Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@MilijonDolarBejby píše:
ano, jsou solidní v jednání, to ano, ale úrok mají obrovský, to se na mě nezlob, to lichva je! Pujcis si 15 tisíc a splacis pres 30 tisíc. Slušní jsou, to ano, ale úrokem to lichvařina je
Bezhotovostní půjčka na 15 000,– celková částka k zaplacení 19 000,–.
@AchilleVolfoni píše:
Bezhotovostní půjčka na 15 000,– celková částka k zaplacení 19 000,–.
A za jak dlouho to musí byt splaceno?
@Callipo90 píše:
Tak tohle je reklama jako vyšitá, už je mi jasné proč tato diskuze vznikla…
Kdepak reklama. Měl jsem jedinou zkušenost s Providentem. Rozdíl možná bude v tom, že jsem částku splatil s velkým předstihem. Vrátili mi část úroků a nabídli půjčku novou, kterou jsem s díky odmítl, protože jsem neměl důvod si ji brát.
Jasně, něco jsem přeplatil, ale byl jsem s tím obeznámen při podpisu.
Je na každém jak se rozhodne a zdali mu to za to stojí. Problém je i v tom, že spousta lidí osloví např. PF (nebo jinou nebankovku) z naprosto nepochopitelných důvodů.
Je rozdíl když vypoví službu pračka a krátkodobá půjčka (např. 6000) tento problém vyřeší. Hodně lidí však po této půjčce sáhne naprosto bezdůvodně.
Lákadlo „snadných“ peněz je velké…jenže tyhle peníze je třeba vrátit.
A z druhé strany…obdivuju ty OZ.
@MilijonDolarBejby píše:
A za jak dlouho to musí byt splaceno?
10 měsíců tuším. Ten úrok je celkem normální, ale administrativu mají hodně vysokou. Což je pochopitelné.
A vy znáte někoho kdo má u těchto společnosí, jako je provident a spol., že má někdo exekuci??? Já tedy ne…!!!
@chatajack píše:
A vy znáte někoho kdo má u těchto společnosí, jako je provident a spol., že má někdo exekuci??? Já tedy ne…!!!
Zase nováček s jediným příspěvkem…
Exekuci do toho nemotej. To je blbost těch, co to víc jak 12 tydnu neplatí a i tak je exekucka za dlouho. Já zminuju jejich sileny uroky
@admin by měl tuto diskuzi úplně smazat… je jasné kvůli čemu ta diskuze tady vznikla…
Zdravím,
diskuzi bych ponechala, může sloužit jako zdroj informací pro ty, kteří si k němu chtějí něco přečíst. Budeme ji však nadále kontrolovat, aby se tu neobjevovaly podezřelé nabídky.
Monika
Ach bože, nebylo by lepší si těch pár tisíc půjčit od rodiny, nebo od známých?
@chipsa píše:
Ach bože, nebylo by lepší si těch pár tisíc půjčit od rodiny, nebo od známých?
Nebylo… vždyť to jsou všechno uživatele, kteří mají 4 příspěvky, založenej účet předevčírem a roznášejí tu záměrně tyto informace a dělají si navzájem reklamu, jen by mě zajímalo co se z toho člověk zajímavého může dozvědět
… nu což no ![]()
@Callipo90 píše:
Nebylo… vždyť to jsou všechno uživatele, kteří mají 4 příspěvky, založenej účet předevčírem a roznášejí tu záměrně tyto informace a dělají si navzájem reklamu, jen by mě zajímalo co se z toho člověk zajímavého může dozvědět… nu což no
Tady asi svůj problém nevyřeší ![]()
@Callipo90 píše:Účet mám rok…příspěvků jen něco málo přes deset. Proč? Protože píšu k tématům, které mě zajímají.
Nebylo… vždyť to jsou všechno uživatele, kteří mají 4 příspěvky, založenej účet předevčírem a roznášejí tu záměrně tyto informace a dělají si navzájem reklamu, jen by mě zajímalo co se z toho člověk zajímavého může dozvědět… nu což no
@AchilleVolfoni píše: Účet mám rok…příspěvků jen něco málo přes deset. Proč? Protože píšu k tématům, které mě zajímají.
Z Vás smrdí těžký bolševismus… cenzura, napadání atd.
Prosím hlavně nemelte blbosti
ztrapňujete akorát sebe
bolševismus je mi hodně vzdálený, jste absolutně vedle
jediné co ze mě může smrdět je empatie k lidem, kteří na to skočí
ale vy nevíte absolutně nic! Tak prosím mlčte! Mlčeti zlato, držte se toho, pro vás to platí dvojnásob.