UTZ nesedí podle ovulace

Anonymní
18.8.21 17:57

UTZ nesedí podle ovulace

Ahoj holky 🙂 potřebuji akutně slyšet něco pozitivního nebo už se z toho zblázním. Za poslední rok a půl jsem 3krat potratila, potom mi byl zjištěn APA syndrom na který teď beru léky. Momentálně jsem těhotná 27.7 mi vyšel clear blue test pozitivní 2-3 týdny ( od oplodnění). Poprvé jsem šla na UTZ 30.7 a tam doktorka ještě nic neviděla a měla podezření na mimoděložní. Na další Utz jsem šla 6.8 a tam byl vidět pouze gestační váček 4mm. No a znovu jsem byla na UTZ včera tedy 17.8 a už bylo vidět embryo i se srdeční akcí, které odpovídalo 5+3. Samozřejmě jsem měla radost jako blecha, ale teď k věci. Vůbec to nesedí pokud jsem byla 27.7 od oplodnění 2-3 týdny tak teď bych měla být už 5-6 týdnu po oplodnění tedy nějaký 7-8 týden ale utz odpovídalo 5+3. Můžete mi prosím říct jaký na to máte názor? Nebo pokud má někdo podobnou zkušenost? Budu ráda za každou odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35908
18.8.21 18:36

Počítá se to od poslední menstruace. Oplodnění nevíš nikdy přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
18.8.21 18:41

Vubec bych to neresila.
Termin bude podle posledni menstruace nebo si pockej na prvni screening.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
18.8.21 18:44

Nejpravděpodobnější je, že ovulace a oplodnění proběhlo úplně jindy, než si myslíš :). Mně to třeba u prvního dítěte sedělo snad na den, znala jsem svůj cyklus perfektně. U druhého těhotenství jsem šla na konci 7tt k doktorce a odpovídalo začátku 6tt.

• Citovat
  • Upravit
15170
18.8.21 19:17

Jediné za by to doktorka brala 5+3 od ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
18.8.21 19:17

Neresila bych, taky jsem mela oplodneni mimo ovulaci. Doktorka me “strasila”, ze podle mentruace by melo byt mimnko vetsi o vic nez tyden, ze hrozi rustova retardace, ale nekonec je vsechno ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.21 19:33

No ještě se mě doktorka ptala jestli nemáme v rodině dvojčata. Protože se jí zdálo, že miminka tam jsou dvě, ale viděla jen jednu srdeční akci.
Jinak hcg 30.7 240jednotek 4.8 1270jednotek a 16.8 24 000 jednotek

Ještě přidám fotku utz

• Citovat
  • Upravit
35415
18.8.21 19:50

Nejspíš jsi otěhotněla později, než si myslíš. Hcg roste, v děloze je plod, možná dva (taky tam vidím ještě jeden :dance: ) to vypadá dobře :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
18.8.21 20:24

Jak už zde bylo zmíněno, také bych neřešila :) já u prvního syna byla poprvé u doktorky a ta ještě před vyšetřením říkala, že bych měla podle MS být 6+4 s tím, že by už mohlo bít srdíčko a pak zjistila, že podle ultrazvuku jsem teprve 4+4, tak mě objednala za 14 dní a už tam :srdce: bylo vidět. Řekla mi, že se mi hold opozdila ovulace a otěhotněla jsem na konci cyklu, že se to stává. A teď jsou mu téměř tři roky a je naprosto v pořádku. Takže vůbec žádný stres a držím palečky ať vše probíhá dobře :srdce:

Příspěvek upraven 18.08.21 v 21:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
18.8.21 21:45

Někdy je to záhada, ale radovala bych se z toho, jak to je :-) Mně doktor ovulaci v půlce cyklu nepotvrdil, že ani nebyla a ani nebude. A na konci měsíce jsem se divila, když jsem měla pozitivní test. A miminko je asi o týden starší podle UTZ než podle menstruace, ale nemám absolutně ponětí, kdy teda se to mohlo stát, protože to prostě nevychází :-) Ale stalo se to a to je na tom to důležité :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.21 21:55

Prvni utz nesedel podle ovulace, plod o týden menší, ale srdíčko bilo, doktor řekl, ze asi ovulace byla později, ja si však byla jista kdy ovulace byla. Za týden už zamlkle těhotenství.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.21 21:58
@Anonymní píše:
Ahoj holky 🙂 potřebuji akutně slyšet něco pozitivního nebo už se z toho zblázním. Za poslední rok a půl jsem 3krat potratila, potom mi byl zjištěn APA syndrom na který teď beru léky. Momentálně jsem těhotná 27.7 mi vyšel clear blue test pozitivní 2-3 týdny ( od oplodnění). Poprvé jsem šla na UTZ 30.7 a tam doktorka ještě nic neviděla a měla podezření na mimoděložní. Na další Utz jsem šla 6.8 a tam byl vidět pouze gestační váček 4mm. No a znovu jsem byla na UTZ včera tedy 17.8 a už bylo vidět embryo i se srdeční akcí, které odpovídalo 5+3. Samozřejmě jsem měla radost jako blecha, ale teď k věci. Vůbec to nesedí pokud jsem byla 27.7 od oplodnění 2-3 týdny tak teď bych měla být už 5-6 týdnu po oplodnění tedy nějaký 7-8 týden ale utz odpovídalo 5+3. Můžete mi prosím říct jaký na to máte názor? Nebo pokud má někdo podobnou zkušenost? Budu ráda za každou odpověď.

A tobe to sedi, pokud jsi byla 27.7. 2 tydny od oplodneni, tzn 4+0, tak toho 6.8. jsi plus minus 5+3

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.21 22:00
@Anonymní píše:
A tobe to sedi, pokud jsi byla 27.7. 2 tydny od oplodneni, tzn 4+0, tak toho 6.8. jsi plus minus 5+3

No on je problém ten, že já čem byla podle utz 5+3 včera 16.8 😕 tak nevím co si o tom mám myslet.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.21 22:00
@Anonymní píše:
A tobe to sedi, pokud jsi byla 27.7. 2 tydny od oplodneni, tzn 4+0, tak toho 6.8. jsi plus minus 5+3

Jo ted koukam, ze jsi byla 5+3 17.8. tak to bys opravdu mela byt minimalne 7+0tt, jinak by test 27.7. nemohl byt pozitivni.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.21 22:02
@Anonymní píše:
No on je problém ten, že já čem byla podle utz 5+3 včera 16.8 😕 tak nevím co si o tom mám myslet.

Jeste je moznost, ze jsi mela ovulaci později, ale jak jsou dvojcata, tak hcg bylo vyssi a detekovalo se drive.
To by pak mohlo byt tehotenstvi mladsi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí