Opalování

27029
11.6.10 12:46

Opalování

Holky když je tak hezky…co už máte bříšenka veliké…jak se opalujete když si potřebujete opálit zadek? :lol: Mě už nebaví stát jak tdýt ale jinak to asi nejde co?Bříško samozřejmě mažu a chráním a chodíme až k večeru.Žejo zas nebudu chodit bílá jak serj:)Jak se opalujete vy v těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14108
11.6.10 12:50

Crystal: Co je špatného na bělobě?:-D Ty se mě lekneš, až jestli se v tom červenci uvidíme, páč já jsem bílá jak sýr.
Nu, takže ti vlastně neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
11.6.10 12:52

Já když byla loni touhle dobou těhotná ve vysokém stupni, tak jsem na sluníčko moc nelezla. Normálně se opaluju do červena a pak to zhnědne, ale v těhotenství jsem se celkem bála pigmentových skvrn a tak jsem radši byla zalezlá ve stínu. Sice jsem pak byla jakodcera ředitele vápenky, ale nenadělám nic. Letos se mi to akorát trošku vymstilo, protože jsem se hned na prvním sluníčku šeredně spálila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
11.6.10 13:01
Flyingfrog píše:
Crystal: Co je špatného na bělobě?:-D Ty se mě lekneš, až jestli se v tom červenci uvidíme, páč já jsem bílá jak sýr.
Nu, takže ti vlastně neporadím.

fakt jo? :lol: no doufám že se uvidíme počítám s tím na sraz se asi endostanu tak aspon tebe poznám osobně:)
já se opaluju do hněda bez problémů akorát když se na prvním sluníčku spálím tak jsem den červená a pak teprve hnědá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danasa
11.6.10 13:15

Neopaluju ju se vubec,staci mi kdyz nekam jdu a sviti slunko a to staci abych nebyla jak sejr.V tehot.nedoporucuju vubec se opalovat.Odnesla jsem si z toho pekneho hnedeho knira :twisted: A ze slunka mam sakra respekt,nehodlam pak litat po koznim :-x

• Citovat
  • Upravit
5328
11.6.10 14:02

Já jsem se loni opalovala na nafukovacím lehátku v bazénu, jinak to nešlo :lol: Praktikovala jsem to tak u obou těhotenství :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
11.6.10 14:09

Hi hi, já jsem na tohle měla vychytávku. Sluníčko mi dělalo dobře. Ještě v 7. měsíci jsem se opalovala „na břiše“. A to tak, že jsem si pod prsa a pod stehna dala tlustý polštáře a bříško měla v tom dolíku :mrgreen:
Ale já měla malý břicho a hlavně později, nějak v tom 8. měsíci už se mi na slunci dělalo špatně a potom jsem z něj vyloženě utíkala do stínu. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
11.6.10 18:27

Taky jsem se neopalovala, nedělalo mi to dobře na tlak. Jen párkrát jsem taky použila vychytávku s polštářema jako Bayuska :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
11.6.10 19:56

tak já dnes žádnou vychytávku nepotřebovala malej lítla po koupalku já za ním no bříško decentně opálené ale teda ramená a záda spálený no vypadám jak spařený prase nahoře :cert: a nohy skoro bilý se hold neumím opalovat :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
11.6.10 21:16

Crystal: Já jsem běloba pořád :-) Navíc mi sluníčko nedělá dobře na kůži, musím hodně mazat, plus se většinou spálím, pak zblednu a tak pořád dokola :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
12.6.10 08:00

flying ?fakt?ty jo tka to máš blbý to nemusíš ani lézt na sluníčko co?uá jsem už hezky hnědá jent eda nohy by potřebovlai trochu víc aby to bylo stejné jak ramena ale co aspon už nejsem serj :lol:
PS:tak kdy dorazíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
5.6.19 10:35

Ahoj, nedávno jsem četla, že by se nemělo opalovat během menstruace. Máte zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
5.6.19 10:39

To slyším prvně a přijde mi to jako hloupost Ale mně je to fuk, poněvadž se cíleně neopaluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1241
5.6.19 10:40

A to z jakého důvodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
5.6.19 10:48

@xammy K vůli srážlivosti krve, hlavně když je přehřátý organismus. Já netvrdím, že to tak je, jen, že jsem to četla a překvapilo mě to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí