Cestování v 36. tt

Anonymní
12.12.10 11:32

Cestování v 36. tt

Ahoj, ráda bych znala Váš názor a zkušenosti. S manželem bychom rádi strávili Vánoce u rodičů, kterí žijí 300 km od nás. Jeli bychom autem - já jako spolujezdec. Tou dobou budu v 36. tt. Těhotenství jen bez problémů. Plánujeme se tam zdržet cca 3 dny. Co si o tom myslíte? Není už 36. tt na cestování pozdě? Děkuji za Vaše zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8413
12.12.10 11:49

Tak na lítání už to není, ale autem…proč ne.
Pro jistotu bych si pozjišťovala porodnice po cestě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
12.12.10 12:16

no já osobně bych se na to už vybodla. I když je těhu v pohodě, v každém případě už je to dost nepříjemné sedět tak dlouho. Jasně, že byste asi udělali přestávky, ale za sebe říkám (zítra začínám 31.tt) - já jsem ráda, že lezu ven z auta po půl hodině. Ale taky záleží na autě-my máme Felicii a ta je dost nízká, takže jsem tam hodně skrčená.Udělej jak myslíš, ale já myslím, že v tomto týdnu už je možné všechno a aspoň bych si teda jak píše předchůdkyně pozjišťovala porodnice po cestě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
12.12.10 12:33

Hlavně je dle mě důležité zvážit rizika počasí a podmínek na cestování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21539
12.12.10 12:46

pokud se cítíš dobře a nic nenasvědčuje předčasnému porodu, tak klidně. jen ti to bude asi dost nepohodlné. ale fakt záleží na druhu auta. jo a nezapomeň s sebou zabalit i tašku s věcma do porodnice ;-) lepší je vždycky počítat s tou horší variantou. mě osobně dělalo v pozdějším stádiu těhu (cca od 30tt) cestování dost špatně. ale u nás to bylo tím, že jsem se permanentně točila dozadu na dceru, která každou chvilku něco potřebovala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
12.12.10 12:51

záleží na tom jak se cítíš, pášeš že tehu je ok, tak proč ne? já v 39tt trajdala po adršpachu..:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101592
12.12.10 12:57

Pokud se cítíš v pohodě, tak proč ne… já courala do poslední chvíle, poslední měsíc těhu mi bylo úplně nejlépe za celých 9 měsíců :mrgreen:
Ale ty porodnice bych si pro jistotu zjistila ;-) i když mě strašili už od nějakého 37+0 že se otevírám a mimčo je úplně dole… no a je narozený 40+6 a ještě jsem se do porodnice odvezla sama, tedy já jela původně jen na kontrolu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
12.12.10 13:07

Proč ne? Já si auto k rodičům dokonce odřídila 14 dní před porodem, rodiče bydlí 200 km daleko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
12.12.10 14:10

ja jsem aji ridila v pohode v ty dobe co ty pojedes…bez problemu…zalezi na tom jak ti je a jak se citis a na co si troufnes…sou tehule co posledni mesic uz jen lezi a cekaji a nic „radej“ nedelaji…a jsou takovy co rodi za pochodu :mrgreen: co si vyberes je na tobe :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
12.12.10 14:12

já bych taky jela, ale jak psaly holky, zjisti si okolni porodnice kdyby něco. S prvnim jsem jela taky na vanoce k rodicum asi 500km, pak na Silvestra do hor na chatovacku a porodila jsem v terminu koncem ledna. S druhym jsem jela v 37.tt na tydenni tabor do hor (lepsi varianta nez byt sama doma), ale to uz jsem si poradne zkoukla tu cestu do nejblizsi porodnice :-D nakonec jsem rodila tyden po navratu, do porodnice jsem dobehla po svych :-) přeji hezke Vanoce i dobry porod!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
12.12.10 14:19

Já v tom taky nevidím problém :palec: Rodila jsem v půlce listopadu a ještě začátkem října jsem jela sama vlakem s batohem a kočárem s batoletem na týden k babičce :-D Nutno podotknout, že je to cesta na 3,5 hodiny s několika přestupy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
12.12.10 14:26

Nebála bych se toho, jen dělejte pěkne přestávky, ať se můžeš protáhnout.. :wink: jinak ty věci do porodnice bych se s sebou ale opravdu radši taky vzala.. Když je člověk na něco připraven, tak se to nepřijde.. moje léty prověřená zkušenost :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
15.12.10 16:59

Ahoj, no já nevím jestli ti můžu radit, protože jsem stále aktivní, jsem ve 34.TT a jezdím autem normálně. Vlastně si nepřipadám ani úplně jako těhotná, pořád někde pobíhám, uklízím, peču cukroví. Dnes jsem se vydala přes celou Prahu na focení s bříškem:-)Rodiče mám přes 200km daleko a jezdím tam i sama autem a v pohodě. Nepřipadám si, že bych měla už rodit :mrgreen: , pojedeme tam ještě na silvestra, ale to už bude zřejmě naposled, jinak možná, že porodit bych tam pak už mohla :lol: . Cítím se skvěle, ale je pravda, že nic se nemá přehánět :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.2.15 09:39

cestování

Ahojte potřebovala bych poradit jestli můžu řidit cestu z Nizozemska do Česka je to kolem 1200km a jsem 31+6 a cítím se cele těhotenství moc dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí