Úvod
- Otevřená skupina
Pro maminky s termínem porodu v červenci 2017. :) Pojďte spolu sdílet radosti i strasti těhotenství a mateřství. :)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)
- Fotoalbum (28)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Úvod
Ahoj, pojďte se představit, jak daleko jste, kolik dětí už máte, třeba i odkud jste, jak budete chtít
Ať víme, s kým se bavíme ![]()
Já jsem podle kalkulačky dnes 4+4, na testech pomalu sílící čárky, tak snad budou v tomhle trendu pokračovat
Doma už mám osmnáctiměsíční slečnu, miminko je plánované, ale (stejně jako první) nečekaně rychlé, tak snad bude vše ok
Přítel o něm ještě neví, za 2 týdny má narozeniny, tak bych mu ráda dala dáreček, jestli to ovšem do té doby vydržím ![]()
Naposledy jsme tady měly super skupinku, kde jsme s pár holkama stále v kontaktu, tak třeba se to tentokrát také podaří ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj jsem ráda @its.my.life ze jsi založila skupinu také jsem nad tím přemýšlela ![]()
Tak už jedu dom. Břicho mě po té cestě tlačí je nafoukle jako balón. ale jsem šťastná ze jedu zase za manželem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za přijetí ![]()
@its.my.life. To jses dobrá, že to vydržíš dva týdny ![]()
Ja jsem to vydržela jen dva dny a musela jsem se to příteli říct ![]()
Měla jsem takovou radost, že nešlo si to nechat pro sebe ☺️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pettullina No, plán to byl dobrý, ale nevyšel mi… ![]()
Před chvílí jsme se trochu nepohodli a já se rozbrečela… Takže bylo jasno, na přímou otázku už jsem nemohla zapírat
Ale na jednu stranu jsem ráda, že je to venku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj a dekuji za prijeti, tak ja jsem ted podle kalkulacky 5+1 mam doma uz skoro 3 letou holcicku, miminko je neplanovane ale jsem rada a doufam, ze bude vse v poradku, na kontrolu bych se chtela objednat az tak za 2 tydny tak uvidim jak mi to vyjde, take vas semtam boli bricho?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Peeetha Ahoj, vítáme Tě ![]()
Take jsem v 5tt
a musím říct, že břicho mě bolí docela dost, hlavně po celem dnu v práci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pettullina Byl překvapený, ale (snad) příjemně
Ptal se, jestli je to jisté, a pak prohlásil, že fakt budeme muset koupit to větší auto… ![]()
@Peeetha Vítej
Zrovna dneska mě chvílemi břicho pobolívá, jinak kromě nateklých a bolavých prsou se mi zatím další neduhy vyhýbají… Kéž by to tak i zůstalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@its.my.life Tak to vypadá, že to vzal opravdu v pohodě ![]()
Holky a nepřijde vám, že by jste byly vic precitlivele nebo podrážděné?
ja jsem posledních pár dnů na odstřel
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
tak můj příběh je takový trošku hektičtější. Nevím, jestli tady, nebo v jiném tématu Jannetta psala, že jsou s manželem 13 let, ale my jsme s mým přítelem chvíli.. Teprve 5 měsíců. Od začátku ví, že neberu HA, ale přistupoval k tomu zodpovědně..
No.. Před dvěma měsíci jsme se přestěhovali do společného bytu, pořídili si pejska (se smíchem jsme všem říkali, že je to naše náhrada za dítě
)… A najednou MS nikde.. Koupili jsme těh. testy, ale výsledek negativní.. Oba jsme z toho byli smutní, ale neřešili to. Pak jsme přestali řešit ochranu.. V den, kdy jsem měla mít návštěvu u gynekoložky, s tím že si nechám vzít krev (MS zpoždění 14 dní), jsem začala krvácet.
Ochranu stále jsme stále neřešili. Pak byli dušičky a naše životy se ubírali normálním směrem.. Znáte to - občas to posezení s přáteli u sklenky alkoholu, oba kuřáci… Při jednom takovém posledním posezení jsem se opila (áno, přiznávám) s přítelovou moc dobrou kamarádkou. Smáli jsme se a já říkám, že tohle je určitě poslední sedánek, který spolu máme. Byl to den, kdy jsem měla dostat MS (sobota). V neděli mi nebylo moc dobře, přičítala jsem to alkoholu.
V pondělí, když jsem se probudila, říkala jsem si, že je něco špatně. Bolelo mě břicho jak před MS, tisíckrát citlivější prsa… Měla jsem oddělaný ještě jeden test, tak jsem si ho hned šla udělat. Byla na něm slabá čárka. Vůbec jsem nevěděla, co mám dělat… Okamžitě jsem se rozplakala. Po pár hodinách mi volal přítel a už podle hlasu se mě ptal, co mi je. Říkám že nic, ale že bych s ním navečer potřebovala hodit řeč. Byl naštvaný, že mu nechci říct, co mi je a položil mi bez rozloučení telefon. Po chvíli mi volal znovu a říká mi: „Tobě ten test vyšel pozitivně, že?“ No odkývala jsem to a znova se rozplakala.
Od té doby čárka víc a víc sílí. V pátek 18.11. večer na něm byla jasná i druhá čárka ![]()
Podle těhotenské kalkulačky nám vychází termín na 17.7.2017 (strašně krásný datum, chtěla bych, aby vyšlo ![]()
K doktorce jsem objednaná 5.12.2016, takže kromě sladkého dostane přítel do balíčku i fotku. Vychází to, že bych měla být začátek 9tt. Takže se srdíčkem již počítám na 100% - protože je to mé první těhotenství, tak nemám nervy na to, tam jít teď, aby mi řekla, že si není jistá, ať přijdu za dva týdny.
Jinak prďošek skoro nic nesnese…
Téměř po všem zvracím, jsem strašně citlivá na vůně/pachy, bolestivost podbřišku ustupuje, citlivost prsou je taková, že nesnesu ani podprsenku..
Jinak jsem celkově strašně přecitlivělá… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me take trochu boli prsa a ted jsem i docela hodne nachlazena
@Pettullina ja urcite, jsem protivna jak prdel
manzel je z toho trochu vedle, me to mrzi ale teda nejak to asi nedokazi ovladat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bydlime kousek od Ostravy. Chteli jsme mit vekovy rozdil 3roky, tak bude 2 a 3/4
povedlo se nam na poprve prvni den ovu hlenu. Uz dva dny pred MS jsem citila, ze je neco jinak. Bolelo me bricho jinak, spis pichalo na stranach a v zadech. Den pred MS jsem udelala test a byl duch. Ted bych mela byt 5+3 6tt. Na gyndu jdu jak budu 8+4 9tt, tak doufam, ze bude vse v poradku
citim se dobre, jen rano a vecer citim hodne bradavky a poboliva me podbrisek sem tam, ale neni to tak moc jako u prvniho tehu. Tak uvidime co prinesou dalsi dny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- tajnaholka , 3.8.25 17:20
- VerunkaSh , 20.6.24 22:35
- KTerezie , 20.3.22 19:49
- Peeetha , 17.6.21 12:54
- MonaSun , 6.4.21 07:59
- Soffii , 24.3.21 14:39
- Sloppy , 14.2.20 21:17
- vavsar , 16.12.19 18:09
- Vernika15 , 28.2.19 09:31
- Majenka87 , 24.6.18 18:39
- Martia007 , 9.4.18 15:21
- Jannetta , 31.10.17 13:08
- Smudlinka , 19.10.17 15:25
- Alkajduska , 21.9.17 08:46
- Anna33 , 6.9.17 11:42
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Vlastivěda čtvrtá třída.
- 3.6.26 05:46
- KKK85
- 1
Chronické problémy
- 2.6.26 21:33
- Amassakoul
- 2
Snažení o mimi - 1. Cyklus po vysazeni...
- 3.6.26 04:32
- nozu
- 18
Hodinky/náramek s GPS pro dítě
- 2.6.26 23:48
- Amalthea
- 9
Kognitivně behaviorální terapie...
- 2.6.26 23:11
- Dexter249
- 7
V levém vaječníku mi nedozrávají vajíčka....
- 3.6.26 05:19
- Kalouch
- 8
Nechci zůstat s přítelem protože…
- 3.6.26 05:31
- Kalouch
- 17
Cestovní taška ze Sportisima: Objevila...
- 3.6.26 05:37
- Betty MacDonald
- 9
Partnerova nevěra po 12letém vztahu
- 3.6.26 00:33
- jedno.devce
- 14
Neurologické vyšetření po porodu –...
- 2.6.26 21:32
- Anonymní
- 4
Nové příspěvky
Přesáhla sem 68 tisíc za rok při...
- 3.6.26 05:56
- Anonymní
- 90
Koupelna co se vám osvědčilo?
- 3.6.26 05:56
- Violass1
- 100
Milenky sem nová diskuze
- 3.6.26 05:51
- Andelskej_Satan
- 109489
Vlastivěda čtvrtá třída.
- KKK85
- 1
Manžel má v chatu s kolegyní nastavené...
- Teaveg
- 68
Cestovní taška ze Sportisima: Objevila...
- 3.6.26 05:37
- Betty MacDonald
- 9
Nechci zůstat s přítelem protože…
- 3.6.26 05:31
- Kalouch
- 17
Co dnes vaříte?
- 3.6.26 05:28
- Betty MacDonald
- 65339
V levém vaječníku mi nedozrávají vajíčka....
- 3.6.26 05:19
- Kalouch
- 8
Znáte dobrý vtip? Sem s ním!
- 3.6.26 05:14
- Betty MacDonald
- 43176