UZ bez známek těhu

2292
13.12.10 13:14

UZ bez známek těhu

Ahoj,poptřebuju poradit nebo spíš utěšit.8,11,jsem měla poslední ms,8,12 už nic dva testy mamatest pozitivní,dr řekl že jsem těhu,ale dnes jsem byla na ultrazvuku(vaginálním)a tam dr nic neviděl,nabral hcg,a mám přijít ve středu a tyky mi nabere hcg.co si o tom myslíte..stalo se to už některý u vás??Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Marry11
13.12.10 13:17

počki nechápu jak ti dr mohl říct že si těhu když ti dělal ulz asi dnes?Nebo to nechápu jak to myslíš. Já měla poslední ms 8/11 a na ulz byla jakási bublinka :lol:

• Citovat
  • Upravit
2292
13.12.10 13:23

On ten muj dr nemá uz,minuly tyden mě vyšetřoval a ještě mi říkal že se uhnízdilo nejspíš napravo že tam je to hodně prosákly,a dneska jsem byla v nemocnici na uz u jiného dr a ten mi řekl tohle a měla bych být 5+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6284
13.12.10 13:25

asi z testu hcg v krvi.. Nu s tím nic nevymyslíš, prostě musíš počkat, jak to dopadne. Možností je víc, buď je ještě brzo na to vidět něco na UTZ, nebo se těhotenství samo vytratilo, nebo je mimoděložní. Dr. teď z hcg zjišťuje, zda hodnota stoupá jak má. Pokud ano, pak zopakuje UTZ, v 6. - 7.tt už na něm rozhodně něco uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6284
13.12.10 13:26

A neviděl ani váček? Ten by tam myslím měl být vidět už teď.. Ale někdy stačí třeba jen pár dní a vše je jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.10 13:27

Já to měla trochu komplikovanější, kojím, takže PM před 2ma lety. Test pozitivní, na UZ nic (jen sinější sliznice). Dr nevěděla, jestli je to tím, že jsem na začátku těhu nebo je to starší zamlklé, poř. mimoděložní. Poslala mi na hcg, prý podle jedné hodnoty moc nepozná, ledaže by bylo na tisíc, to by už něco vidět měla. Pak jsem šla za dva dny ještě jednou a když se zdvojilo, bylo to OK. další Uz po 14 dnech už viděla i srdíčko. Zpětně zjistila, že jsem byla cca 4týdny a 5 dní po PM a to ještě nic vidět nemusí (záleží i na kvalitě UZ). Myslím, že tobě to vychází skoro stejně, tak může být všechno OK.

• Citovat
  • Upravit
Marry11
13.12.10 13:27

no řeknu ti to ještě takto:
ono záleží kdy to mimčo začne produktovat to hcg.
Měli jsme ms stejnou i třeba ovulaci 14den.

ale mně třeba se usadil už 5tý den a začal se tam roztahovat a produkovat.
A tobě třeba až 9 tý den takže máš jednotek ménně a ménně jde vidět.
Rozhodně negativně bych to neviděla fakt já byla s prvním dítětem an první kontrole 8+5 moje bývala mudra mně takto pozvala. Šla jsem si na krev a poslední hodnota bla 3000 jednotek.
Víc jsem nevěděla.

• Citovat
  • Upravit
2292
13.12.10 13:28

to jsem právě chtěla vědět jestly je možný že je to v 5 týdnu ještě brzy,já se přes ty slzy zapoměla na spoustu věcí zeptat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
13.12.10 13:29

Ahoj, myslím, že je brzy. Můj doktor říkal, až bude pozitivní test, počkat 2 týdny a pak vyrazit.. Byla jsi podle mě moc rychlá :) Za 2 týdny bude jasno.. Držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
13.12.10 13:31

no já bych se měla vysledek dnešního hcg dozvědět každou chvíli tak jsem napnutá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6284

v 5. týdnu určitě může být ještě brzy, taky mohla být zpožděná ovulace a jsi ještě míň.. vyčkej a uvidíš, jak bude hcg stoupat. Lepší je na UTZ až tak 14 dní po zpoždění. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
katule9 píše:
to jsem právě chtěla vědět jestly je možný že je to v 5 týdnu ještě brzy,já se přes ty slzy zapoměla na spoustu věcí zeptat :cry:

pátý týden je hranice. problém je, že tady jeden den sem, jeden den tam rozhoduje o tom, jestlu už vidět je. klidně jsi mohla mít ovulaci o dva dny dýl a všechno je jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
13.12.10 13:34

moc vám děkuju trochu jste mě uklidnily,uvidíme jak to dopadne určitě vám napíšu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.12.10 13:39

Buď klidná, v 5.týdnu je opravdu ještě brzy na to, aby lékař něco viděl. Navíc záleží i na kvalitě samotného přístroje. Lepší je chvíli počkat a jít k lékaři trošku později, aby na tom UTZ. už bylo skutečně něco vidět. Teď stejně budete tak dva týdny čekat a pak už na UTZ. určitě mimísek vidět bude. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
13.12.10 13:40

:kytka: Určitě jak radily i holky bych počkala.
Hodně štěstí a pevné nervy… a slzy utřít a myslet pozitivně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky