Úvod

• Otevřená skupina

Pro maminky s termínem porodu v červenci 2017. :) Pojďte spolu sdílet radosti i strasti těhotenství a mateřství. :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
149
29.11.16 20:59
@Evik.85 píše:
@Zuza_Nie33 @Soffii Myslim, ze to je na zvazeni jen Soffii, jak se k tomu postavi. Samozrejme po kazde operaci hrozi nejake riziko, ale po miniinterupci je jen v malo pripadech riziko, ze uz nebude mit deti. Na to kolik jich v nemocjici vykonaji, tak nemoznost mit znovu deti je opravdu hodne mala. Takze si to v klidu rozmysli, protoze vychovavat dite sama neni jednoduche. Ale je to kazdeho rozhodnuti a pak musi nest nasledky…

To máš pravdu. Rozhodnutí je pouze na Soffii. Ja jen ze je mi to hrozně líto.
Ale at už se rozhodne jakkoliv, tak hlavně at je šťastná :) A svým rozhodnutím si je 100% jistá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
29.11.16 21:07

@Soffii je to tezke rozhodnuti :,( ale zvladnout se to da, ja mam dve sestry a obe si meli deti hodne brzy v 17 letech v podstate si uzily a bylo z toho miminko, v obouch pripadech se na ne chlap vyprdl hodne jsem jim pomahali, hlavne moje mamka ted jsou uz vetsi maji 7 a 8 let ale nemenily by. drz se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
29.11.16 22:24

@Smudlinka ahoj a vítej! V kolikátém jsi tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
29.11.16 23:05

Holky, teď sem se docela lekla :O
V poslední době nepiju nic jiného než čaj. Nevím proč, ale ničím jiným tak dobře žízeň neuhasím. Vypiju klidně 2l denně a teď sem si všimla, že zelený čaj je údajně pro těhu nevhodný. Když já piju jen ten posledních pár dnů.
Nevíte, co je na tom pravdy? :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
30.11.16 07:12
@popc0rn píše:
Holky, teď sem se docela lekla :O
V poslední době nepiju nic jiného než čaj. Nevím proč, ale ničím jiným tak dobře žízeň neuhasím. Vypiju klidně 2l denně a teď sem si všimla, že zelený čaj je údajně pro těhu nevhodný. Když já piju jen ten posledních pár dnů.
Nevíte, co je na tom pravdy? :/

To jsem četla také, z několika zdrojů. Taky jsem teď hodně čajová, ale snažím se každý čaj zapít stejným množstvím vody a střídat ovocný, zelený a těhotenský ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
30.11.16 07:12

@popc0rn Ahoj zelený čaj obsahuje tein, něco jako kofein, koukni třeba kolik teinu má ten který pijes..my zelený čaj pijeme hodně taky, ale našla sem si na stránkách manutea.cz čaj který ho má malí nebo nic..to je třeba sencha bez kofeinu nebo zkus zelený roibos, chutná úplně jako zelený ale v roibosu není tein vůbec žádný.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3390
30.11.16 08:12

KTerezie - podle ms v 8tt, ale myslim, ze spis bude mimi mladsi, dr. pred tydnem rikala, ze odpovida 6tt, takze jsem spis 7tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
30.11.16 08:35

Ahojky holky, spis se obracim na ty, ktere uz doma jedno ditko mate :lol: muj dotaz zni, po jake dobe jste se vracely do prace :D diky moc a hezkou stredu vsem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
30.11.16 08:58

@Alkajduska no ja se mela vratit v rijnu 2017 ale jaksi uz to neklapne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
30.11.16 09:05

@Luccy-89 :D to asi ne :lol: dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3390
30.11.16 09:17

Alkajdusko - ja pracovala od pulroka maleho na polovicni uvazek prevazne z domova, do puvodni prace jsem se na pul uvazku vratila, kdyz byly malemu dva a k tomu jsem mela praci z domova, naplno jsem se vratila do prace, kdyz byly malemu 2 a trictvrte, maly chodil od dvou let do miniskolky a pak ho v necelych trech vzali do skolky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
30.11.16 09:37

@Alkajduska Já taky budu navazovat, ale bylo to tak v plánu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
30.11.16 10:44

@Relax00 já jsem z Hradiště :)
@Alkajduska já se vrátila do práce když malé byli dva roky, nebylo to v plánu, ale okolnosti mě donutili. Malá šla do miniškolky, posléze pak ve 2 a 3/4 do státní školky. Pracovat budu i teď, mateřskou si moc neužiju, mám firmu a ta se sama vést neumí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
30.11.16 11:04

@Smudlinka ahojky, diky. Zvladala si? Nelitujes? Ja premyslim, ze bych se taky chtela vratit po pul roce. Muzu pracovat z domova, jen ted se mi to mluvi, otazkou je jak bude spolupracovat miminko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
30.11.16 11:06

@emmuulina diky za info :D premyslim o tom :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů