Trhlinka u poševního vchodu

963
13.6.10 12:14

trhlinka u poševního vchodu

Ahojky těhulky,

tak to mám dneska zase ráno… KOnečně 24.tt a po toaletě jsem myslela, že mě snad odvezou na psychiatrii, jak jsem se leknula. Když jsem se otírala po toaletě, tak jsem měla na papíře světle červenou krev, no hrozný. Nevěděla jsem, která v tu chvíli bije, žádnej hlen, jen rozetřená krev. Už jsem viděla černý scénáře, jak krvácím z čípku nebo dělohy, ale říkala jsem si, že by to byla krev v hleníku a ne jen tak. No a nakonec můj manžel za použití baterky jako svítícího nástroje zjistil, že mám tak 1cm od poševního vchodu mám krvavou trhlinku. Tak mi spadnul takovej kámen ze srdce, no úleva. Jen teď nevím, co s tím mám dělat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
13.6.10 12:49

Luci-já tam mám jizvu po porodu a to mi občas praskne při sexu.Namažu to infadolanem nebo promažu něčím mastným…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
13.6.10 13:16

Já právě přemýšlím, čím to namazat, když jsem těhotná, abych zas nepoužila něco, co by vadilo miminku.
Ale šok to byl hroznej, z milimetrový trhlinky krve jak když zapíchnu prase :-D Ale bylo to akorát po stolici, jestli se to kolem nějak napnulo nebo co a pak už nic. Jen jednorázová stresovka…Než se to naše dítko narodí, tak budu mít nervy v kýblu. O jedno mimi jsme před dvěma lety přišli v 5. měsíci, takže mě všechno děsí. A krev vždycky. Kdyby manžel tu trhlinku nenašel, tak snad začnu věřit, je tak moc světlá krev bez hlenu bude zevnitř a pojedu na pohotovost, kde by si mě nechali, znám chrudimskou nemocnici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
13.6.10 15:17

Ja myslim, ze se to zahoji i samo. Kdyztk bys to mohla podle me namazat bepanthenem, mazala jsem s nim jizvu po nastrihu, kdyz byla cerstva, nebylo tam zadne omezeni a vzhledem k tomu, ze se tim mazou i bradavky po kojeni, tak by to snad nicemu nemelo vadit.
Ale ten sok naprosto chapu, ja jsem nekdy v teto fazi tehotenstvi byla na navsteve u rodicu a sla na zachod, na toaletaku jasne cervena, ja sok, teprv po chvili na to koukam a toaletak s cervenyma jahudkama-potiskem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
13.6.10 19:32

Zkus si to namazat Bepanthenem, ten u me zarucene pomaha. Obcas mam taky takove trhliky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.16 23:54

Ahoj holky, dceři zarůstá poševní vchod, poradíte co s tím?? :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat