Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Ahoj, je nejaka společnost nebo firma ktera mi půjči i když mám jen DPČ? :/
Banka těžko, tam musíš mít smlouvu na HPP a pracovat minimálně 6 měsíců.. Jinak nebankovní společnosti tě oškubou a bude z tebe holé kuře. Stojí ti to za to? Připrav se na palbu od 30% nahoru..
@dement231 píše:
Ahoj, je nejaka společnost nebo firma ktera mi půjči i když mám jen DPČ? :/
máš správný nick ![]()
@Mikina píše:
konečně se dneska někdo směje
Právě jsem dorazila z práce, nudný den. Tak se bavím tady. Nevím co si pod nickem zakladatele/ky mám představit. Narážím na toho dementa
![]()
@chipsa píše:
Právě jsem dorazila z práce, nudný den. Tak se bavím tady. Nevím co si pod nickem zakladatele/ky mám představit. Narážím na toho dementa![]()
narážíš spráně ![]()
myslím, že se tady moc nepobavíš ![]()
@Mikina píše:
narážíš spráně
myslím, že se tady moc nepobavíš
Těžko říct, v jaké je zakladatel/ka v situaci.. Ale ten dement k založení diskuze vyloženě sedl:lol:
@chipsa píše:
Těžko říct, v jaké je zakladatel/ka v situaci.. Ale ten dement k založení diskuze vyloženě sedl:lol:
situace je vážná a jako vždy nereaguje @dement231
@chipsa píše:
Zkrátka a prostě, před půl rokem jsem byla nemocna a 2 měsíce nemohla do prace, Tim pádem jsem vynechala 2 nájmy, ted po půl roce kdy to majitelka bytu vůbec neresila tak mi řekla že do konce srpna ji to musím uhradit cele jinak mi vypoví nájemni smlouvu a da to k exekuci.
navrhla jsem ji ze ke každému nájmu ji poslu něco navíc, ona odmítla s tim ze ne
takže mám 10 dni na to abych někde sehnala 10 000,–, rodina ani známý nepřipadají v úvahu
myslím že tohle je docela vazna situace
protoze jestli tohle nedám tak už vazne končím se vším
všechno se mi sype a tohle tomu dodalo ![]()
@dement231 píše:
Zkrátka a prostě, před půl rokem jsem byla nemocna a 2 měsíce nemohla do prace, Tim pádem jsem vynechala 2 nájmy, ted po půl roce kdy to majitelka bytu vůbec neresila tak mi řekla že do konce srpna ji to musím uhradit cele jinak mi vypoví nájemni smlouvu a da to k exekuci.navrhla jsem ji ze ke každému nájmu ji poslu něco navíc, ona odmítla s tim ze ne
takže mám 10 dni na to abych někde sehnala 10 000,–, rodina ani známý nepřipadají v úvahu
všechno se mi sype a tohle tomu dodalo
Měla jsi 1/2 roku na řešení, chápu, že je to těžké, když přijde nemoc, ale neplatit nájem a bydlet, uznej, kdo má pravdu. Ty jsi to neřešila, mohla jsi se domluvit na splátkách, ale 1/2 roku neděláš nic, tak se nediv, že pronajímatelka je nervní
@dement231 píše:
Zkrátka a prostě, před půl rokem jsem byla nemocna a 2 měsíce nemohla do prace, Tim pádem jsem vynechala 2 nájmy, ted po půl roce kdy to majitelka bytu vůbec neresila tak mi řekla že do konce srpna ji to musím uhradit cele jinak mi vypoví nájemni smlouvu a da to k exekuci.navrhla jsem ji ze ke každému nájmu ji poslu něco navíc, ona odmítla s tim ze ne
všechno se mi sype a tohle tomu dodalo
To jsi ji měla začít snad posílat hned, jak jsi se vrátila do práce, něco navíc k nájmu
to jsi jako neřešila a jako co, dva měsíce zadarmo, ona nic, tak to nebudu platit? Sorry, ale s tímto přístupem a myšlením se nebankovním půjčkám vyhýbej, nebo skončíš v (!)
10 000,– je tak málo, že to si napůjčuj po rodině, to je to, že lidi nemají rezervy.
na co, že jo ![]()