Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Ahoj, mám půjčku u providentu a nedávno mi moje OZ nabízela druhou půjčku. Já ji nechtěla, jenže ted po pár týdnech se to změnilo a ja nutne potřebuji několik tisíc. Da mi ještě tu půjčku nebo už ne? Kdo máte zkusenost?
@dement231 dají, protože se jim to hodí - ty jejich super úroky jsou fakt best off..
Ahoj kve-tinka má pravdu, jsou to lichváři a špatně se jich bude zbavovat. Nemáš někoho ve svim okolí kkdo by ti půjčí a za menší úroky. Jinak oni ti pujčí kolik chceš když jim nacpeš tolik peněz zkoro bez práce.
Určitě dají… tam ti dají 10 půjček klidně… jenomže tu půjčku by si vzal opravdu jenom dement ![]()
Musíte oslovit svého OZ, záleží zda pro vás má stále nabídku..nerozhoduje o tom on resp. není pravda, že vám půjčí kolik chcete… je to omezeno jakousi nabídkou, kterou mají oz pro vás k dispozici… a ps:lichva je nezákonná…úrok je sice vysoký, ale bohužel, platí se za to, že člověk dostane peníze ihned a i když je v obtížné fin. situaci a jinde by na půjčku nedosáhl… doporučuji se poptat po půjče bezhotovostní…tedy na účet… je levnější. a propo už jste se dívali kolik přeplatíte napš. u čes. spoř. půjčka 80,na 5 let a zaplatíte 150 a to nemluvím o tom že musím mít pojistění pro případ nesplácení, které nechci, ale prostě být musí, plus poplatky za vedení účtu atd., takže 400 kč měsíčně platím jen za to že u nich půjčku máme…
Půjčí ti vždy, žádný strach, co by dělali bez svých dlužných oveček ![]()
Koukal jsi kolik je tam RPSN u tech pujcek
lidi neblbnete!!! Tyhle spolecnosti, to je klasicka lichva. Opravdu to tak nutne potrebujes? Pokud ano, oslovila bych banku, kde mas ucet.Sicc taky zadna slava, ale lepsi nez tohle ![]()
@Klementyna asi tak
hrozny, ze lidi tehle sluzeb jeste hojne vyuzivaji ![]()
@veronika67 píše:
@Klementyna asi takhrozny, ze lidi tehle sluzeb jeste hojne vyuzivaji
A kolik jich má exekucí na tyhle půjčky… to je teprve ryto! Namlsá se jak společnost, tak exekutor
![]()
@Callipo90 cekam.az tu za par mesicu od uzivatelky vyjede tema, mam exekuci, co mam delat?
![]()
@veronika67 píše:
@Callipo90 cekam.az tu za par mesicu od uzivatelky vyjede tema, mam exekuci, co mam delat?![]()
To je nějakej troll podle mě, zakládá diskuze jen o půjčkách a nebo někdo hodně mimo
ale ať, pokud jsou lidi tak blbý, že si od někoho takového něco půjčí, tak proč ne
dokud bude poptávka, bude i nabídka ![]()
Otázka je na co si zakladatelka potřebuje půjčit
třeba ex si půjčil 300 000 na obývací stěnu a postel
![]()
@dement231 Tchýně u provi něco měla, tušim, že jde o revolving… Tedy, máš stávající půjčku a k tomu Ti nabídnou ještě jednu, tedy budeš splácet dvě… Většinou ta nabídka tam leží týden a třeba za měsíc apod zase na týden atd, je to lákačka jako prase, jednou odmítneš, tak Ti to budou tak dlouho rvát pod rypák, dokud se stejně nechytneš…