Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jsem 36tt a dnes ráno mi začali bolet záda je to taková tupá bolest v kříži a přehází to až do stehen, vana pomohla na chvilku jinak je to skoro v kuse co to může být? někdy to bolí dost někdy méně
muze to byt zacinajici porod.Pokud jsis dala vanu a nepomohlo tak je to z nejvetsi pravdepodobnosti porod.
Zkus stopovat intervaly.
Vzhledem k tomu, že se ti to po vaně nijak víc nerozjelo a na chvilku to přestalo, tipovala bych to spíš na poslíčky…
já takhle měla porod, strašná bolest sedum hodin, tj křížové bolesti, nevím co jsou stahy jen mě celou dobu strašně bolela záda a prcek přišel na svět ![]()
Taky cico,já jsem taky žádné stahy necítila,přes ty šílené křížové bolesti,skoro celou noc..
Druhý porod byl skoro bezbolestný,normálně stahy,oproti prvnímu leháro ![]()
Ale u toho prvního jsem začala mít kříž.bolesti taky asi měsíc předem,takové poslíčky,asi obden…takže to být zač.porod může být,ale nemusí.. ![]()
Tak já měla křížové bolesti taky asi měsíc před porodem co dva-tři dny,každej říkal jak už budu rodit a pak jsem ještě dva týdny přenášela
Takže může to být k porodu a nemusí.. ![]()
já to mám dnes úplně celý den přestane to možná na pár minut a nejlíp mi je když stojím, protože když si sednu tak to bolí víc a intezivně
Ivi nechce sjet do porodky??
ja rodila s krizovyma bolestma a kdyby mi nepraskla voda tak nevim ze rodim.Boelst stala obcas prestala.
Asi by to chtělo jemnou masáž na uvolnění-od někoho,kdo tomu rozumí… ![]()
Zdravím…maminy, mohla bych poprosit ty, které to zažily, aby mi popsali křížové bolesti, bolesti zad spojené s porodem…? Všude čtu, že je měly, ale nepopisují je, nebo je popisují jako kontrakce a to taky nevím jaké to je - první syn CS. Děkuji moc!
Ahoj, nevim, jak se dá popsat bolest. 2 dny před porodem mi bolest vystřelovala do kříže, pak od půl 8 od večera až do 3.45, kdy jsem porodila jsem cítila bolesti v kříži. Dá se na to zapomenout, ale nic moc zážitek to nebyl:-)
Hrozné, lepší nezažít
Prostě tě šíleně bolí záda v křížové oblasti… víc se to asi popsat nedá
u mě možná, jak kdyby mně tam někdo vrazil nůž a otáčel jím…
@X-333
nejak me nenapada jak popsat bolest ![]()
mela jsem krizove u obou porodu, mela jsem v podstate jenom ty krizove az do doby kdy jsem byla hodne otevrena. zpocatku stejna bolest, jak kdyz boli normalne zada, ale proste v krizi a postupne to prichazelo a odchazelo a stupnovalo se to.
@lennca píše:
Hrozné, lepší nezažítProstě tě šíleně bolí záda v křížové oblasti… víc se to asi popsat nedá
u mě možná, jak kdyby mně tam někdo vrazil nůž a otáčel jím…
no tak z toho vyplyva, ze to je u kazdeho jinak. protoze ja mela spis tupou „vseobjimajici“ bolest, nic ostreho.
takze to zakladatelce asi ve vysledku nepomuze ![]()
@Ali-Ali píše:
no tak z toho vyplyva, ze to je u kazdeho jinak. protoze ja mela spis tupou „vseobjimajici“ bolest, nic ostreho.
takze to zakladatelce asi ve vysledku nepomuze
no, ono těžko popsat bolest. Já jen vím, že je mám od porodu každý měsíc před MS, předtím jsem to v životě nezažila