Zlobivá nožka...

963
11.6.10 10:23

Zlobivá nožka...

Ahojky těhulky,

asi tím vedrem mám už 3 dny takový divný pocit v levé noze. Nijak mi neotéká, není ani zarudlá nebo tak, ale v oblasti přechodu holeně v nárt mám pocit takovýho cukání a jako strašnýho napětí kůže, nekdy mi přijde že to až štípe. Tak přemýšlím, jestli je to ok. KOnčíme 23.tt, tak nevím. Mám nastolený klidovější režim a na kontrolu jdu za týden a půl, tak se mi nechce moc doktora plašit, navíc když noha vůbec neotýká...... Máte někdo podobný pocity?

Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
93
12.6.10 19:44

Ahoj, nevím jestli teda mám stejný problém, ale určitě zažívám něco podobnýho. Od 12. týdne mě šíleně bolí v kříži. Nejhorší je to když si lehnu na záda (bohužel má nejoblíbenější poloha, sice se pak nemůžu zvednout, ale někdy jí využívám) A když tak chviličku ležím, začne mě jakoby mravenčit celé stehno levé nohy, není to to klasický jako když si přesedíš nebo přeležíš nohu. Je to jemnější a jen jakoby na povrchu kůže, někdy to právě jakoby štípe, někdy spíš lechtá. A takový pnutí na pokožce. Myslím si, že to souvisí s těma zádama, skříplý nerv? Ale opravdu to nevím. Takže nakonec zjistím, že je to úplně něco jinýho, tak jsem zvědavá jestli má někdo podobnou zkušenost a ví co to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí