba do té doby zvládneš porodit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
14.6.10 23:19

No doufám, že stihnu…přece jenom červen je ještě dlouhej a termíny se blíží :-) No uvidíme, co pan doktor zítra řekne…jelikož mě dneska celej den bolí bříško,tak je možné,že se tam už něco děje…a pak mi konečně splasknou nožky… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí