Hypnogen na spaní
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Dr i v rámci karantény za sebe má záskok.
Snažíš se nelegálně přes internet koupit návykové látky - ano, hypnogen je návykový.
Raději si od záskoku nech předepsat třeba trittico.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aduš8 protože není nic lepšího než během padnemie chodit na pohotovost pro klepky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ou to byla trošku Ironie, pochybuji, že tam půjde. Stejně tak, jako že je opravdu potřebuje…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aduš8 tam už jsem byla a odtud mě vyrazily, že mám zajít ke své dr. Je hezký jak vidíte do lidí a jak jste velmi inteligentní, že hned odsuzujete. Nebojte i na vás se vaří voda, za to, že odsoudite člověka anizbyjste o něm něco zjistila ![]()
- Citovat
- Upravit
Hele možná je to šance, jak se toho zbavit. Hyponogen je hnusně návyková látka, dej si ho na půlky a pak vysaď. Ty si opravdu léčíš deprese, čím? kdyžtak kontaktuj RIAPS https://www.csspraha.cz/…icka-podpora
jestli jsi fakt nemocná, tak by bylo lepší s léčbou teď nelaborovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych teda tuhle sr*cku do sebe už v životě nedala. Doktor mi to předepsal na spaní, protože nemůžu spát kvůli stresu z maturit. První den mi to pomohl, ale druhý den, kdy jsem si to vzala se dostavili vedlejší účinky. Počínaje hysterickým pláčem a ochabnutím svalstva konče halucinacemi, kdy jsem málem vyskočila z okna. Dokud mi to doma nepomohli vyzvracet byla jsem na pokraji svých sil.
Chápu, že tohle někomu pomůže, ale je to vysoce návyková látka nehledě na to, že i v příbalovém letáku je napsáno, že zvyšuje počet sebevražd,
- Citovat
- Upravit
Prosím není tu někdo v Praze, kdo by mě podaroval (prodal) pár tablet Zolpidemu či něčemu jinému na spaní? Vím, že to je na předpis a že by se to nemělo, ale jsem v těžkém rozchodu a lékařka mě napsala malé platíčko cca 14 dní zpět s tím, že až doberu si mám ještě zavolat o recept. Já to neudělala, protože jsem zrovna měla dva tři dny kdy jsem spala dobře a tedka má až do dalšího týdně dovolenou. Zástup nemá. Já už od soboty skoro vůbec nespala. Není tu někdo, kdo by byl ted v Praze a kdo by měl navíc pár tablet? Mohu zaplatit případně v pondělí 16.12. z receptu vrátím.
A je mě jasné, že tenhle příspěvku tady vyvolá vlnu nenávisti, ale opravdu ted nevím kam se obrátit. Sdílím to více diskuzí pro větší dosah. Pak smažu. Nenašel by se tu někdo, kdo by mě zachránil?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosim nemate tady nekdo hypnogen, dr ma 3 tydny dovolene a ja v depresich bez něj neusnu mám poslední 4 tablety. A potřebuju jich aspoň 8. Zaplatím. Prosim.