Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@ka2ka píše:
Otázka je na co si zakladatelka potřebuje půjčittřeba ex si půjčil 300 000 na obývací stěnu a postel
![]()
@martina.se píše:můj ex si půjčil 20 tis na bundu
lidi jsou někdy fakt stupid…
tak to je fakt bomba
hele ten můj ex idiot pak neměl na splácení a když jsem se ho ptala proč to kupoval tak prý přeci nebude mít tv na zemi ![]()
@martina.se píše:můj ex si půjčil 20 tis na bundu
lidi jsou někdy fakt stupid…
Ty nechápeš, že tu bundu strašně potřeboval
![]()
@ka2ka píše:
tak to je fakt bomba![]()
hele ten můj ex idiot pak neměl na splácení a když jsem se ho ptala proč to kupoval tak prý přeci nebude mít tv na zemi
@Callipo90 píše:
Ty nechápeš, že tu bundu strašně potřeboval![]()
jj, potřeboval a insolvenci pak taky ![]()
@ka2ka píše:![]()
![]()
to nemá chybu
realita.. člověk ani neví, zda se smát či brečet.. ale tak hlavně, jak má tak drahou bundu.. ![]()
@martina.se píše:
realita.. člověk ani neví, zda se smát či brečet.. ale tak hlavně, jak má tak drahou bundu..
to je fakt, že člověk neví jak má reagovat, já to taky do dneška nepochopila, radši budu mít tv na zemi než dluhy ![]()
@martina.se píše:
jj, potřeboval a insolvenci pak taky
To je teda, kolik paseky nadělá jedna bunda
![]()
@ka2ka píše:
to je fakt, že člověk neví jak má reagovat, já to taky do dneška nepochopila, radši budu mít tv na zemi než dluhy
tak nějak.. ale oni prostě ne ![]()
@Callipo90 píše:
To je teda, kolik paseky nadělá jedna bunda![]()
bunda je jen třešinka na dortu.. teď musí vracet 15 tis, protože ačkoliv jsem ho upozornila, ať si nahlásí, že už nemá nárok na odpočet na dítě, tak to neudělal a tradá.. chtějí to zpět.. některý lidi jsou prostě nepoučitelný..
@kve-tinka píše:
Provident je lichva, která dá vždycky…
Souhlas.
Ahoj dement231, zkus svou OZ oslovit, ona ti jistě řekne, zda nabídka stále platí. Není to pravidlo. Někdy může nabídka zmizet během jednoho týdne, a pak se objeví třeba až za měsíc. Je to generováno počítačem a podléhá to spoustě podmínek.
@Vingis píše:
Ahoj dement231, zkus svou OZ oslovit, ona ti jistě řekne, zda nabídka stále platí. Není to pravidlo. Někdy může nabídka zmizet během jednoho týdne, a pak se objeví třeba až za měsíc. Je to generováno počítačem a podléhá to spoustě podmínek.
Tak to by mě ty podmínky opravdu zajímali, třeba, že se člověk umí podepsat?
A nebo radši nezajímali… sem alergická na tyhle podvodníky a nechápu, že stát ještě nezakročil.