Provident druhá půjčka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
18.8.15 08:10
@ka2ka píše:
Otázka je na co si zakladatelka potřebuje půjčit :nevim: třeba ex si půjčil 300 000 na obývací stěnu a postel :zed: :zed:
:mrgreen: můj ex si půjčil 20 tis na bundu :mrgreen: lidi jsou někdy fakt stupid…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27705
18.8.15 08:17
@martina.se píše: :mrgreen: můj ex si půjčil 20 tis na bundu :mrgreen: lidi jsou někdy fakt stupid…

tak to je fakt bomba :lol: :zed: hele ten můj ex idiot pak neměl na splácení a když jsem se ho ptala proč to kupoval tak prý přeci nebude mít tv na zemi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
18.8.15 08:17
@martina.se píše: :mrgreen: můj ex si půjčil 20 tis na bundu :mrgreen: lidi jsou někdy fakt stupid…

Ty nechápeš, že tu bundu strašně potřeboval :mrgreen:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.8.15 08:18
@ka2ka píše:
tak to je fakt bomba :lol: :zed: hele ten můj ex idiot pak neměl na splácení a když jsem se ho ptala proč to kupoval tak prý přeci nebude mít tv na zemi :think:
:mrgreen: můj ex bundu nenosí, by si ji odřel, když má na zádech batoh :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.8.15 08:19
@Callipo90 píše:
Ty nechápeš, že tu bundu strašně potřeboval :mrgreen: :lol:

jj, potřeboval a insolvenci pak taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
18.8.15 08:20

K čemu potřebuješ další půjčku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27705
18.8.15 08:21
@martina.se píše: :mrgreen: můj ex bundu nenosí, by si ji odřel, když má na zádech batoh :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: to nemá chybu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.8.15 08:23
@ka2ka píše: :lol: :lol: :lol: to nemá chybu

realita.. člověk ani neví, zda se smát či brečet.. ale tak hlavně, jak má tak drahou bundu.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27705
18.8.15 08:26
@martina.se píše:
realita.. člověk ani neví, zda se smát či brečet.. ale tak hlavně, jak má tak drahou bundu.. :mrgreen:

to je fakt, že člověk neví jak má reagovat, já to taky do dneška nepochopila, radši budu mít tv na zemi než dluhy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
18.8.15 08:27
@martina.se píše:
jj, potřeboval a insolvenci pak taky :mrgreen:

To je teda, kolik paseky nadělá jedna bunda :mrgreen:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.8.15 08:31
@ka2ka píše:
to je fakt, že člověk neví jak má reagovat, já to taky do dneška nepochopila, radši budu mít tv na zemi než dluhy :nevim:

tak nějak.. ale oni prostě ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.8.15 08:32
@Callipo90 píše:
To je teda, kolik paseky nadělá jedna bunda :mrgreen: :lol:

bunda je jen třešinka na dortu.. teď musí vracet 15 tis, protože ačkoliv jsem ho upozornila, ať si nahlásí, že už nemá nárok na odpočet na dítě, tak to neudělal a tradá.. chtějí to zpět.. některý lidi jsou prostě nepoučitelný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
18.8.15 09:23
@kve-tinka píše:
Provident je lichva, která dá vždycky…

Souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.8.15 09:27

Ahoj dement231, zkus svou OZ oslovit, ona ti jistě řekne, zda nabídka stále platí. Není to pravidlo. Někdy může nabídka zmizet během jednoho týdne, a pak se objeví třeba až za měsíc. Je to generováno počítačem a podléhá to spoustě podmínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
18.8.15 11:36
@Vingis píše:
Ahoj dement231, zkus svou OZ oslovit, ona ti jistě řekne, zda nabídka stále platí. Není to pravidlo. Někdy může nabídka zmizet během jednoho týdne, a pak se objeví třeba až za měsíc. Je to generováno počítačem a podléhá to spoustě podmínek.

Tak to by mě ty podmínky opravdu zajímali, třeba, že se člověk umí podepsat? :roll: A nebo radši nezajímali… sem alergická na tyhle podvodníky a nechápu, že stát ještě nezakročil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel