Provident druhá půjčka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.8.15 22:03
@MilijonDolarBejby píše:
ano, jsou solidní v jednání, to ano, ale úrok mají obrovský, to se na mě nezlob, to lichva je! Pujcis si 15 tisíc a splacis pres 30 tisíc. Slušní jsou, to ano, ale úrokem to lichvařina je

Bezhotovostní půjčka na 15 000,– celková částka k zaplacení 19 000,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.15 22:06
@AchilleVolfoni píše:
Bezhotovostní půjčka na 15 000,– celková částka k zaplacení 19 000,–.

A za jak dlouho to musí byt splaceno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.15 22:14
@Callipo90 píše:
Tak tohle je reklama jako vyšitá, už je mi jasné proč tato diskuze vznikla…

Kdepak reklama. Měl jsem jedinou zkušenost s Providentem. Rozdíl možná bude v tom, že jsem částku splatil s velkým předstihem. Vrátili mi část úroků a nabídli půjčku novou, kterou jsem s díky odmítl, protože jsem neměl důvod si ji brát.
Jasně, něco jsem přeplatil, ale byl jsem s tím obeznámen při podpisu.
Je na každém jak se rozhodne a zdali mu to za to stojí. Problém je i v tom, že spousta lidí osloví např. PF (nebo jinou nebankovku) z naprosto nepochopitelných důvodů.
Je rozdíl když vypoví službu pračka a krátkodobá půjčka (např. 6000) tento problém vyřeší. Hodně lidí však po této půjčce sáhne naprosto bezdůvodně.
Lákadlo „snadných“ peněz je velké…jenže tyhle peníze je třeba vrátit.

A z druhé strany…obdivuju ty OZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.15 22:16
@MilijonDolarBejby píše:
A za jak dlouho to musí byt splaceno?

10 měsíců tuším. Ten úrok je celkem normální, ale administrativu mají hodně vysokou. Což je pochopitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
18.8.15 23:57
  1. děkuji, fakt se zamyslím nad tím, že práce je fuj a budu raději na ÚP…ja se totiž živila úplně jako obyčejný smrtelník…jako člověk co zpracovával papíry :oops: :oops: :oops: ale hanba mi…hanba
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
19.8.15 00:18

@AchilleVolfoni naprosto s vámi souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.8.15 20:48

A vy znáte někoho kdo má u těchto společnosí, jako je provident a spol., že má někdo exekuci??? Já tedy ne…!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.15 08:05
@chatajack píše:
A vy znáte někoho kdo má u těchto společnosí, jako je provident a spol., že má někdo exekuci??? Já tedy ne…!!!

Zase nováček s jediným příspěvkem… :mrgreen: Exekuci do toho nemotej. To je blbost těch, co to víc jak 12 tydnu neplatí a i tak je exekucka za dlouho. Já zminuju jejich sileny uroky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
20.8.15 09:22

@admin by měl tuto diskuzi úplně smazat… je jasné kvůli čemu ta diskuze tady vznikla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
20.8.15 09:24

Zdravím,
diskuzi bych ponechala, může sloužit jako zdroj informací pro ty, kteří si k němu chtějí něco přečíst. Budeme ji však nadále kontrolovat, aby se tu neobjevovaly podezřelé nabídky.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
21.8.15 16:14

Ach bože, nebylo by lepší si těch pár tisíc půjčit od rodiny, nebo od známých?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
21.8.15 16:19
@chipsa píše:
Ach bože, nebylo by lepší si těch pár tisíc půjčit od rodiny, nebo od známých?

Nebylo… vždyť to jsou všechno uživatele, kteří mají 4 příspěvky, založenej účet předevčírem a roznášejí tu záměrně tyto informace a dělají si navzájem reklamu, jen by mě zajímalo co se z toho člověk zajímavého může dozvědět :think:… nu což no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
21.8.15 16:22
@Callipo90 píše:
Nebylo… vždyť to jsou všechno uživatele, kteří mají 4 příspěvky, založenej účet předevčírem a roznášejí tu záměrně tyto informace a dělají si navzájem reklamu, jen by mě zajímalo co se z toho člověk zajímavého může dozvědět :think:… nu což no :nevim:

Tady asi svůj problém nevyřeší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.15 19:34
@Callipo90 píše:
Nebylo… vždyť to jsou všechno uživatele, kteří mají 4 příspěvky, založenej účet předevčírem a roznášejí tu záměrně tyto informace a dělají si navzájem reklamu, jen by mě zajímalo co se z toho člověk zajímavého může dozvědět :think:… nu což no :nevim:
Účet mám rok…příspěvků jen něco málo přes deset. Proč? Protože píšu k tématům, které mě zajímají.
Z Vás smrdí těžký bolševismus… cenzura, napadání atd.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
21.8.15 20:06
@AchilleVolfoni píše: Účet mám rok…příspěvků jen něco málo přes deset. Proč? Protože píšu k tématům, které mě zajímají.
Z Vás smrdí těžký bolševismus… cenzura, napadání atd.

Prosím hlavně nemelte blbosti :roll: ztrapňujete akorát sebe :roll: bolševismus je mi hodně vzdálený, jste absolutně vedle :roll: jediné co ze mě může smrdět je empatie k lidem, kteří na to skočí :roll: ale vy nevíte absolutně nic! Tak prosím mlčte! Mlčeti zlato, držte se toho, pro vás to platí dvojnásob.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel