Úvěr na DPČ

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
366
21.8.15 12:56

Úvěr na DPČ

Ahoj, je nejaka společnost nebo firma ktera mi půjči i když mám jen DPČ? :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
21.8.15 13:19

@dement231 nebankovní s šíleným úrokem určitě najdeš.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
21.8.15 15:46

Banka těžko, tam musíš mít smlouvu na HPP a pracovat minimálně 6 měsíců.. Jinak nebankovní společnosti tě oškubou a bude z tebe holé kuře. Stojí ti to za to? Připrav se na palbu od 30% nahoru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
21.8.15 15:49
@dement231 píše:
Ahoj, je nejaka společnost nebo firma ktera mi půjči i když mám jen DPČ? :/

máš správný nick :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
21.8.15 15:52
@Mikina píše:
máš správný nick :palec:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
21.8.15 15:53
@chipsa píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

konečně se dneska někdo směje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
21.8.15 15:54
@Mikina píše:
konečně se dneska někdo směje :)

Právě jsem dorazila z práce, nudný den. Tak se bavím tady. Nevím co si pod nickem zakladatele/ky mám představit. Narážím na toho dementa :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
21.8.15 15:56
@chipsa píše:
Právě jsem dorazila z práce, nudný den. Tak se bavím tady. Nevím co si pod nickem zakladatele/ky mám představit. Narážím na toho dementa :mrgreen: :mrgreen:

narážíš spráně :lol:
myslím, že se tady moc nepobavíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
21.8.15 16:05
@Mikina píše:
narážíš spráně :lol:
myslím, že se tady moc nepobavíš :nevim:

Těžko říct, v jaké je zakladatel/ka v situaci.. Ale ten dement k založení diskuze vyloženě sedl:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
21.8.15 16:11
@chipsa píše:
Těžko říct, v jaké je zakladatel/ka v situaci.. Ale ten dement k založení diskuze vyloženě sedl:lol:

situace je vážná a jako vždy nereaguje @dement231

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
21.8.15 16:43
@chipsa píše:

Zkrátka a prostě, před půl rokem jsem byla nemocna a 2 měsíce nemohla do prace, Tim pádem jsem vynechala 2 nájmy, ted po půl roce kdy to majitelka bytu vůbec neresila tak mi řekla že do konce srpna ji to musím uhradit cele jinak mi vypoví nájemni smlouvu a da to k exekuci. ;) navrhla jsem ji ze ke každému nájmu ji poslu něco navíc, ona odmítla s tim ze ne :) takže mám 10 dni na to abych někde sehnala 10 000,–, rodina ani známý nepřipadají v úvahu :) myslím že tohle je docela vazna situace ;) protoze jestli tohle nedám tak už vazne končím se vším :) všechno se mi sype a tohle tomu dodalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
21.8.15 16:53
@dement231 píše:
Zkrátka a prostě, před půl rokem jsem byla nemocna a 2 měsíce nemohla do prace, Tim pádem jsem vynechala 2 nájmy, ted po půl roce kdy to majitelka bytu vůbec neresila tak mi řekla že do konce srpna ji to musím uhradit cele jinak mi vypoví nájemni smlouvu a da to k exekuci. ;) navrhla jsem ji ze ke každému nájmu ji poslu něco navíc, ona odmítla s tim ze ne :) takže mám 10 dni na to abych někde sehnala 10 000,–, rodina ani známý nepřipadají v úvahu :) myslím že tohle je docela vazna situace ;) protoze jestli tohle nedám tak už vazne končím se vším :) všechno se mi sype a tohle tomu dodalo ;)

Měla jsi 1/2 roku na řešení, chápu, že je to těžké, když přijde nemoc, ale neplatit nájem a bydlet, uznej, kdo má pravdu. Ty jsi to neřešila, mohla jsi se domluvit na splátkách, ale 1/2 roku neděláš nic, tak se nediv, že pronajímatelka je nervní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
22.8.15 07:56
@dement231 píše:
Zkrátka a prostě, před půl rokem jsem byla nemocna a 2 měsíce nemohla do prace, Tim pádem jsem vynechala 2 nájmy, ted po půl roce kdy to majitelka bytu vůbec neresila tak mi řekla že do konce srpna ji to musím uhradit cele jinak mi vypoví nájemni smlouvu a da to k exekuci. ;) navrhla jsem ji ze ke každému nájmu ji poslu něco navíc, ona odmítla s tim ze ne :) takže mám 10 dni na to abych někde sehnala 10 000,–, rodina ani známý nepřipadají v úvahu :) myslím že tohle je docela vazna situace ;) protoze jestli tohle nedám tak už vazne končím se vším :) všechno se mi sype a tohle tomu dodalo ;)

To jsi ji měla začít snad posílat hned, jak jsi se vrátila do práce, něco navíc k nájmu :roll: to jsi jako neřešila a jako co, dva měsíce zadarmo, ona nic, tak to nebudu platit? Sorry, ale s tímto přístupem a myšlením se nebankovním půjčkám vyhýbej, nebo skončíš v (!) :roll: :roll: 10 000,– je tak málo, že to si napůjčuj po rodině, to je to, že lidi nemají rezervy. :zed: :zed: na co, že jo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel