Žaludeční křeče

5055
12.12.10 20:37

žaludeční křeče

Ahoj, jsem 19+1tt a uz druhy den me dost suzuji krece v zaludku, je to dost neprijemne. Mel jste nekdo neco podobneho? myslim si, ze je to mimco, jak se roztahuje, ale nejsem si vubec jista. Jestli jste s tim mel nekdo zkusenost, budu rada, kdyz se podelite.
Diky.
 Miri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4333
12.12.10 22:14

Ahojky, já měla podobné obtíže, bylo to fakt horší než porod, křeče v břiše střílející do zad, trochu jsem podezírala žlučník. Dr. mi řekla, že to budu mít nejspíš střevní infekci a ať si 2× denně dělám smectu, a když to bude nevyhnutelné tak 1 nospu na bolest. Podotýkám neměla jsem ani průjem ani jsem nezvracela, bylo to okolo půlky těhotenství. Bohudík to samo zmizelo, jestli zásluhou smecty nebo diety, kdy jsem byla jen na sucharech netuším, ale zkusit to můžeš. Držím palečky ať tě to brzo pustí. Mě bolí dneska žaludek celej den a není to žáden med. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5055
13.12.10 11:09

Ahoj Mysko, diky za radu. Dnes uz je to kupodivu lepsi…obcas ta krec prijde, ale rozhodne lepsi nez o vikendu…jak pises horsi nez porod hehe i kdyz ani to nevim jak boli jeste :)
tak snad to prejde uplne.
A at to tobe prejde taky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
13.12.10 13:20

Ahojky..to mi připomíná mě..měla jsem šílený křeče v žaludku,který pak postupovaly až do střev,až mě donutili jet na pohotovost.Nakonec mi píchli „nospa“na uvolnění s tím,že jsem udělala dietní chybu v těhotenství-to jsem měla jen vývar od mamky. Teď začínám 6 měsíc a ještě se to občas objeví,myslím si,že jsem měla zničený žaludek z nevolností na začátku,překyselení,štávy prostě hrůza.Radši se vyhýbám cibuly,česneku,kořeněným jídlům..tohle mě donutilo jíst zdravě :) ,Ale bylo to peklo. Pomáhal mi glycerínový čípek a nospa prášek,paralen,aby se to uvolnilo..hezky vše už od spoda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5055
13.12.10 15:56

Diky za radu…taky jsem si dala ted dietku, tak snad to pomuze…a ani se mi nejak nezdalo, ze bych jedla nezdrave…holt jak rika moje sestra, ne nadarmo se tomu rika „jiny stav“.
ted jen doufat, ze to prejde uplne a bude dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5055
14.12.10 09:08

no tak vcera vecer uz to bylo ale moc......bolest strasna…tak dnes jsem si koupila ty glycerinovy cipky a uz se tesim z prace domu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
14.12.10 23:21

Miri, ano a o něco málo tt dřív.
Já teda nemám vše ok, ale dr. mě ujistila, že slinivka i žlučník jsou ok, a že to je jen ten můj žaludek (+ něco okolo), že se jen mění v těle kdeco, něco mechanicky tlačí, něco chemicky jinak (hormony), stačí stres, psychická námaha, fyzická námaha… A že se nějakým potížím (já osobně) úplně nevyhnu.
A taky že je jedno, co jím (spoustu věcí nejím dávno + těhu, takže už předtím jsem jedla totálně dietně, a stejně…)
Jestli Tě to nebude trápit dýl v kuse a nějak moc, tak bych to neřešila, jedla na co mám chuť, spíš po menších dávkách a přidat si.
Rýže, mrkev (vařená nebo strouhaná), banány, piškoty, rohlík, zvláštní, máslo jsem většinou dala.
No a po týdnu potíží bylo trochu líp a teď jím jak zjednaná (co do množství i repertoáru - na moje skromnější poměry).
Tak uvidíš. Ať je líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5055
15.12.10 10:43
mawi píše:
Miri, ano a o něco málo tt dřív.
Já teda nemám vše ok, ale dr. mě ujistila, že slinivka i žlučník jsou ok, a že to je jen ten můj žaludek (+ něco okolo), že se jen mění v těle kdeco, něco mechanicky tlačí, něco chemicky jinak (hormony), stačí stres, psychická námaha, fyzická námaha… A že se nějakým potížím (já osobně) úplně nevyhnu.
A taky že je jedno, co jím (spoustu věcí nejím dávno + těhu, takže už předtím jsem jedla totálně dietně, a stejně…)
Jestli Tě to nebude trápit dýl v kuse a nějak moc, tak bych to neřešila, jedla na co mám chuť, spíš po menších dávkách a přidat si.
Rýže, mrkev (vařená nebo strouhaná), banány, piškoty, rohlík, zvláštní, máslo jsem většinou dala.
No a po týdnu potíží bylo trochu líp a teď jím jak zjednaná (co do množství i repertoáru - na moje skromnější poměry).
Tak uvidíš. Ať je líp.

diky za odpoved Mawi…vcera jsem vyzkokusela glycerinove cipky…a trochu se mi ulevilo.....ted se snazim jist opravdu po malych davkach, aby to zaludek stihal.....a snad uz to bude dobre…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vladimír8464848
16.9.11 08:28

vladimír

je mi 12 let mam to samý a nevim co mam dělat vždy když mě začne píchat v žaludku tak potřebuju na wc ale mám průjem :-( :cry: pls poraďte

• Citovat
  • Upravit
wlcatko
2.8.13 14:29

Prosim o pomoc

Ahoj chtela jsem se vas zeptat jestli nekdo ma takovy problem jako ja…Jsem v 8 mesici tehotenstvi a asi pred 3 mesici mi zacali zaludecni krece prvne to bylo mirne ale ted je mam kolem 2-3 hodin v kuse…Uz jsem z toho vycerpana kdyz mam ty krece tak i zvracim.
Mate nekdo stim zkusenosti???

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí