Úvod

• Otevřená skupina

Pro maminky s termínem porodu v červenci 2017. :) Pojďte spolu sdílet radosti i strasti těhotenství a mateřství. :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
114
29.11.16 13:09

Holky, me je tak lito ze z toho nemam poradnou radost. Je to porad tak rozpacite a jsem v jednom velkem stresu. Včera jsem mluvila s,,tatinkem'' prcka a porad si stoji za tim ze ho nechce a pridal jeste pecku ze v zadnem pripade nechce byt zapsan do RL :,(
Stydim se za to, ale obcas me napadne jestli by vazne nebyl lepsi potrat :( nevim jak to zvladnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
29.11.16 13:20

@Soffii Vím, že to musí být neskutečně těžké… Tvůj ex je s prominutím vážně kus vola… :? :? Zeptej se sama sebe - Byla bys teď, po tom, co jsi svojí lásku viděla na ultrazvuku, jak jsi viděla, že mu buší srdíčko. A věř, že mu buší jen pro tebe a jen kvůli tobě. Dokázala bys ho „zabít“??? Vážně?
Je to jen a pouze tvé rozhodnutí, ale uvědom si, jaká úskalí to potom přináší. Po interrupci už nemusíš nikdy otěhotnět… A to by ti za to stálo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
29.11.16 13:20

@Soffii Jsi silná holka!!! Ty to zvládneš!! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
29.11.16 13:33

My jsme to tedy řekli všem ještě před první kontrolou, protože to na mě spousta lidí poznala a nechtěla sem, aby to rodina veděla z drbu no :)
Ale původní plán bylo udělat jim pod stromek trička „babička, dědeček, prababička…“ no :D smůla.
Ale stejně bychom to nevydrželi :)

Jinak jsem od včera odpoledne nic nejedla, strašně málo piju a teď sem vysála a umyla nádobí a normálně sem si musela sednouty abych sebou netřískla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
29.11.16 13:41

@Soffii tohle je těžké rozhodnutí, ale je jen a jen na Tobě. Ty se s tím pak budeš vyrovnávat, ať už se rozhodneš jakkoli. A že „tatínek“ nechce být uveden v RL? A co si jako myslí blbeček? promiň za ten výraz, ale tohle mě vytáčí neskutečně. Když si to necháš nebuď blbá, do RL otce uvést musíš, pokud chceš nějaké přídavky a peněžitou pomoc v nouzi. A pokud s tím „tatínek“ nebude souhlasit, tak si může tak akorát pískat, nebo si nechat udělat testy (jestli si myslí že není jeho) které to akorát potvrdí a on chce nechce bude muset přispívat na výživné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
29.11.16 14:55

@KTerezie ja mam takovou malinkou firmu, delam nositka pro deti, nosici bundy a mikiny a tak ruzne :D
@Soffii je to tezke rozhodnuti ale myslim ze sama si musis rict jestli to zvladnes a mas silu. Uprimne ja bych se za nej rvala tim ze jsem prisla uz o par miminecek tak bych nemela srdce ho dat pryc. Myslim na tebe :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
29.11.16 15:08

Ja nemam strach jak to zvladnu byt sama s miminkem, mam strach ze nevyjdeme financne… Opakovaně se mi ted zda ze jsem s drobečkem na cekaci listine do azylaku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
29.11.16 15:17

@Soffii to máš v podvědomí a proto se ti to zdá. Co rodina? Rodiče to ví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
29.11.16 15:59

@Luccy-89 aha, tak to je príma. Ještě od Tebe budeme všechny nakupovat :)
@Soffii je to strašně těžké, ale to zvládneš! Znám holky samoživitelky a věř, že to jde zvládnout. Když jsem se ptala kamarádky, jestli by do toho šla znovu, tak říkala že ano, že jim je i bez blba tatínka mnohem líp i když nemůze s prckem na dovolenou k moři, ale „jen“ na Mácháč! A když by se ke mě takhle chlap choval, tak bych just chtěla alimenty a do RL bych ho napsala ;)
A mysli i na to, co rizkuješ případným přerušením (teď nemyslím psychiku a výčitky)…
Drž se! Safra a teď by ses ani neměla stresovat :,( aaachjooo, to je hrozný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
29.11.16 16:03

@Luccy-89 Jaká nosítka a bundy šiješ? :)

@Soffii Ani si nedovedu představit, jak to musí být těžké rozhodování… Ale věřím, že zvládnout se dá všechno. Holt si nebudete moct vyskakovat, nevím, jak jsi na tom s úsporami, jestli by ti rodina mohla pomoct, ať už tvoje, nebo jeho… A jak psala emmuulina, pokud ho do RL uvedeš, aspoň bude muset na prcka platit, ale zase ho bude moct vídat, když by si to náhodou rozmyslel… Věřím, že se rozhodneš správně ;) Já jsem si za poslední rok a půl, co je malá na světě, uvědomila spoustu věcí, potraty neodsuzuji, ale sama bych to nedokázala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
29.11.16 16:07

@Soffii neblazni :( tak je hloupej, jednou bude litovat… tomu nerozumim.. sex ano, a nasledky nikoliv? Ty to zvladnes, drzim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
29.11.16 17:04

Ono je to tak ze kdyz on nebude chtit, sama ho do RL zapsat nemuzu. K tomu jsou pak soudy po porodu k urceni otcovstvi a to jsem zvedava jak ustojim, takove tahanice…
Rodina to jeste nevi, nevim jestli oznamovat radostne k Vanocum nebo odevzdane uz ted..

Každopádně vam vsem moc dekuju za podporu, holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
29.11.16 18:37

@emmuulina ahoooj :) bydlíme v bohdanči a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
29.11.16 19:48

@Zuza_Nie33 @Soffii Myslim, ze to je na zvazeni jen Soffii, jak se k tomu postavi. Samozrejme po kazde operaci hrozi nejake riziko, ale po miniinterupci je jen v malo pripadech riziko, ze uz nebude mit deti. Na to kolik jich v nemocjici vykonaji, tak nemoznost mit znovu deti je opravdu hodne mala. Takze si to v klidu rozmysli, protoze vychovavat dite sama neni jednoduche. Ale je to kazdeho rozhodnuti a pak musi nest nasledky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3390
29.11.16 20:12

Ahoj holky, :mavam:

tak jsem se k vám přidala. Čekám svoje druhé dítko. Už mám 4 letého syna. Dvě čárky jsem objevila už před 3 týdny, na kontrole jsem byla před týdnem, ale zatím byla vidět jen malá 4mm tečka. Termín porodu mi vychází na 15.7. Zatím to moc nerozhlašuji, na prvního jsem si počkala tři roky a předcházelo mu několik potratů, ale doufám, že teď bude vše bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny