Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky těhulky,
asi tím vedrem mám už 3 dny takový divný pocit v levé noze. Nijak mi neotéká, není ani zarudlá nebo tak, ale v oblasti přechodu holeně v nárt mám pocit takovýho cukání a jako strašnýho napětí kůže, nekdy mi přijde že to až štípe. Tak přemýšlím, jestli je to ok. KOnčíme 23.tt, tak nevím. Mám nastolený klidovější režim a na kontrolu jdu za týden a půl, tak se mi nechce moc doktora plašit, navíc když noha vůbec neotýká...... Máte někdo podobný pocity?
Moc díky.
Ahoj, nevím jestli teda mám stejný problém, ale určitě zažívám něco podobnýho. Od 12. týdne mě šíleně bolí v kříži. Nejhorší je to když si lehnu na záda (bohužel má nejoblíbenější poloha, sice se pak nemůžu zvednout, ale někdy jí využívám) A když tak chviličku ležím, začne mě jakoby mravenčit celé stehno levé nohy, není to to klasický jako když si přesedíš nebo přeležíš nohu. Je to jemnější a jen jakoby na povrchu kůže, někdy to právě jakoby štípe, někdy spíš lechtá. A takový pnutí na pokožce. Myslím si, že to souvisí s těma zádama, skříplý nerv? Ale opravdu to nevím. Takže nakonec zjistím, že je to úplně něco jinýho, tak jsem zvědavá jestli má někdo podobnou zkušenost a ví co to je.