Křížové bolesti ke konci těhotenství

139
12.12.10 12:33

křížové bolesti

jsem 36tt a dnes ráno mi začali bolet záda je to taková tupá bolest v kříži a přehází to až do stehen, vana pomohla na chvilku jinak je to skoro v kuse co to může být? někdy to bolí dost někdy méně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
12.12.10 12:41

muze to byt zacinajici porod.Pokud jsis dala vanu a nepomohlo tak je to z nejvetsi pravdepodobnosti porod.
Zkus stopovat intervaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
12.12.10 12:56

Vzhledem k tomu, že se ti to po vaně nijak víc nerozjelo a na chvilku to přestalo, tipovala bych to spíš na poslíčky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
12.12.10 14:18

já takhle měla porod, strašná bolest sedum hodin, tj křížové bolesti, nevím co jsou stahy jen mě celou dobu strašně bolela záda a prcek přišel na svět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
12.12.10 14:27

Taky cico,já jsem taky žádné stahy necítila,přes ty šílené křížové bolesti,skoro celou noc.. :roll: Druhý porod byl skoro bezbolestný,normálně stahy,oproti prvnímu leháro :mrgreen:
Ale u toho prvního jsem začala mít kříž.bolesti taky asi měsíc předem,takové poslíčky,asi obden…takže to být zač.porod může být,ale nemusí.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
12.12.10 15:00

Tak já měla křížové bolesti taky asi měsíc před porodem co dva-tři dny,každej říkal jak už budu rodit a pak jsem ještě dva týdny přenášela :roll: Takže může to být k porodu a nemusí.. :think:

• Citovat
  • Upravit
139
12.12.10 17:44

já to mám dnes úplně celý den přestane to možná na pár minut a nejlíp mi je když stojím, protože když si sednu tak to bolí víc a intezivně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
12.12.10 19:08

:think: :think: Ivi nechce sjet do porodky??
ja rodila s krizovyma bolestma a kdyby mi nepraskla voda tak nevim ze rodim.Boelst stala obcas prestala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
12.12.10 19:09

Asi by to chtělo jemnou masáž na uvolnění-od někoho,kdo tomu rozumí… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
13.1.14 22:15

Zdravím…maminy, mohla bych poprosit ty, které to zažily, aby mi popsali křížové bolesti, bolesti zad spojené s porodem…? Všude čtu, že je měly, ale nepopisují je, nebo je popisují jako kontrakce a to taky nevím jaké to je - první syn CS. Děkuji moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
13.1.14 22:21

Ahoj, nevim, jak se dá popsat bolest. 2 dny před porodem mi bolest vystřelovala do kříže, pak od půl 8 od večera až do 3.45, kdy jsem porodila jsem cítila bolesti v kříži. Dá se na to zapomenout, ale nic moc zážitek to nebyl:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
13.1.14 22:21

Hrozné, lepší nezažít :( Prostě tě šíleně bolí záda v křížové oblasti… víc se to asi popsat nedá :nevim: u mě možná, jak kdyby mně tam někdo vrazil nůž a otáčel jím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
13.1.14 22:23

@X-333
nejak me nenapada jak popsat bolest :D
mela jsem krizove u obou porodu, mela jsem v podstate jenom ty krizove az do doby kdy jsem byla hodne otevrena. zpocatku stejna bolest, jak kdyz boli normalne zada, ale proste v krizi a postupne to prichazelo a odchazelo a stupnovalo se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
13.1.14 22:24
@lennca píše:
Hrozné, lepší nezažít :( Prostě tě šíleně bolí záda v křížové oblasti… víc se to asi popsat nedá :nevim: u mě možná, jak kdyby mně tam někdo vrazil nůž a otáčel jím…

no tak z toho vyplyva, ze to je u kazdeho jinak. protoze ja mela spis tupou „vseobjimajici“ bolest, nic ostreho.
takze to zakladatelce asi ve vysledku nepomuze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
13.1.14 22:27
@Ali-Ali píše:
no tak z toho vyplyva, ze to je u kazdeho jinak. protoze ja mela spis tupou „vseobjimajici“ bolest, nic ostreho.
takze to zakladatelce asi ve vysledku nepomuze :lol:

no, ono těžko popsat bolest. Já jen vím, že je mám od porodu každý měsíc před MS, předtím jsem to v životě nezažila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí