Úvod

• Otevřená skupina

Pro maminky s termínem porodu v červenci 2017. :) Pojďte spolu sdílet radosti i strasti těhotenství a mateřství. :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1491
27.11.16 12:14

@Soffii presne tak to mam i ja :lol: byla jsem 14.11. Na preventivce a dr riakala teda pekne to tam mate pripravene vypada to na ranne tehotenstvi ale tatim neni nic videt 3 dny na to jsem mela dostat ms a testila jsem az 24.11. :D ve ctvrtek 1.12. Jdu na KO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
27.11.16 13:21

Krásnou a pohodovou neděli :) mě krom mírného pobolivani břicha a občas žaludek na vodě nic není. Na KO jdu 5.12. se asi nedočkáme :lol: zatím to nikdo neví a daří se to úspěšně tajit. I když zrovna teď mají snad všechny kamarádky narozky a já jsem zvana na oslavy, včera jsem se vymluvila za musím brzo rano pryc, tak jsem si nedala ani sklenku a příští víkend slavi další kamarádka :roll: Rodině to řekněme na Vánoce a zbytku až po 12tem týdnu. Nekupuji zatím nic a začnu až budu znát pohlaví. doma mám holku a po ní spoustu krásného oblečení a pokud to bude kluk tak začnu až pak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
27.11.16 13:41

@emmuulina paní tak to je pech ze musíš chodit na oslavy. Já mám příští týden zabíjačku s manželovou rodinou a porad přemýšlím jestli tam jet. Rada bych stala při manželovi a pomáhala, ale nevím jestli to dám celý den na nohách a ještě ty výpary s prasete už teď se mi dělá na zvracení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
27.11.16 16:21

@emmuulina S těmi oslavami ti to nezávidím, já naštěstí když někam jdeme, tak řídím, tak se aspoň mám na co vymluvit. :mrgreen: Rodině to taky plánujeme říct na Vánoce. Každopádně už bych chtěla, aby bylo 7.12., to mám první kontrolu u dr, a momentálně mám pocit, že snad ani nejsem těhotná. :? Přestalo mě bolet břicho, ani prsa už moc necítím, jsem akorát hrozně moc unavená. Chvílemi si normálně přeju, aby mi bylo špatně, abych konečně měla pocit, že se ve mě něco děje. :mrgreen: Protože teď mi to připadá, jako bych si to těhu vymyslela… :think: Jinak nákupy taky plánuji, až budeme znát pohlaví. :) Už aby to bylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
27.11.16 16:39

@KTerezie a krome tesení jsi nervozní? já mám pocit, že se asi nedočkám a mám strach, že mi ani neřeknou nic co by, e ukldinilo, protože je docela brzy, ale všimla jsem si, že kazdý doktor vidí srdíčko jindy tak se uklidnuji, že když tam už je, třeba ho i najde… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
27.11.16 16:40

Holky a co by jste spíše chtěli holčičku nebo chlapečka? Samozřejmě ať je mimi zdravé ;)
Já bych chtěla holčičku ať nemusíme vysvětlovat výběr jmen pro kluka. Protože kdybychom měli kluka tak bychom měli dát jméno po manželovi, taťkovi a dědovi. A já mám ráda odlišnost a originalitu…ale jak jsem psala hlavně ať je zdravé :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
27.11.16 16:43

@Jannetta No já bych chtěla radši holčičku, ale přítel zase kluka, který by dostal jméno po přítelově dědovi (a zároveň po příteli). Ale souhlasím, hlavně ať je mimčo zdravé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
27.11.16 16:56

Ty blaho nad tim jsem jeste nepremyslela :mrgreen: je mi zle stejne jako jsem cekala nasi malou ale zase se mi dnes zdalo o dvojkach holkach tak nevim nevim :lol: pohlavi jsme se dozvedeli v 17tt v Gennetu ve 12 tt slo videt neco malo ale nebylo to 100% jiste. Chtela bych parecek ale hlavne aby bylo prte zdrave. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
27.11.16 17:31

@Jannetta ja bych chtela holcicku, manzel kluka :D jmena uz mame vybrana :D ale presne, hlavne at je to zdrave… a uz si mazete brisko? Nebo je na to jeste cas.. nechci strie.. nelibi se mi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
27.11.16 17:51

@Alkajduska ja mazala poctive cele minule tehotenstvi a desne mi porupalo bricho v porodnici takze uz na to nejak nehraju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
27.11.16 18:06

@Luccy-89 a čím je nejlepší si ho mazat když opomenu ze ti to může porupat u porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
27.11.16 19:12
@Jannetta píše:
Holky a co by jste spíše chtěli holčičku nebo chlapečka? Samozřejmě ať je mimi zdravé ;)
Já bych chtěla holčičku ať nemusíme vysvětlovat výběr jmen pro kluka. Protože kdybychom měli kluka tak bychom měli dát jméno po manželovi, taťkovi a dědovi. A já mám ráda odlišnost a originalitu…ale jak jsem psala hlavně ať je zdravé :kytka:

Asi o trosicku vic bych chtela holcicku, ale oboje pohlavi maji neco do sebe, takze je mi to finalne jedno :) Ale musim rict, pokazdy kdyz si predstavuju, jaky to bude, vidim kluka… Tak treba nejaky tuseni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
27.11.16 19:55

@Jannetta mazala jsem kokosovym olejem, elastiQ, a z dm Mama s olivovym olejem, jobobovym olejem atd fakt jsem vyzkousela hodne ale mame to dedicne ze se nam delaji jizvicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
27.11.16 21:26

Holky. Vážně závidím všem, kterým je dobře, ze o těhotenství ani neví. Chce se mi zvracet i když projedeme dírou v silnici a nezvládám ani rychlejší jízdu. A to jsem byla jejím milovnikem. Zlaticko mi dává dost zabrat… :)
Celkově me těhotenství strašně vycerpava… :(
My to chceme oznámit az na Vánoce, ale zatím nevím nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
27.11.16 23:06

My chceme oba dva holčičku no, ale se jménem je problém :D
Jinak bříško ještě nemažu, zatím neroste, takn dle mě není proč, ale prsa promažu vždy, když si vzpomenu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny